Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

adsız.png

Lusi Lusi küsüratlar önemlidir canım 0,01 ile esas listede sıralama değişir. hayata başlarken zaten 1. gelmişsin neden sıralamanı göz ardı ediyorsun. hemde sen gibi delifişek birisi. kalan için ben sustum tablo konuşsun.
@Suzan Avci dışı fettan içi melek arkadaşım harikasın bu sporla cuma bize sürprizlerin olur gibi geliyor. geçen hafta beni geçtin bu haftada bekliyorum senden.
CEYDOS CEYDOS 3 gündür yürüdüğün koştuğun için seninle gurur duyuyorum. menülerin zaten güzel. yarıştan sonra azıcık daha durman lazım. daha hafif hareketler yap.

🧛‍♀️Vampirellalar Klani Menü ve Spor Takibi 🧛‍♀️
VampirellalarCumaCumartesiPazarPazartesi Spor PuaniAdim Sayisi
@emell_💪 / 💧💪 / 💧

💪 / 💧

💪 / 💧
2.41132.927
@_Vera_🦾 / 💧💪 / 💧

💪 / 💧

💪 / 💧
1.41033.845
matilda34 matilda34 💪 / 💧💪 / 💧

💪 / 💧

💪 / 💧
480
caroline84 caroline84 ✨/💪 / 💧💪 / 💧

💪 / ⚠

💪 / ⚠
1.87127.335

💪 : Dengeli menü
🦾 : Fazla karbonhidratli / Yetersiz menü
💧 : Yeterli su miktari
⚠ : Yetersiz su miktari
💥: Fazla Karbonhidrat telafisi
💀 : Gec Bildirim
✨: Ödül

⛔ : Görselli adim bildirimleri tabloya ekleniyor

Dun gece tam uyuyacakken 6.takim spor listesi yapan kaptani kimin önde olduğunu biliyorum rahat rahat uyuyabilirim aysunayy dedi bana..
bizim listeyi de tutuyor hesap yapiyormus:KK43:
Soyle dedim soylemedi...

H3RA_ H3RA_ kac kaciz kac adim öndeler soyle canim ara cok mu acik:KK43:

Yağmurlu bir Yozgat sabahından herkes günaydın, hanımlar bana bir yardım edin, fotoğraf yükleyemiyorum. Daha önce böyle bir problemim olmamıştı. Şimdi dosya ekle diyorum ama sanki hiçbir şey yapmamışım gibi ekranda hiçbir değişiklik olmuyor. Fotoğraf boyutu büyük falan da demiyor zaten fotoğraf seçme kısmına bile gelemiyorum. Nasıl olacak bu?

Bu bebekler gizlice haberlsiyor bence , benimkininde yanlardan once azilar cikto alt azilarla yanlarda su2 gunde patlamissurekli evde aglama sesi 🙄🙄 ins. Hemen gecer acıları
Of inşallah ya valla çok zormuş bu diş mevzusu. Allah sabır versin ikimize de zira benim çok ihtiyacım oluyor gün içerisinde 😅

yok yahu bugünle sıralama değişmez ama yarın dikkatli olmak lazım.
Zaten ondelermis hem bizim hem kendilerinin listesini tutuyorlarmis canim..takimimiz hareketlenmezse yener 6.takim planli hareket ediyor ilk 3 tamamda gerideki ilk 7 de guzel adimlar atıyormuş pek fotoğraf göremiyorum da ben..oyle söylüyorlar..

X