Ben daha yeni ısınıyorum yeeeaaaağğğTamam kaptanım isterseniz carsamba da bitirebiliriz
Tartılarda ödem olmasin
Cuma bitirip, Cumartesi Duyuru isi bence devam etsinTamam kaptanım isterseniz carsamba da bitirebiliriz
Tartılarda ödem olmasin
Tamam kaptanimCuma bitirip, Cumartesi Duyuru isi bence devam etsin
ladyim Sevda Demirel inHe faydasiz,
Crossfit yaptin da bize mi yaptin,
Walk walk walk
Ben cibildak bacak istiimm
Cuma son. Ben oyle biliyorumHergun gitmiyor musun ise simdi cumaya kadar hangi günler gideceksin...bi de persembe adim saymada son gun demi...gun gun ilk 10 ayri mi hesaplanacak 1 haftalik toplami mi...
Muhteşemsin kuzummmmAllahim bu takim arkadaslarim niye boyle. Burda olurum kimse olmaz. Giderim herkes toplanir
30binde bitti bebemaysunayy
@Suzan Avci Eneeemm benim ballım gelmiş geçmiş yapıyoaz sonra bin sayfa olur burası
Suyumu alam gelem de uyuyana kadar bari durayımbi sayfa bi sayfadır
biri yürüyün diye tripleniyo diğeri çene çalmaya adam arıyoAllahim bu takim arkadaslarim niye boyle. Burda olurum kimse olmaz. Giderim herkes toplanir
30binde bitti bebemaysunayy
Ama ama kaptanim bos bos cene yapmiyom ama yaaabiri yürüyün diye tripleniyo diğeri çene çalmaya adam arıyo
manyak ettiniz len takımı
Ah Kızılay nasılsın da özledimkendime gelemedim çarptı beni kızılay. ama kalkıyorumaysunayy azıcık daha
hayır kalkamadım telefonumun şarjı bitmişti azıcık şarj olmalı.kendime gelemedim çarptı beni kızılay. ama kalkıyorumaysunayy azıcık daha
Garagozlummm len bir gunde ayaklari gebertmee. Bizimkiler niye hemen 1. Den 6. Vitese geciyor yawkendime gelemedim çarptı beni kızılay. ama kalkıyorumaysunayy azıcık daha
Xhahcjsjjcjnd ayarımız yok bacımGaragozlummm len bir gunde ayaklari gebertmee. Bizimkiler niye hemen 1. Den 6. Vitese geciyor yaw
Len 2 dk once suyumu alam gelem sabahliyam diyen kimdi?Ben gidiyom yatacam bak çok konuşman Allah içinsabah erken uyanacam yoldan geldim yorgunum, vücudumda ÖDEM var kaptan delirdi hiç iyiye gitmiyoruz. Ya yürüyün ya da yatın uyuyun
gel kuzum beraber gezelim. müzikli mekanlar vardı oturalım dedikte enerji düşmesi yaşadığım için eve döndük. yarın belki düzgün yaralarıma denk gelmeyen bir ayakkabı bulabilirsem evde.Ah Kızılay nasılsın da özledim
Bravo sana ceydosum
Sabahlayaö demedim la uyuyakalana kadar duran dedimLen 2 dk once suyumu alam gelem sabahliyam diyen kimdi?