Sen dun gormeliydinAhahhaha millete sarıp durma kıztepene güneş geçmeden yürü evime git sonra da
He eve gidip bi su bi çorba içip geri cikamAhahhaha millete sarıp durma kıztepene güneş geçmeden yürü evime git sonra da
Elimde telefon tempolu yuruyom kizSen dun gormeliydinburaya gelip nefes aldirmiyordu sonrada 6. Takima gidiyordu hangi ara 41 yapti bilmiyorum
Hava atıyodun aksam görürsunler falan kiz noldu simdi kaderci takiliyonaman stres yok,
stres demek kilo demek,
oldugu kadar olmadigi kader
Hava atıyodun aksam görursunler falan kiz noldu simdi kaderci takiliyon
Gecen çöpün kapağı kapanmıyor diye fırlattım kırdım. Benim.istedigim bisey olmazsa fırlatıyor tekmeliyorum. Cildiricam yakında.bilmem mi o duyguyu. gidişime 14 gün kaldı ve ben hazırlık yapmıyorum bir bezginlik bir bıkkınlık var herşeyi balkondan atasım var. 1,5 ay önce ayakkabılar için dolap aldım. o kadar zaamndır arabada bekliyordu. dün eşim nihayet çıkardı. eski ben olsa onu alır kurar sonra her şeyi yerleştirirdi.
Kiz ben neutrali uzun zamandır etiket yapmıyorum unuttum kaptisimiadım sayılarını gösteren fotoyu ve gün gün artı toplamlarınıH3RA_ a tablo yaparken kolaylık olsun diye paylaşıyoruz.
Cok gecmis olsun. Bana ilaç verdi doktor kanamam azaldı. Parça alınacakti tatil dönüşü artık7cm di iğne oldum canım 1 cm küçülmüş.Şu an 6cm ,çok kanamam oluyor diye gitmiştim.alıcaklar bakalım inşallah
evet canım ertesi güne kalmadan fotoğraflı paylaşman gerekirdiAdımım var aslında minnoşum gece yazamadım o yüzden mi çarpıyı yidim
Yooooo o kolundaki saatt var ya bugun patlayacak noluyor bugun diyecek
Valla bence de kötü 1 günde 2 kilo alan bir ben varım heraldekız bu ne bu ???? takım battı bu hafta toparlayın kendinizi hemen oooo çok kötü.
Böyle yaptığı için 41 olmustur. Ona sataş buna sataş orayı git karıştır buraya gel gaz ver anlamadı ne yürüdüğünüSen dun gormeliydinburaya gelip nefes aldirmiyordu sonrada 6. Takima gidiyordu hangi ara 41 yapti bilmiyorum
Bizi bile salmiyor. Sizi hiç salmaz.
Dogru vallaBöyle yaptığı için 41 olmustur. Ona sataş buna sataş orayı git karıştır buraya gel gaz ver anlamadı ne yürüdüğünü
Aaa rakibem gelmis hosgeldinBizi bile salmiyor. Sizi hiç salmaz.
Hoşbuldum. 30.000 geçmem merak etme.Aaa rakibem gelmis hosgeldin
Napiyon cok yürüdün mu gerci yuruyodun ben gördüm
Oh iyi icim rahatladiHoşbuldum. 30.000 geçmem merak etme.Sıkıldım eve döndüm. Tek yürünmüyor. Karnım acikmıştı yemek yedim. Birazdan Eva yaparım.