Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gecen çöpün kapağı kapanmıyor diye fırlattım kırdım. Benim.istedigim bisey olmazsa fırlatıyor tekmeliyorum. Cildiricam yakında.
adım sayılarını gösteren fotoyu ve gün gün artı toplamlarını H3RA_ a tablo yaparken kolaylık olsun diye paylaşıyoruz.
Kiz ben neutrali uzun zamandır etiket yapmıyorum unuttum kaptisimi
Aksam bi deneme yapari. İnşallah yapabilirim.
7cm di iğne oldum canım 1 cm küçülmüş.Şu an 6cm ,çok kanamam oluyor diye gitmiştim.alıcaklar bakalım inşallah
Cok gecmis olsun. Bana ilaç verdi doktor kanamam azaldı. Parça alınacakti tatil dönüşü artık

A Arrietty_ Bende analizimi yapayım hafta sonu sıkıntı yoktu öğünlerimde hatta dün sabah 65.80 le 200 gram eksi Bile geldim cuma tartısından. pazar günü ara öğünlerimde meyve yedim akşam da 1 tabak makarna evet benim için çok saçma ve yapmamam gereken bir hataydı ama 2. 5 kilo fark edecek kadar ne oldu bilmiyorum wc çıkmadım onun da etkisi var belki de vücut az yemeğe alıştığı için tepki verdi bilmiyorum gerçekten

Böyle yaptığı için 41 olmustur. Ona sataş buna sataş orayı git karıştır buraya gel gaz ver anlamadı ne yürüdüğünü
Dogru valla elimde telefon once buraya takıldım baktim tik yok 6 ya gideyim dedim kalabaliklar altta adimi görmüşler falan işte takildilar ben laf yetiştirdim derken adim sayım baya artmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…