- 22 Ekim 2020
- 7.680
- 25.160
Eve geliyolar. Agri kesici vermisler. Kirik oldugunu dusunmuyolar ama oda yarin dikkat etmemiz gerek. Sarmislar. Kurban olam cigligi gitmiyor kafamdan@Suzan Avci gecmis olsun. Var mi gelişme bi haber ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eve geliyolar. Agri kesici vermisler. Kirik oldugunu dusunmuyolar ama oda yarin dikkat etmemiz gerek. Sarmislar. Kurban olam cigligi gitmiyor kafamdan@Suzan Avci gecmis olsun. Var mi gelişme bi haber ?
çookk geçmiş olsun inşallah umarım izi kalmaz Allah korumuş yine de daha kötü de olabilirmiş (Klann listesini koyun yaw. Moralim bozuk zati yegenim eli yurume bandin arasinda kaldi. Acildeler simdi
Aynen kuzum ben parmagi koptu sandim. Yetisemedim fare gibi oda her delikten cikiyo bunada sukurçookk geçmiş olsun inşallah umarım izi kalmaz Allah korumuş yine de daha kötü de olabilirmiş (
Kizlar
Esas listeye ileride tekrar girmeyi dusunuyor musunuz yoksa free mi devam edeceksiniz? Bana haber verirseniz listemi duzenliyecegim
@AKovser (67.9/) 652.Etapda bildirimsiz izne ayrilan üye geri döndü. HK 60
@asena87 (62.6/) 679.Etapda 60.7 ile izne ayrilan üye geri döndü. HK 55
@AppLesma (68/) 722.Etapda 70.9 kg izne ayrilan üye
@Ceydos (70.7/) 670.Etapda 63.9 kg ile izne ayrilan üye geri döndü
@istanbulin (56.1/) 718. Etapda 55.2 ile izne ayrilan üye geri döndü
matilda34 (84,5/) 681. Etapda 81.5 kg ile izne ayrilan üye geri döndü
caroline84 (92,3/) 681. Etapda bildirimsiz 87.7 kg ile izne ayrilan üye geri döndü
@pisi pisi kopatim (67.8/) 722. Etapda 66.9 ile izne ayrilan üye geri döndü
@_Vera_ (66/) 706. Etapda 66.2 ile izne ayrilan üye geri döndü
@Ozlemlerhayallar (68.3) 65.2 kg ile 710. Etapda izne ayrilan üye geri döndü
Ve haftaya Esas listeye girebilecek kisiler :
@Aytac Ugur ne dusunuyorsun bu konuda?
tavsannesi senin hedefin 56 kg . Ve az kalmis. Galiba esas listeye gerek yoktur ?
ya olacak olunca oluyor canım yaa benim kızım çok sakindir ama bir gün eliptiğin tekeriyle demiri arasına sıkışmıştı kızımın ayağıda bende can veriyodum görünce Allahtan annem varmış yoksa panikten kurtaramadıydım çocuğun ayağınıAynen kuzum ben parmagi koptu sandim. Yetisemedim fare gibi oda her delikten cikiyo bunada sukur
Hani nerde bebemm. Mecbur yapacaz yapmayan her kisi gunluk 1000 spam var4. Klan savaşları vampir klanı üyeleri aşağıdadır. bu hafta harika kilolar verelim kızlar birlikte sporda yapalım hep beraber olur mu?
Ayy Allah butun cocuklari korusunya olacak olunca oluyor canım yaa benim kızım çok sakindir ama bir gün eliptiğin tekeriyle demiri arasına sıkışmıştı kızımın ayağıda bende can veriyodum görünce Allahtan annem varmış yoksa panikten kurtaramadıydım çocuğun ayağını
Bende sanki vanpirimyaaa hadi klanlar belli olsun yaaa ben zombiye alışmıştım ama sanki bu hafta vampir olucam gibi hissediyorum
Sagol ablaAman aman, çok geçmiş olsun...
aynı takım içinde mi kapüşücüüük öyle olursa hadi bakamBende sanki vanpirim
Klann listesini koyun yaw. Moralim bozuk zati yegenim eli yurume bandin arasinda kaldi. Acildeler simdi
Geçmiş olsun ya çok üzüldüm benim kızda geçen gün üzerine düşüyordu son anda kurtardımKlann listesini koyun yaw. Moralim bozuk zati yegenim eli yurume bandin arasinda kaldi. Acildeler simdi
E guzel ozaman. Aliriz senide listeye haftayaSiz bilirsiniz eğer ihtiyacınız olursa katilirim ,ilk hedefim 56 ama sonrada devam ediyorum
aaa hay ya unutmuş muyum benim hatam pardon. suzi kuzum kurt kadınsun bu hafta Lusi yavrum sende kurt kadınsın.Hani nerde bebemm. Mecbur yapacaz yapmayan her kisi gunluk 1000 spam var
Ben en iyisi bugün başlayayım yarına kadar ancak biter o kadar adım kaplumbağa hızıylaKiyamam. Olsun, ön hazirlik
E guzel ozaman. Aliriz senide listeye haftaya
Resmen. Bayildim menuye. Su miktarida guzel. Yuzme
Az yemissin ama guzel menuselamlar,
kahvaltı öncesi => 1 sade türk kahvesi sonrasında yeşil çay
sabah => yarım kase yoğurda 1 çorba kaşığı yulaf kepeği + 2 ceviz
aralarda => yeşil çay ve türk kahvesi
akşam 17:00 da kapanış => 3 ızgara tavuk pirzola + salata + ayran danacık gibi doydum vallahi tartı korkusuna aç kaldıydım
ara => yeşil çay
su 3,5 litre
A Arrietty_ @sedulu @neutral CEYDOS
Adım 8.500 255p
Tempolu Yürüyüş 70d 175p
total 430
Eki Görüntüle 2873353