Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Laaaa yenildin hem de ezici farkla, asaletimden ezmiyorum. Hala kaşınıyon ha🤣🤣

Yok anacim iyilik yaramıyor insanogluna,
Haftasonu yiyip icerken dusunme diye at kendine adim dedim, kotu mu dedim 😂

Hayir mezun olamiyon diye niye bana kiziyon, kaptana kizsana 😭😭😭 hem belki yanlis hesapladi dimi ama, yazmis oraya carpma bolme ne bilcez dogru mu 😉

Sen alinganligi birak tabana kuvvet hadi cicim 😘

Yok anacim iyilik yaramıyor insanogluna,
Haftasonu yiyip icerken dusunme diye at kendine adim dedim, kotu mu dedim 😂

Hayir mezun olamiyon diye niye bana kiziyon, kaptana kizsana 😭😭😭 hem belki yanlis hesapladi dimi ama, yazmis oraya carpma bolme ne bilcez dogru mu 😉

Sen alinganligi birak tabana kuvvet hadi cicim 😘
Ahxhshhdh deli yaa
Kaptanım didiyse doğrudur itaat ettim ben ona🤣 sen bizim aramızı mı acıyon 🤣 sabahın körüyle kalkıp yola cıkcam yeter bugünlük 20 bin adım🤣 sen 13 müydü neydi🤣🤣üzülme sen de yaparsın ya içerledin mi kız kıyamam🤣🤣

Ahxhshhdh deli yaa
Kaptanım didiyse doğrudur itaat ettim ben ona🤣 sen bizim aramızı mı acıyon 🤣 sabahın körüyle kalkıp yola cıkcam yeter bugünlük 20 bin adım🤣 sen 13 müydü neydi🤣🤣üzülme sen de yaparsın ya içerledin mi kız kıyamam🤣🤣

20 atacaktim, baktım bugun degilmis yaris 🤣🤣🤣 dedim gucumu bosa harcamayayim 😅

:duduk:DUYURU - 6. Takim Ile Adim Yarisi :duduk:

Kurallar

* Adimlar fotografli bildirim ile olacak
** 10.000 + Adim a odaklanin
*** Yoksa ömrü hayatinizda daha adim yarisi olmaz takimlar arasi :KK62:
**** Cumartesi den Cumaya kadar sürecektir Adim yarisi

@neutral sedulu sedulu @alys @Asi Matmazel @KumraL_KrakeR @aysunayy aedenli aedenli @Suzan Avci @Mahi57 @Yzgt66 @Aytac Ugur O okuyan_e @Karpuzuncekirdegi @Tavsannesi @luci @magickk @esmeriiim K klbk33 @Nalyeccc @bnnu CEYDOS CEYDOS @_Vera_ @AKovser @asena87 @AppLesma @matilda34 @caroline84 @istanbulin @pisi pisi kopatim @Ozlemlerhayallar
Aallllam allaaam cumartesi başlıyormuş. adımlayıp duruyodum tam da 🤭

Vanpirlerden cikmadim. Gene vampir olabilerim😬

Olsun kiz. Sen menu paylasmiyon bende menu yorumlamiyom. Kendi menumu duzene sokmamisim baskalarinkini nasil yorumlayim😬
aaa aynı benim kafadan :KK70:

yorumlayım yorumlayım diyorum hepiciğini okuyorum ama şimdi diyorum öyle böyle demek bana düşmez özel durumu vs olur bilemem hiiç bişicik yazmıyorum

düşündümde kaptanların işi bayaaa zor yazuhh

X