- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.166
Klann listesini koyun yaw. Moralim bozuk zati yegenim eli yurume bandin arasinda kaldi. Acildeler simdi
Hay allah, gecmis olsun.
Oluyor cocuklu evde boyle kazalar ne kadar dikkat edilse de.
Gecmis olsun kuzuya.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Klann listesini koyun yaw. Moralim bozuk zati yegenim eli yurume bandin arasinda kaldi. Acildeler simdi
Yok BeKorkutuyonuz mu nabiyonuz
OlarrBen menu de yorumluyom ikimiz bir yarisak, ben senin yancin olayim
Laaaa yenildin hem de ezici farkla, asaletimden ezmiyorum. Hala kaşınıyon haaedenli gerek kalmadi, havam acti. Sen kendin icin yuru bolca, lazim olur
Bu da benim yolumdan...
Eki Görüntüle 2873344
Evet kiz. Derisi yuzulmus. Odum koptu. Acile yolladim hemen.Hay allah, gecmis olsun.
Oluyor cocuklu evde boyle kazalar ne kadar dikkat edilse de.
Gecmis olsun kuzuya.
Cok gecmis olsunKlann listesini koyun yaw. Moralim bozuk zati yegenim eli yurume bandin arasinda kaldi. Acildeler simdi
Sagol kaptanimCok gecmis olsun
ah canım ya içim tuhaf oldu. çok geçmiş olsun.Klann listesini koyun yaw. Moralim bozuk zati yegenim eli yurume bandin arasinda kaldi. Acildeler simdi
Aman aman, çok geçmiş olsun...Klann listesini koyun yaw. Moralim bozuk zati yegenim eli yurume bandin arasinda kaldi. Acildeler simdi
Ayyyyy inşallah bişey olmamıştır kuzum çok üzüldümKlann listesini koyun yaw. Moralim bozuk zati yegenim eli yurume bandin arasinda kaldi. Acildeler simdi
Laaaa yenildin hem de ezici farkla, asaletimden ezmiyorum. Hala kaşınıyon ha
Abdest alsam da o hareketlerde abdest kalmaz
Ahxhshhdh deli yaaYok anacim iyilik yaramıyor insanogluna,
Haftasonu yiyip icerken dusunme diye at kendine adim dedim, kotu mu dedim
Hayir mezun olamiyon diye niye bana kiziyon, kaptana kizsana hem belki yanlis hesapladi dimi ama, yazmis oraya carpma bolme ne bilcez dogru mu
Sen alinganligi birak tabana kuvvet hadi cicim
Ahxhshhdh deli yaa
Kaptanım didiyse doğrudur itaat ettim ben ona sen bizim aramızı mı acıyon sabahın körüyle kalkıp yola cıkcam yeter bugünlük 20 bin adım sen 13 müydü neydiüzülme sen de yaparsın ya içerledin mi kız kıyamam
Hahahhaha stratejik yarışırım diyorsun tuttum bunu20 atacaktim, baktım bugun degilmis yaris dedim gucumu bosa harcamayayim
Aallllam allaaam cumartesi başlıyormuş. adımlayıp duruyodum tam daDUYURU - 6. Takim Ile Adim Yarisi
Kurallar
* Adimlar fotografli bildirim ile olacak
** 10.000 + Adim a odaklanin
*** Yoksa ömrü hayatinizda daha adim yarisi olmaz takimlar arasi
**** Cumartesi den Cumaya kadar sürecektir Adim yarisi
@neutral sedulu @alys @Asi Matmazel @KumraL_KrakeR @aysunayy aedenli @Suzan Avci @Mahi57 @Yzgt66 @Aytac Ugur O okuyan_e @Karpuzuncekirdegi @Tavsannesi @luci @magickk @esmeriiim K klbk33 @Nalyeccc @bnnu CEYDOS @_Vera_ @AKovser @asena87 @AppLesma @matilda34 @caroline84 @istanbulin @pisi pisi kopatim @Ozlemlerhayallar
Kiyamam. Olsun, ön hazirlikAallllam allaaam cumartesi başlıyormuş. adımlayıp duruyodum tam da
aaa aynı benim kafadanVanpirlerden cikmadim. Gene vampir olabilerim
Olsun kiz. Sen menu paylasmiyon bende menu yorumlamiyom. Kendi menumu duzene sokmamisim baskalarinkini nasil yorumlayim
Sagolah canım ya içim tuhaf oldu. çok geçmiş olsun.