Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

3. KLAN SAVAŞLARI DEĞERLENDİRME RAPORU

1 . KLAN

ZOMBİ KLANI

KLANLAR 1. si YARIŞMACI

KLAN İÇİ BİRİNCİLİKLER

PERİ KLANI 1. aysunayy

VAMPİR KLANI 1. @_Vera_

ZOMBİ KLANI 1. aedenli

KURT KADIN KLANI 1. Huhuki

KLAN İÇİ SONUNCULAR

PERİ KLANI SONUNCUSU : Asi Matmazel

VAMPİR KLANI SONUNCUSU : KumraL_KrakeR

ZOMBİ KLANI SONUNCUSU : istanbulin

KURT KADIN KLANI SONUNCUSU : asena87

KLAN SIRALAMASI

2. OLAN KLAN : Peri Klanı

3. OLAN KLAN : Vampir Klanı

4. OLAN KLAN : Kurt Kadın Klanı

Klan içi birincilikler alan arkadaşlarım aşağıda paylaşacağım konuya bu hafta nasıl kilo verdiğinize dair hikayenizi paylaşmalısınız.

Klan içi sonuncu gelen arkadaşların aşağıda paylaşacağım konuya neden başaramadığınızı anlatan hikayenizi paylaşmalı ve bir adet sağlıklı yemek tarifi vermelisiniz.

1. OLAN ARKADAŞLARIMIZ 4. KLAN SAVAŞLARINA KATILIM KARARI ALDIYSANIZ ÇEKİLİŞLE BELİRLENECEK KLAN ÜYELİĞİNDEN MUAFSINIZ. DİLEDİĞİNİZ KLANI SEÇME HAKKINIZ MEVCUT. BİLDİRİMİNİZİ EN GEÇ 22:00 A KADAR YAPMIŞ OLUN LÜTFEN.

Bu sefer doğru olduğu umuduyla paylaşıyorum.

Devam ama klan dışı canım, bu hafta dinlenmek istiyorum biraz hedefim kilomu korumak. Haftasonu gezmeye gideceğiz de

Ben geçen hafta 55,60tım yanlış olmasın kimsenin birinciliğini etkilemiyim.

Ahahha artık aevmiyo musun bebiş Yolda kahkaha attım klan kahramanı oldum beeeennn yehhuuu koş sevim koş sedulu
yok seviyorum kız şaka
sonuçta her eksi bizim takımın
aynı yolun yoldaşıyız

şaka bir yana tebrik ederim canım kilonun azlığına rağmen harika eksi
sedulu daha çok öpecek seni orası kesin

Ben de seni seviyorum minnoş kaptanım
Öpün beni sevin beni en çok beni öpüüüünnn
Tebrik için teşekkürler azmettim başardım

Eklentiler

• 29B008DE-A545-4F95-814F-F6F2CF8C9A59.jpeg
    298 KB · Görüntüleme: 18
  • 11B71CD8-9DBA-444E-AF17-3AEF2C8A695F.jpeg
    202,6 KB · Görüntüleme: 22
CEYDOS ben yine 3 yumurta ile kaldim. Yogunlukdan vakit olmadi resmen. Evdekilere de aksam yemegi hazirliyorum simdi. Kiz yine cikti. Abiyi babayi da alip disari
benim 3,5 yumurta oldu pudingi devirdim az önce 2 yumurtanın kalan yarısını sabahta 1,5 yemiştim. böylede 6 yumurta yenmiyor ki bacım. şiştim yeminle yiyemem daha fazla.
ne gezenti ona Türkiye'de bir nene var kız kısmı bu kadar gezmezmiş evinde oturur iş yaparmış diyor de

Heeeyyyyyyooooooo
2 defa üst üste
aedenli alnından öpeceğim sana baklava alacağım naaa böyle kocaman tepsi hatta yanında da biscolata erkeği koca alacağım

Bende yiyemicem daha
Hic ac degilim

Benim arkadasimin rahmetli annesi bir söz soylerdi. Ozaman komigimize giderdi daha 12 filan yaslarindayiz. Suan guzel anlami olmadigini biliyorum ama soyle derdi.
Cok gezen pabuc getirirmis

O minik burnusundan kil aldirmiyor hemen surati dusuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…