Bizim klanda ben değil miyim birinci?
3. KLAN SAVAŞLARI DEĞERLENDİRME RAPORU
1 . KLAN PERİ KLANI
KLANLAR 1. si YARIŞMACI
aysunayy
KLAN İÇİ BİRİNCİLİKLER
PERİ KLANI 1.aysunayy
VAMPİR KLANI 1. @_Vera_
ZOMBİ KLANI 1.Karpuzuncekirdegi
KURT KADIN KLANI 1.Huhuki
KLAN İÇİ SONUNCULAR
PERİ KLANI SONUNCUSU :Asi Matmazel
VAMPİR KLANI SONUNCUSU :KumraL_KrakeR
ZOMBİ KLANI SONUNCUSU :istanbulin
KURT KADIN KLANI SONUNCUSU :asena87
KLAN SIRALAMASI
2. OLAN KLAN : Zombi Klanı
3. OLAN KLAN : Vampir Klanı
4. OLAN KLAN : Kurt Kadın Klanı
Klan içi birincilikler alan arkadaşlarım aşağıda paylaşacağım konuya bu hafta nasıl kilo verdiğinize dair hikayenizi paylaşmalısınız.
Klan içi sonuncu gelen arkadaşların aşağıda paylaşacağım konuya neden başaramadığınızı anlatan hikayenizi paylaşmalı ve bir adet sağlıklı yemek tarifi vermelisiniz.
4. TAKIM BAŞARDIM & BAŞARAMADIM GÜNLÜĞÜ
4. Takımda haftanın en çok kilo veren üyesinin bunu nasıl başardığını 4. Takımda haftanın en az kilo veren yarışmacısının neden başaramadığını 4. Takımda haftalık kilo verme yarışmalarında başarısız olan arkadaş veya arkadaşlarımızın paylaşacağı sağlıklı yemek tariflerini burada bulabilirsiniz.www.kadinlarkulubu.com
1. OLAN ARKADAŞLARIMIZ 4. KLAN SAVAŞLARINA KATILIM KARARI ALDIYSANIZ ÇEKİLİŞLE BELİRLENECEK KLAN ÜYELİĞİNDEN MUAFSINIZ. DİLEDİĞİNİZ KLANI SEÇME HAKKINIZ MEVCUT. BİLDİRİMİNİZİ EN GEÇ 22:00 A KADAR YAPMIŞ OLUN LÜTFEN.
4. takım konu başlığımıza mutluluğu bu takımda yakalayın yazmak lazım. sevincine ortağım canım. içim pır pır oldu mesajını okurken.A Arrietty_ aşırı mutluyum ve burası sayesinde, herkese çok teşekkür ederim iyi ki varsınız
evet ayrılmadan önce bir türlü veremiyordum öyle saçma bir dönemdi ki , dikkat ediyordum yediklerime ama nafile gitmiyordu , artık çözdüm , umarım böyle de gider:
akşamı hafif tut, her gün spor ve suyu artır
doğuma 82 kg ile gittim 77 kg ile çıktım, yine bura sayesinde 5 ayda 14 kilo verdim 63 lerde takıldım uzun bir süre veee şu an doğuma girmeden önceki kilomdan bile daha zayıfım herkes duysun
eline sağlık canım
Denemeden bilemezsin. Tabi ki yaparsın ama spor vücudu alıştırarak yapılmalı. Sağlık önemli. Kimseyle inatlaşma tatlım.Ama takim arkadaslarim ya. Yapamazsiniz diyor orda direk bende lamba yaniyorYAPARIM BEN
niye klansızsın ki
Hatta takımda?Bizim klanda ben değil miyim birinci?
Maynak yaw sinir yok
evet canım ben başlangıç kilosu olarak onu almışım malum sonradan yaptım kendi listelerime girişlerinizi ama yinede çok güzel bir başarı elde ettin tebrik ederim.Emeklerine sağlık canım.Teşekkür ederim.
Ben 30.10.2020 tarihinde takıma katıldığımda 89.5 kg idim.
Ama diyete 18.09.2020 tarihinde başladığımda 96.1 kiloydum.
Orda küçük bir karışıklık olmuş.
canım karpuzun yüzdesi daah yüksek üzgünüm.Bizim klanda ben değil miyim birinci?
| 55,80 | 54,40 | 1,40 | 2,509% |
Tmm sadece Eva’yla inatlascamDenemeden bilemezsin. Tabi ki yaparsın ama spor vücudu alıştırarak yapılmalı. Sağlık önemli. Kimseyle inatlaşma tatlım.
Katiliyor tabi
2,88 değil mi benim yüzdem?evet canım ben başlangıç kilosu olarak onu almışım malum sonradan yaptım kendi listelerime girişlerinizi ama yinede çok güzel bir başarı elde ettin tebrik ederim.
canım karpuzun yüzdesi daah yüksek üzgünüm.
Karpuzuncekirdegi 55,80 54,40 1,40 2,509%
niye klansızsın ki
bence en free olduğunda bile iyi gidiyorsun
Kuzum bugun sadece hayalkiriklara ugradi2,88 değil mi benim yüzdem?
tüm suç benim hesaplarımda bebeğim kusura bakma yeniden düzenlemeleri yapıp listeleri paylaşacağız. beni hala seviyor musun?2,88 değil mi benim yüzdem?
Çıbanın başıyımbende insanım ve hata yaparım bu sonuçlar yeniden düzenlenerek paylaşılacaktır.tüm dengeler değişecek özürlerimi sunarım.
Her gün biraz daha fazlatüm suç benim hesaplarımda bebeğim kusura bakma yeniden düzenlemeleri yapıp listeleri paylaşacağız. beni hala seviyor musun?