- 22 Ekim 2020
- 7.680
- 25.160
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa yiriiiimmm teşekkür ederim minnoş anneeemmmaedenli canim simdi gordum al kupami sana vereyim tebriklerr bacim
Hahahahha bence onu başka takımlara gönderelim canım teşekkür ederiiiiimmmHeeeyyyyyyooooooo
2 defa üst üste
aedenli alnından öpeceğim sana baklava alacağım naaa böyle kocaman tepsi hatta yanında da biscolata erkeği koca alacağım
ellemeli telefonda alacanmıHeeeyyyyyyooooooo
2 defa üst üste
aedenli alnından öpeceğim sana baklava alacağım naaa böyle kocaman tepsi hatta yanında da biscolata erkeği koca alacağım
Ellemeli koca alacam onaellemeli telefonda alacanmı
Bi tek sen mi yanında 10 kişi daha götürSporda 6. Olmusum 1. Arkadasim 1 gun bildirim yapmamis bile. Ben gidiyom kopruden atliyom🖐
Editi sonradan gördüm gııııııHeeeyyyyyyooooooo
2 defa üst üste
Oewwe severizEllemeli koca alacam ona
Kaptan yürü yaaa takım demiştir
Bazısı çok dedikodunu yaptı töbeler töbesiOh be sakinlediniz karisik karisik okudum gecmisi
Umarim gözümden onemli birsey kacmadi
Azıcıkta bana uğra kız. Bezelye ayıkladım 10 kg üzerine yemek hazırla topla derken yoruldumBen niye boyle harika bi ablayim yaw. Kizkardesim gec saate kadar calistigi icin. 2 saat icinde hem temizlik hem alisveris hem 5 cesit yemek yapiverdim. Anam agladi. Gelsinler bakem
mümkün değil yapmazdım da ona gülüyorum. gelsin onlar benim evimi temizlesin yahu .Kiz garagozlum agladigim yerde ne guluyon
Senn Menunde dikkatimi çeken şey keçiboynuzu unu kaçırmış olabilirim ama özellikle onu tüketme sebebin varmi? Merak ettimKAHVALTI:
40 Gr mom's granola
200 ml süt
1 haşlanmış yumurta
10 Gr çiğ çerez
10 Gr siyah kuru üzüm
Marul, salatalik, yeşil biber
Sade Türk kahvesi
10 Gr bitter
35 Gr Keçiboynuzu unu+su
OGLEN:
200 Gr ev yoğurdu
10 Gr öğütülmüş keten tohumu