Öyle değil kızben coh gozel bir gariyam
okusak da anlamiyoz, cok karisik bu hesaplar
kim beni muhendis yapti
52 kilo nasıl bi kilo len öyle zaten düşme52 ye düşmek istemiyorum kaptanım şu anki halimden memnunum
ya Allah da seni güldürsün masaya yattım resmen
Ahahah Allah’ın lütfuAllah askına mınnacık kılonla bu kadar kıloyu nasıl verdın soylede sende kurtul bızde yıter yaaa
Ayrılmam yaBencede mezun ol erıdın sen ıyıce ama ayrılma
Yiiiaaaa şapşiiiiiikaedenli madem ki beni gectin, bunları hakettin
kokularini gonderemiyorum ama muhtesemler o kadar diyim
Eki Görüntüle 2873051
Amin bebemm aminnya Allah da seni güldürsün masaya yattım resmenama adın memeliydi hatta ben bu neceki diyip google amcaya bile sormuştum da bilemedi
Nerde okudun sen
pilavdan dönenin kaşığı kırılsın demişler pilava kaşıkta sallayamıyoz ama varım üstelik 1 hafta yatılı misafirimde var düşün yani okadar varım bana da dizginlemeye sebep olur
klan kaptanım sporumuz biraz azdı ama sonuç güzel oldu sanırsamSevgili klanım harikasınız
Çok güzel yüzdeler var hepinizde tebrik ediyorum azminizi
@istanbulin senin bildirim yok hala ?
O yeaahhhpilavdan dönenin kaşığı kırılsın demişler pilava kaşıkta sallayamıyoz ama varım üstelik 1 hafta yatılı misafirimde var düşün yani okadar varım bana da dizginlemeye sebep olur
noldu 13. takım diyodun ah canum kabul etmediler mi
Klan kaptaniniz sporda 1 numaraa. Zor begenir. Gor bakklan kaptanım sporumuz biraz azdı ama sonuç güzel oldu sanırsam
tamam bu hafta benlesin bebiş tuttum seni hergün tacizdeyim haberin olaO yeaahhh
Kaptanım hedef kilosunun %80 i diyor.
52 kilo nasıl bi kilo len öyle zaten düşme
Hadi mezuniyetin şerefine bi öncesi sonrası patlat da keyfimiz yerine gelsin ağzımız tatlansın şevkimiz arşa merdiven dayasın teyy teyy
Kaptanım hedef kilosunun %80 i diyor.
ben 60.8 ile başladım hedefimi 8.8 kilo vererek 52 olmak yazmışım. 8,8 in %80 i 7.04kg yapıyor
60,8-7.04= 53.76
0.04 gr için mi mezun olamıyorum şimdi?
YooKaptanım hedef kilosunun %80 i diyor.
ben 60.8 ile başladım hedefimi 8.8 kilo vererek 52 olmak yazmışım. 8,8 in %80 i 7.04kg yapıyor
60,8-7.04= 53.76
0.04 gr için mi mezun olamıyorum şimdi?
ya aklıma ne geldi ben senin menülerini takip etmiştim bu hafta çok iyilerdi çok daha fazla verirsin diye düşünmüştüm bide baby mide varya sende sanada öyle gelmedi miO yeaahhh