- 4 Kasım 2018
- 26.011
- 108.201
Ben olsam Bende istemem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben olsam Bende istemem
İnşallah canımNıye üzgünsün ki ssbıt kalmaktan ıyıdır bence haftaya daha buyugu gelır
Allah askına mınnacık kılonla bu kadar kıloyu nasıl verdın soylede sende kurtul bızde yıter yaaa
Bencede mezun ol erıdın sen ıyıce ama ayrılma
Cicegim okadar emek verdin la. Yerinde olsam dvm ederdim ne kalmis surda. Kendine kizarsin sonra. BenceeeeKız aşkitom akıl ver ne edem @Suzan Avci
Niye yaaaa. Masum, sessiz tertemiz bi kizimBen olsam Bende istemem
yaw hehe unutmuşmuşWauw abla tebrikler
Kiz ben unuttum ya laaa bu hafta yogundum. Gelecek hafta zaten 13. Takimdan biriylede yarisacam.
Ama aynda beğeniyorum kendimi biraz sıkılaşmaya yöneleceğim kas da ağırlık yapacakCicegim okadar emek verdin la. Yerinde olsam dvm ederdim ne kalmis surda. Kendine kizarsin sonra. Benceeee
Bosaltim yapmak istiyorum sen adını neden Suzan Avcı yaptın bakemmatilda34 gaddar olma kendine. 1 kg vermissin. Daha ne istiyon kuzum
Kiz bamya akil mi verdin kendinimi övdünaedenli hey maasallah
beni gecmek herkese nasip olmaz, o yuzden basarin ayrica buyuk yani,
gerci asiliydim, regldim, kas kutlem artmis falan ama neyse fair play ruhumu oldurmeyeyim simdi
mezuniyet kilona yaklasinca mezun olabiliyorsun ama tam oran nedir bilemedim simdi, direk 52 olmana gerek yok diye biliyorum ama.
bir hafta daha kalip bu sekilde versen mezun olursun, karneni almadan kacma bir yere.
Hahaha eyvallah senle uğraşacaktım da kıyamadım yine aradaki fark yeter sanaaedenli hey maasallah
beni gecmek herkese nasip olmaz, o yuzden basarin ayrica buyuk yani,
gerci asiliydim, regldim, kas kutlem artmis falan ama neyse fair play ruhumu oldurmeyeyim simdi
mezuniyet kilona yaklasinca mezun olabiliyorsun ama tam oran nedir bilemedim simdi, direk 52 olmana gerek yok diye biliyorum ama.
bir hafta daha kalip bu sekilde versen mezun olursun, karneni almadan kacma bir yere.
herkesbanamemelidiyorduBosaltim yapmak istiyorum sen adını neden Suzan Avcı yaptın bakem
Kiz bamya akil mi verdin kendinimi övdün
Hah özüne dönben coh gozel bir gariyam
günaydın ,
89,3 gösteren eski tartım
89,1 gösteren yeni tartım yüzdemi eski tartım üzerinden hesapladım
gelecek pazartesi yeni tartım üzerinden durumumu bildiricem ama cuma kilosunu ozaman 89,1 olarak alıcam değil mi A Arrietty_ kaptanım
Geçen hafta: 90,4
Bu hafta: 89,3
Fark: 1,1
Yüzde:1,1815
Pazartesi hedef 89
klan savaşına katılıyorum A Arrietty_ sedulu CEYDOS @neutral
Eki Görüntüle 2872796 Eki Görüntüle 2872798
Sevgili klanım harikasınızEki Görüntüle 2873040
Gecen hafta 85.5
Bu hafta 84.5
Fark 1
Yuzde 1.169
Pazartesi regli yuzunden 86.1 çıkmıştım ketojonik diyette bugün 4. Gün tek sorunum kabızlık onu cozersem daha iyi olacak
Klan savaşlarına katılıyorum CEYDOS
sedulu A Arrietty_