Yoo
Otur. SIFIR
Yarışmaya kayıt olan üye 80 kilo altında ise; hedefi giriş kilosunun minimum %10 u olmalıdır. Mezuniyet hakkı elde edebilmek için hedefin minimum %90 ına ulaşmalıdır. Örneğin;
Kayıt kilosu=70
Minimum hedef=70x0.10= 7 kilo (Yani hedefi minimum 63 olabilecek)
Mezun olma koşulu=7x0.90= 6,3 kilo vermek (Yani 63,7 kiloya inince mezun olabilecek)
Giris kg 60. 8 hedef 52
8, 8X0.90 = 7,92
Yani 60.8 - 7.92= 52.88 kg olunca
Evet memeliyi biri farkettide soyledi yoksa ben farketmemistim.İyi aman neyseki sadece isimleri değiştirmiş siniz sarhoşluk haliyle
0 yedin bebemYoo
Otur. SIFIR
Yarışmaya kayıt olan üye 80 kilo altında ise; hedefi giriş kilosunun minimum %10 u olmalıdır. Mezuniyet hakkı elde edebilmek için hedefin minimum %90 ına ulaşmalıdır. Örneğin;
Kayıt kilosu=70
Mezun olma koşulu=7x0.90= 6,3 kilo vermek (Yani 63,7 kiloya inince mezun olabilecek)
Giris kg 60. 8 hedef 52
8, 8X0.90 = 7,92
Karar defterinde benim dediğim şekliyle yazıyor ben ne bileyimYoo
Otur. SIFIR
Kayıt kilosu=70
Giris kg 60. 8 hedef 52
8, 8X0.90 = 7,92
Dur gidiyorum ozaman
Yanliz ben icmeden sarhosumEvet memeliyi biri farkettide soyledi yoksa ben farketmemistim.İyi aman neyseki sadece isimleri değiştirmiş siniz sarhoşluk haliyle
Akil oyunlari oynuyor orasi bizimle bebekKarar defterinde benim dediğim şekliyle yazıyor ben ne bileyim
Çok ayıp amaAkil oyunlari oynuyor orasi bizimle bebek
Baya tehlikelisin sen ozaman.adını neden Suzan Avcı yaptığın belli oldu yoksa filiz akin Türkan Şoray da çok iyi seçeneklerYanliz ben icmeden sarhosum
Surekli
Bendım o. Onlymem sanıyordum bı baktım meme self mısEvet memeliyi biri farkettide soyledi yoksa ben farketmemistim.İyi aman neyseki sadece isimleri değiştirmiş siniz sarhoşluk haliyle
Soylemim dedimde neyse soylimya aklıma ne geldi ben senin menülerini takip etmiştim bu hafta çok iyilerdi çok daha fazla verirsin diye düşünmüştüm bide baby mide varya sende sanada öyle gelmedi mi
ayyyy gülmekte kalori yaktırıyodur dimiBu haftaki planim:
- gunluk 15bin adim
- en az 3 litre su
- yuruyusten baska sporlara agirlik vermek
- emeli yenmek
- takimi spamlamak
Boyun kaç yavrum senin 52 çok güzel rakam kısa degilsenAyrılacam ben ya 52 çpk zayıf olur iyi böyle
Bölgesel çalışıp azıcık yağ oranımı düşürecem
Cirkinim kiz ondan yapmadim pehhBaya tehlikelisin sen ozaman.adını neden Suzan Avcı yaptığın belli oldu yoksa filiz akin Türkan Şoray da çok iyi seçenekler
164 canımBoyun kaç yavrum senin 52 çok güzel rakam kısa degilsen
SeytannBendım o. Onlymem sanıyordum bı baktım meme self mıs
Yap bebişim@aedenlı bencede yeter ya. Sen almazsın zaten. En dıbındesın zaten yesılın. Bu hafta yaptıklarına bakacam senın bı ara bnde vermek ıstyom