Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

IMG_20210618_122830.jpg
Gecen hafta 85.5
Bu hafta 84.5
Fark 1
Yuzde 1.169
Pazartesi regli yuzunden 86.1 çıkmıştım ketojonik diyette bugün 4. Gün tek sorunum kabızlık onu cozersem daha iyi olacak

Kendi isteğimle ayrılınca ne oluyor
Tekrar katılamıyor muyum
Mezun edin beni yaa🤣
Mezuniyet karneni alamsn kuzum verdigin hedefe ulasmadan
Olan bu. Sonra kilo alip gelirsen 6ay boyunca esas listeye giremiyorsun. Free takiliyorsun. Baska takima gitsende bu kural hala gecerli
Kendi istegi ile ayrildi diyip burda free takila biliyorsun. Tabii niyetin burda devam etmek ise

Mezuniyet karneni alamsn kuzum verdigin hedefe ulasmadan
Olan bu. Sonra kilo alip gelirsen 6ay boyunca esas listeye giremiyorsun. Free takiliyorsun. Baska takima gitsende bu kural hala gecerli
Kendi istegi ile ayrildi diyip burda free takila biliyorsun. Tabii niyetin burda devam etmek ise
Öff sinir bi durum baaaane karne isterim baaaane 🤪
Ne zamana kadar vaktim var? Düşünmeliyim🤣

selam bende çok anlamam ama yeşil çay tüketsen belki de ödem yapıyorsundur salı günü eksi gelmişsin eğer benim aklıma o geldi :KK64:
Her gun yesil cay ictim canim ya.
Su da bol ictim. Kizlarin dediklerini deneyeyim bu hafta bakalim.
sıra ile yapıyorsun bir hafta gluteni kesiyorsun fark var mı bakıyorsun. eğer aynı devam ederse laktozu kesiyorsun ki ben ikisine de duyarlılığın olduğunu düşünüyorum çok uzun zamandır. bu hafta menünde grissini vardı mesela kaynağı o olabilir.
Arastirayim bakayim bi gluteni,laktozu 😊 valla ben de sıkıldım artik Allahtan birakip pes etmedim simdiye kadar.bu arada hafta sonu mini bir tatildeyim,umarim cozutmam.

Günaydın kizceler...😊
Diyete başladığım ve buraya geldiğim zamanki hedefime ulaştım, hatta geçtim.
Bugün diyete başlayalı tam 9 ay oldu ve 32 kiloya güle güle demiş bulunuyorum. 😍
Vücudum yeni kilosuna uyum sağlayabilsin, alışsın diye korumaya geçeyim diyorum. Daha sonra duruma göre bir kaç kilo daha vermeye calisirim. Tabi ki kilo koruma ayrı bir sanat, inşallah becerebilirim. En azından denerim.
Kör topal bugünlere gelirken bana yarenlik ettiğiniz için hepinize cooook teşekkür ederim. 🥰🥰
Wauw abla tebrikler👏♥️
günaydıııınnn :KK200:

nasılsın canım :KK70: 1 - 1 olduk sanırım :KK70:
Kiz ben unuttum ya laaa🤣🤣 bu hafta yogundum. Gelecek hafta zaten 13. Takimdan biriylede yarisacam. 😬😬

X