- 4 Aralık 2017
- 2.472
- 9.071
- 35
Hedef yok korumaya geçmek istiyorum artık, klan hayır@caroline84 @istanbulin @klbk33 matilda34 kilo bildirimi yapmayan sizler kaldınız kızlar .
aedenli kuzum hedefini alayım. klana katılacak mısın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hedef yok korumaya geçmek istiyorum artık, klan hayır@caroline84 @istanbulin @klbk33 matilda34 kilo bildirimi yapmayan sizler kaldınız kızlar .
aedenli kuzum hedefini alayım. klana katılacak mısın?
mezun olamıyorsun ki ne koruması hedefine 1,8 kg var.Hedef yok korumaya geçmek istiyorum artık, klan hayır
Kendi istegin ile yarismadan ayriliyorsun ozaman?52 ye düşmek istemiyorum kaptanım şu anki halimden memnunum
O neydi gıKendi istegin ile yarismadan ayriliyorsun ozaman?
Ohoooo 52 olursam çirkin durur bendemezun olamıyorsun ki ne koruması hedefine 1,8 kg var.
hedefi ben koysam onu değerlendirirdim. aç gözlülük yapmışsın benim suçum ne?Ohoooo 52 olursam çirkin durur bende
aedenli | 31 | 164 | 24.4.2021 | 60,80 | 52,00 | 53,80 | 7,00 | 1,80 | 11,51% |
Yani ya oyle yazicam yada 52 e kdr listede olacaksiniz. Ama halinden memnun isen zorla 52 ol mu dicemO neydi gı
Kendi isteğimle ayrılınca ne oluyorYani ya oyle yazicam yada 52 e kdr listede olacaksiniz. Ama halinden memnun isen zorla 52 ol mu dicem
Esas listeyi paylasirken yazmaliyim birsey
Ömrümü yidin gadınnn ne olacuuuuk şincikhedefi ben koysam onu değerlendirirdim. aç gözlülük yapmışsın benim suçum ne?
başlangıç : 60,8
aedenli 31 164 24.4.2021 60,80 52,00 53,80 7,00 1,80 11,51%
hedef : 52
güncel : 53,8
Yaa unuttum buraya değildi demiEki Görüntüle 2873036
Gecen hafta 85.5
Bu hafta 84.5
Fark 1
Yuzde 1.169
Pazartesi regli yuzunden 86.1 çıkmıştım ketojonik diyette bugün 4. Gün tek sorunum kabızlık onu cozersem daha iyi olacak
Mezuniyet karneni alamsn kuzum verdigin hedefe ulasmadanKendi isteğimle ayrılınca ne oluyor
Tekrar katılamıyor muyum
Mezun edin beni yaa
Öff sinir bi durum baaaane karne isterim baaaaneMezuniyet karneni alamsn kuzum verdigin hedefe ulasmadan
Olan bu. Sonra kilo alip gelirsen 6ay boyunca esas listeye giremiyorsun. Free takiliyorsun. Baska takima gitsende bu kural hala gecerli
Kendi istegi ile ayrildi diyip burda free takila biliyorsun. Tabii niyetin burda devam etmek ise
Her gun yesil cay ictim canim ya.selam bende çok anlamam ama yeşil çay tüketsen belki de ödem yapıyorsundur salı günü eksi gelmişsin eğer benim aklıma o geldi
Arastirayim bakayim bi gluteni,laktozu valla ben de sıkıldım artik Allahtan birakip pes etmedim simdiye kadar.bu arada hafta sonu mini bir tatildeyim,umarim cozutmam.sıra ile yapıyorsun bir hafta gluteni kesiyorsun fark var mı bakıyorsun. eğer aynı devam ederse laktozu kesiyorsun ki ben ikisine de duyarlılığın olduğunu düşünüyorum çok uzun zamandır. bu hafta menünde grissini vardı mesela kaynağı o olabilir.
15 e kadar vaktin varÖff sinir bi durum baaaane karne isterim baaaane
Ne zamana kadar vaktim var? Düşünmeliyim
Wauw abla tebriklerGünaydın kizceler...
Diyete başladığım ve buraya geldiğim zamanki hedefime ulaştım, hatta geçtim.
Bugün diyete başlayalı tam 9 ay oldu ve 32 kiloya güle güle demiş bulunuyorum.
Vücudum yeni kilosuna uyum sağlayabilsin, alışsın diye korumaya geçeyim diyorum. Daha sonra duruma göre bir kaç kilo daha vermeye calisirim. Tabi ki kilo koruma ayrı bir sanat, inşallah becerebilirim. En azından denerim.
Kör topal bugünlere gelirken bana yarenlik ettiğiniz için hepinize cooook teşekkür ederim.
Kiz ben unuttum ya laaa bu hafta yogundum. Gelecek hafta zaten 13. Takimdan biriylede yarisacam.günaydıııınnn
nasılsın canım 1 - 1 olduk sanırım
15 e kadar vaktin var