Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yavrular yarın fotoğraflı üstünde el yazısı ile yazılmı tarih ve nick yazan kilo bildirimlerinizi en geç 15:00 'a kadar bildirmiş olmalısınız. Yanı sıra bir sonraki hafta için hedeflediğiniz kiloyu ve klan savaşalrına katılıp katılmak istemediğinizi de bildirmeyi unutmayınız.
Kilo bildirimleriniz
4. Takim Menü ve Spor listeleri bu postun altında olmalı. lütfen dikkatli olalım.

Örnek paylaşım:
Geçen Hafta : 2 Kg
Bu Hafta : 0 Kg
Fark : 2 Kg
Haftaya Hedef : 00 Kg

Klan Savaşları : EVET / HAYIR

GÖRMEDİK DUYMADIK DEMEYİN

@_Vera_ aedenli Dahlia_ AppLesma asena87 Asi Matmazel aysunayy
@Aytac Ugur bnnu CanTorun caroline84 O okuyan_e esmeriiim CEYDOS istanbulin Karpuzuncekirdegi
KumraL_KrakeR Alys Lusi magickk Mahi57 matilda34 H3RA_ Ozzybal Sismaniye
@Suzan Avci tavsannesi Alp_BuRc N Nalyeccc Huhuki

Son düzenleme:
orayı kırınca süper hızlanacaksın ceydoşum
ben ödem olduğunu düşünüyorum
incelmen var çünkü
bende bunca açlığa sabite yakınım şu anda
sabah inşallah tartı güzel bir sürpriz yapar

Yarın yumurta diyetinin sonuçlarını çok merak ediyorum. Menü harika adımlar harika klanı çoşturan sen olacaksın diye düşünüyorum

içi olmayan biber dolması nasıl oluyor sadece biberlerinimi yedin
sende benim gibi yapmışsın bugün
çok açımmmmm
yarın sabah tam tersi tok kalkarım eminim

bütün hafta gerdi beni hepimiz mutlu olalım istiyorum. yarın yaptıklarımı gırtlağıma dizilmeden yemek istiyorum. puding tarifini mutlaka denemelisin muhteşem bir lezzet.

bütün hafta gerdi beni hepimiz mutlu olalım istiyorum. yarın yaptıklarımı gırtlağıma dizilmeden yemek istiyorum. puding tarifini mutlaka denemelisin muhteşem bir lezzet.
dur bakalım sabah eksi görürüz belki
onca içtiğimiz su bile vücudumuzda sayılır hala

Günaydın kizceler...
Diyete başladığım ve buraya geldiğim zamanki hedefime ulaştım, hatta geçtim.
Bugün diyete başlayalı tam 9 ay oldu ve 32 kiloya güle güle demiş bulunuyorum.
Vücudum yeni kilosuna uyum sağlayabilsin, alışsın diye korumaya geçeyim diyorum. Daha sonra duruma göre bir kaç kilo daha vermeye calisirim. Tabi ki kilo koruma ayrı bir sanat, inşallah becerebilirim. En azından denerim.
Kör topal bugünlere gelirken bana yarenlik ettiğiniz için hepinize cooook teşekkür ederim.

Gunaydin
Bugunden itibaren gecis yapalim yeni tartina.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…