Eline saglik canim.,bu hafta ne kaDr az tutmayada caliscam bugun artidaydim umaraim sabah sabitte olsam arti olmam ,yogunluk yorgunluk bana hic gelmiyor ,sis sisim sanki
Ketoya uygunmu gerçekten oyleyse iyiymisInsta dan. Eggfast veya keto eggfast hashtag ile
Desene sen onun tipisin sankiYok la tipim degil
Bunu verelımYok la tipim degil
Calisiyomusun kiz senBen de öyleyim, biraz günlük işlerimden fazlası olursa ertesi sabah şiş uyanırım.. Değişiklik sevmiyor vücudumuz :)
OlabilerrBunu verelım
Muhahahaha. Len benim zayif halim belki guzel olur alla allaaaOlabıler mııgeldıde dusunmesi kaldı
Bu halınde guseldr kız allah cırkın sansı versın yoksa gelmıyor boylesıMuhahahaha. Len benim zayif halim belki guzel olur alla allaaa
AminnnBu halınde guseldr kız allah cırkın sansı versın yoksa gelmıyor boylesı
Sen ise basladinmiii.Ben yine yarin icin degisik tarifler arayisi icindeyim. 2 gun daha uzatinca mecbur degisik seyler yapmam lazim. Is yerinde klasik yapip yiyecegim.
Bennn
Calisiyomusun kiz sen
Len ev isi, disari isi, cocuk bide istune calis. Ozaman gorurum seniYok canım, o yüzden alışmışım tembelliğe
Ee ne bekliyon ben varimSon bardak suyumu içirken size de bakayım dedim, yine maşaAllahınız var, durmuyorsunuzgözlerim kapanıyor benim, konuşmayın, uyuyun
Len ev isi, disari isi, cocuk bide istune calis. Ozaman gorurum seni
Ee ne bekliyon ben varim