Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Zabaanan ogrenin

Güzel kurtlarım geldik haftanın son paylaşımına hafta boyu azıcık kaçamaklarınız oldu ama genel olarak menüleriniz çok güzeldi yarın baskül sizin için basgül olsun.

Haftaya klanınız hangisi olursa olsun fark etmez, bu şekilde devam ettiğiniz sürece yüzü gülen siz olacaksınız.

Asıl düşmanımız kilolar bunu sakın unutmayın.

asena87 bugünde menün güzel. dilerim haftaya da aynı şekilde devam edersin .
Mahi57 güzel menüler gördüm sende de. esas takımda olmanın verdiği bilinçle hareket ettiğin için teşekkür ederim.
tavsannesi kuzum menülerin güzel ama bazen çok yetersiz oluyor. lütfen buna dikkat et. yeterli protein ve sebze almazsan kas eritmeye başlarsın zayıfladım sanırsın ama güçten düşersin.
Huhuki kız bu kaçıncı hafta beraberiz klanda. şahane gidiyorsun nazar değmesin böyle devam et.

Eline saglik canim.,bu hafta ne kaDr az tutmayada caliscam bugun artidaydim umaraim sabah sabitte olsam arti olmam ,yogunluk yorgunluk bana hic gelmiyor ,sis sisim sanki

Ben 600 km yol yaptim simdi anamda cay keyfi yapiyom eve gidecem dus alip sleepinkkk
Sen niye yogunsun kiz? Napiyon?

Senin işler bayağı keyifliymişşş

Kardeşimin nişanı var canım, ondan yoğunum, hazırlık falan.. Bir de bir gün öncesinde doğum günü olunca işler iyice karıştı :)

Esas listeye girmek isteyenler var mi hic sormuyorun

Ben en son 67 ile ayrıldım yanlış hatırlamıyorsam girebileceğim zamanı sabırsızlıkla bekliyorum, 55in altını görmeden ayrılmam burdan..

Eline saglik canim.,bu hafta ne kaDr az tutmayada caliscam bugun artidaydim umaraim sabah sabitte olsam arti olmam ,yogunluk yorgunluk bana hic gelmiyor ,sis sisim sanki
az yiyorsun yanlış bir cümle olur şöyle söyleyeyim vücut yakıt bulamıyor yakacak ve depoluyor. ben bugün yeşilçay detoksu yapıyorum mesela. aslında yetersiz bir beslenme işin sırrı nerede peki ? 2 saatte bu çayı içiyorum, hem beyni hem vücudumu kandırıyorum. ben sana besin yolluyorum diye dolayısıyla aç kalmamış gibi oluyorum. ama sen o kadar az besleniyorsun ki vücudun eyvah besin gelmiyor diyerek kendini kapatmaya başlıyordur.

Bende sennle aynı grupta olmaktan çok memnunum teşekkür ederim güzel sözlerin için Bi kaç gündür İnternette sorun yaşadığım için aktif olamadım ama menü ve sporumu yazmak için akla karayı seçtim resmen bu şekilde sorun devam ederse bu hafta klan yarısına giremicem malesef ama net sorununu halledince devam edicem yarın hepimizin baskülu basgulu olur inşallah herkese basirilar

Evet 67 ile ayril ayrilmissin. Ne kaldi Surda. Girersin yakinda

üzüldüm klanlar iyi bir yarışmacıyı kaybedecek bu hafta.

Eriiiyyyooooooootrruuuuuuuummmmm kız gaz verme esmeriiim esmeriiim e bu sefer hiç bişey yemeyecek
Hee yemem kesın bu sıra durmuyorum
Kız suss gecen cuma havan batsın dedın hemen artı oldum totem yaptım. Kırk yılda bı buyuk eksı gorduydum aferım deee daha cok ver dee
yarın düşer umutsuz olma bak ben günlerdir sabit yada + larda geziyorum.
Senın ısvec dıyetı mı hala
Ahahha kılo verınce havamız oluyo demı. Hem lahmacunları simitleri mıdeye ındırıp hemde utanmadan eksı gelıyon vallahı havan batsın ya
Ben cok sisim ya sabaha kadar bisey bulun fısssssss diye sönem
Senı sısıren nedır bebeem
Bugun bacimi deli ettim arabayi en uzak yere park ettim. Yolu uzattikca uzattim gelen gidene selam veriyom
Bacim diyor: abla bosaniyon diyemi kuduruyon, zayifliyon diyemi
Gozlerını ac etrafı kess yakısıklı esmer genıs oöuzlu gördün mü kaçırma

isveç salı bitti yumurta orucuna başladım. bugün yeşilçay detoksu yapıyorum.

Wallahi yaaa
Bu arada geniş omuzluya katılıyorum @Suzan Avci

Kadir inanirimi beklicem kizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…