Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

çoğu tarif A Arrietty_ tarafından keşfediliyor. ben hazıra konuyorum. ama keto sayfalarında çok fazla tarif var. yumurtalı olanlardan

Bilmiyorumki bu hafta var biseyim takilcagimi biliyordumda boyle dusunmemistim ,aralarda hep bitkicYiyla su ictim ,sanirim suyu unuttum bugun yazmayı hemen bakicam

Yazık yaw bu emeklere. Nıye kırılmıyo acaba. Isvec ve yumurta orucunun kırması lazımdı. Acaba bı sure detoks mu yapmasan. 4-5 öğünlü lıste uygulasan?

Ben yine yarin icin degisik tarifler arayisi icindeyim. 2 gun daha uzatinca mecbur degisik seyler yapmam lazim. Is yerinde klasik yapip yiyecegim.
bulunca hemen bizede gönder canım. özellikle tatlıysa sakın unutma.
bak şimdi kalkıp yarın için egg loaf yapacağım. puding yapacağım. bir öğün biri öbür öğün diğer hazır olsun. akşama da kırarım tereyağına olur biter.

Pudding i yaptim hevesim gecti
Waffle yapabilirim. Amma sunu fark ettim. Pudding de mesela tatlandirici ekledim. Cok tatli geldi. Halbuki cok azdi. Gecen eggloaf da aynisi oldu.
Tatli istegimimi kayip ediyorum ne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…