- 16 Aralık 2011
- 2.894
- 12.573
@Suzan Avci kenan ımırzalıoğlu bekle. Oylesı gelmeyecekse hıc gelmesın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çoğu tarif A Arrietty_ tarafından keşfediliyor. ben hazıra konuyorum. ama keto sayfalarında çok fazla tarif var. yumurtalı olanlardanCEYDOS ne sorcam ceydoş. Bu yumurta orucunda degısık seyler yapıyosunuz ya hanı yumurtayla. O tatıflere nerden bakıyorsunuz. Ben sadece haslama ve omlet yapmıştım ama sız masallah degısık taıfler ne guzel
az yiyorsun yanlış bir cümle olur şöyle söyleyeyim vücut yakıt bulamıyor yakacak ve depoluyor. ben bugün yeşilçay detoksu yapıyorum mesela. aslında yetersiz bir beslenme işin sırrı nerede peki ? 2 saatte bu çayı içiyorum, hem beyni hem vücudumu kandırıyorum. ben sana besin yolluyorum diye dolayısıyla aç kalmamış gibi oluyorum. ama sen o kadar az besleniyorsun ki vücudun eyvah besin gelmiyor diyerek kendini kapatmaya başlıyordur.
Yazık yaw bu emeklere. Nıye kırılmıyo acaba. Isvec ve yumurta orucunun kırması lazımdı. Acaba bı sure detoks mu yapmasan. 4-5 öğünlü lıste uygulasan?
Nerden buluyon kız bızede atBen yine yarin icin degisik tarifler arayisi icindeyim. 2 gun daha uzatinca mecbur degisik seyler yapmam lazim. Is yerinde klasik yapip yiyecegim.
Insta dan. Eggfast veya keto eggfast hashtag ileNerden buluyon kız bızede at
bulunca hemen bizede gönder canım. özellikle tatlıysa sakın unutma.Ben yine yarin icin degisik tarifler arayisi icindeyim. 2 gun daha uzatinca mecbur degisik seyler yapmam lazim. Is yerinde klasik yapip yiyecegim.
bu haftada atlamazsa meyve detoksu yaparım.Yazık yaw bu emeklere. Nıye kırılmıyo acaba. Isvec ve yumurta orucunun kırması lazımdı. Acaba bı sure detoks mu yapmasan. 4-5 öğünlü lıste uygulasan?
İyi akşamlar kaptanım..Insta dan. Eggfast veya keto eggfast hashtag ile
Pudding i yaptim hevesim gectibulunca hemen bizede gönder canım. özellikle tatlıysa sakın unutma.
bak şimdi kalkıp yarın için egg loaf yapacağım. puding yapacağım. bir öğün biri öbür öğün diğer hazır olsun. akşama da kırarım tereyağına olur biter.
cok yaptın yaw meyve. Hollywodda meyveydı smotıdebu haftada atlamazsa meyve detoksu yaparım.
evet yaptım ama çok güzel ya tüm gün meyve yiyorsun doğrusu içiyorsun. seviyorum ne yapayım? gönüle söz geçmiyor.cok yaptın yaw meyve. Hollywodda meyveydı smotıde
Ben sabah aksam iciyom@Suzan Avci suzi bu magnezyumu ben ne zaman içmeliyim.
Ben sadece sabah aliyorumBen sabah aksam iciyom
Yok la tipim degil@Suzan Avci kenan ımırzalıoğlu bekle. Oylesı gelmeyecekse hıc gelmesın
Bilmemki. Benimkinde 2x yaziyoBen sadece sabah aliyorum