Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben cok sisim ya sabaha kadar bisey bulun fısssssss diye sönem
Pek birseyde yemiyorsun. Bence birsey dokunuyor midene.
Onu bulamayanda var deme öyle kız uslanır illa ki
Yaşasın girikoğullaaarııııı CEYDOS
Hahahha patentini al bari
Kaç oldun bebiş 18 ? 19?
Geçmiş olsun canım
Kolay gelsin bitanem
Aman ha dinlenme gunah olur
47 ne yaw banlatmak lazim
Ben o bahaneyi denedim ilk basta seni leslie le tanistirjyolar
Hosgeldin
Ben 600 km yol yaptim simdi anamda cay keyfi yapiyom eve gidecem dus alip sleepinkkkİyi akşamlarr..
Napıyorsunuzz??
Özledim ya, kaç gündür koşturmaktan biryerlerim yer görmüyor telefonu elime almak imkansız gibi birşey..
O bence yarin arti gelecem diye korkusundan evin etrafinda kosuyordur@_Vera_ nerdesin kuzum?
Bende birsey yemedim oyle ama dune gore sis hissediyorumBen cok sisim ya sabaha kadar bisey bulun fısssssss diye sönem
verdim verdim hadi ay amanda kızanım kilo vermiş diye sevindim burada bir görsen. bakma sen benim deli hallerime daha da ver yakışır gençsin.Simdi benim gönlüm 69.9 dan yana ama izin verirsen
wc de otursan kitap alıpBen cok sisim ya sabaha kadar bisey bulun fısssssss diye sönem
Yumurta?Bende birsey yemedim oyle ama dune gore sis hissediyorum
ayıır beyaaa kaptanım nasıl girerim bir baksana.Esas listeye girmek isteyenler var mi hic sormuyorun
Onu yedim de ama dun de yemiştim su içiyorum ha bire odemimi alsin diye cok gidersem belki gider yumurta sisirir mi ki..kaşarlı tutumlu yedim bugun hep biraz tuzlu oldu sankimYumurta?
Sicaktan da ister istemez sisiyozOnu yedim de ama dun de yemiştim su içiyorum ha bire odemimi alsin diye cok gidersem belki gider yumurta sisirir mi ki..kaşarlı tutumlu yedim bugun hep biraz tuzlu oldu sankim
yarın düşer umutsuz olma bak ben günlerdir sabit yada + larda geziyorum.
Bugun neler yedin bakim bi..hafif geçirdiysen yarina - ye gecersin
İnşallah yarın eksiye geçerim.Delüüü
Aklıma kazıyayım Ceydoşum lazım olacak
Kıskanmayalım pleaaassss
Geçmiş olsun kuzu
Evde olmadan böyleyse aman yarebbbimm evdekini düşünemiyorum
Ahh amcamm ahhh
Üzülme kuzu oluyor arada duraklamalar önümüze bakıcaz Hep birlikte
Sanmiyorum sisirecegini.. Miktar az zaten yumurta basina peynirOnu yedim de ama dun de yemiştim su içiyorum ha bire odemimi alsin diye cok gidersem belki gider yumurta sisirir mi ki..kaşarlı tutumlu yedim bugun hep biraz tuzlu oldu sankim
Ondan olursa sabaha gecer diye dusunuyorum canim..iyi uyumali bugunSicaktan da ister istemez sisşişiyor s
Evet peyniri az da yedim aslinda dediğin gibi sabaha gider diye düşünüyorum..69 u ucundan göreceğim yaa oyle inanıyorum oyle olsun insallahSanmiyorum sisirecegini.. Miktar az zaten yumurta basina peynir
Yesilcay ic?
Sorma surekli tartilinca her seferinde vermem gerekiyormus gibi hissediyorum ..dun bende bu saatlerde sabaha gore eksiydim...simdi sabaha gore artıdayim cok degil gene de canim sıkıldı tamam yesil cay icecegim simdi...seni de merak ediyorum soylesen olma miaysunayy hem verirsin merak etme
Ben bu saat de bile eksiyim. Sirf oylesine ciktim
Ya ben bi Tartilma isine baslayinca manyaga bagliyorum