Nedemek efenim teveccühünüzAlintilama ve cevaplama sabrına hayran kaldım.
yan yatarken dizlerin birbirine batmaya da başladıysa sen olmaya başlamışsın demektir.Bendekiler yeni ablası kiloluyken belli olmuyordu şimdi belli oluyurlat tabiihergün seviyorum onları konuşuyorum onlarla
Ben o dediğini hissetmeye başladım desem gene kizar misinyan yatarken dizlerin birbirine batmaya da başladıysa sen olmaya başlamışsın demektir.
Kilon 61.4 ise evetYani listeye giriyorum
hayır kızmam neden peki kızmam hiç düşündün mü ???Ben o dediğini hissetmeye başladım desem gene kizar misin
Ne yaptin belcikada? Senin kontrolun muyduGrevdeyim gecmis yapmicam
Bacaklarim senden kalin olduğu için mihayır kızmam neden peki kızmam hiç düşündün mü ???
çok çalışmış kuzum bunları yollamak için suzi neye kızdın kuzum??
Anami hallettim sira bacimdaNe yaptin belcikada? Senin kontrolun muydu
Delüüüüü hem fellik fellik geziyon hem bize trip atıyon biz ne edek he söyle ne edekIsime gelir
Bensiz cosulurmu. Catladimçok çalışmış kuzum bunları yollamak için suzi neye kızdın kuzum??
Kizz aileyi zayiflatacamDelüüüüü hem fellik fellik geziyon hem bize trip atıyon biz ne edek he söyle ne edek
yaklaşık iki haftadır nereye koysam da acımadan uyusam diye düşündüğüm için.Bacaklarim senden kalin olduğu için miayy hep kızmana odaklanmisim simdi birden neden kızmam deyince kilitlendim
çoşmadık vallahi kaynana çekiştirdik çoğunlukla.Bensiz cosulurmu. Catladim
Otururken popişimin kemikleri batıyor o saylanır mıyan yatarken dizlerin birbirine batmaya da başladıysa sen olmaya başlamışsın demektir.
Sukredin yaw ben uyurken yer degismek icin kendimi cevirdimigimde, gobegim obur tarafa dannkkkk! Sesi cikiyoyaklaşık iki haftadır nereye koysam da acımadan uyusam diye düşündüğüm için.