- 19 Mart 2019
- 7.883
- 33.204
senin bacak ölçün için grup çalkalandıHersey yag oranina bagli canim
sendeki sakinliğe bak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin bacak ölçün için grup çalkalandıHersey yag oranina bagli canim
yok kuzum moralin bozulmasın şimdi senindeTamam simdi oldu selvi boylum
Dur belki benim kollar kalindir baldırlar olcem mi biyerlerim kalın olmalii
59 arkadas halasenin bacak ölçün için grup çalkalandı
sendeki sakinliğe bak
Buldum buldum bak senin bacak 58 mis benimki 60 cikti olctumde 1 bacak için 2 cm iki bacakta 4 baküşenmedim bende kalkıp ölçündüm. bugün :
100,5 olan göğsüm 99,8 cm'e
90 cm olan belim 91 cm'e artmış uyuz.
109 olan göbeğim 107 cm'e
59 cm olan bacak 58 cm'e düşmüş kalan yerlerim aynı. yarın haftalık ölçümde net olur hepsi.
Bulduk bulduk benim ust bacağın en kalın yeri daha kalın orda benim kilolarHersey yag oranina bagli canim
oh neyse içim rahatladı şimdi. ama bu belimin 91 cm olduğu gerçeğini değiştirmiyor. lanet menopozBuldum buldum bak senin bacak 58 mis benimki 60 cikti olctumde 1 bacak için 2 cm iki bacakta 4 bak
Ne güzel kilo verdim diye sevin bence...Eki Görüntüle 2872342
kız daha nasıl ispatlıyım
ama düşündümde bel 67 bacağın teki 57
belim kadar bacağım var diye üzüleyimmi
bacağım kadar belim var diye sevineyimmi bilemedim
1 gün kahvaltıda omlet şeklinde yiyebiliyorsun. Bence çok az yağ ile pişirirsen bir farkı olmaz. Maksat yumurta yemek. Hatta ben sabah ki omletimi biberli ve soğanlı yapmıştım yanibir sürü yeme domates çok ödem tuttururmuş spor hocası söylemişti yazmıştım burda
verdiklerin geri gelmesin vücut o kiloya alışsın önce
Thanks kızlar
bugün 24 saatlik açlık yapacağım
bu hafta sonunu geçirip başlayayayım bu haliyle
yumurtayı sadece bir gün seçme hakkım varmış bende bir kaç gün sürekli yumurta sanıyordum
benimde takıldı hedefe az kalmışken, menülerimde fena değil
bence şaşırtma falan yapmalıyız zaten çok yemiyoruz
ya hiç yemicez yada bir gün tıka basa yiyip birden kesicez
vücut ne oluyor hayırdır diye afallamışken vurcaz kafasına atcaz kiloları
kuzum bizim yaş faktörü var işte
20- 30 lu yaşlardakiler bizim yaptıklarımızı yapsa şakır şakır dökülür kiloları
bu bir anlamda ketojenik beslenme tarzı oluyor dimi canım
haftaya salı diyetisyenden farklı tariflerde isteyeyim
buraya katıldığımdan bu yana izne bile ayrılmadım kilo verme motivasyonum devam etsin diye
artık mezun kiloma gelip biraz izin yapmak istiyorum
ya ben çok gıcığım bu yeme işinde
kendimi bildiğimden bu yana ilk haşlanmış yumurtayı oğlumun hamileleliğinde yedim
doktor yemelisin dedi diye
kendime güvenemiyorum ama deneyeceğim
melemen şekliyle kabul görseydi keşke detoksta
aceleden falan değil ben
takılma yaşıyorum o sinir ediyor beni
senin söylediğin şok diyetler yapanlarla ilgili daha çok
Evet sende de görüyordum yarım simitKızz masallah bana gel dedysek gec demedık benım artık gtmıyor yaa
Karpuzu bıraktım bıkac gundur. Ve evt bence odül tırmalıyor benım kıçı baska acıklaması yok. Yemeseydım olmezdım ama yedım
Benden sonra bırının alması lazımdı o lakabı bana cok yapısmıstı
haha resmi görünce aklıma geldio bile benden ince benimki 99 boyumda 168 cm.
hasedimden 48 kiloya düşeceğim. böyle bütün kemiklerim çıkacak afrikalı gibi. neden derlerse aysun yüzünden diyeceğim.
Eki Görüntüle 2872363
hayırlısıyla olda kurtul bir an önce.Selam kızlar bugün hastane işleriyle meşkuldum myom sadece 1 cm küçülmüş temmuzda ameliyat olcam inşallah
Ee siz napıyorsunuz bakim.Yarın tartı günü bugün artılarımın hepsini vermiştim yarın da 200 gramda olsa verirsem amenna
yahaha hasetlenmiş kadın. ne fenalar ya. benim rahmetlide tam tersiydi iyi görünelim bakımlı olalım, kendimizi salmayalım isterdi. en hasta döneminde bile yanına düzgün gittiğimizde kafasıyla onay işareti verir gözleriyle anlatırdı beğendiğini.haha resmi görünce aklıma geldi
dün akşam kv oğluna kilo vermişsin dedi
bana hiç bir şey demedi
kızımda annemde 12 kg verdi bak nasıl inceldi, kemikleri çıktı dedi köprücüklerimi göstererek
he evet çökmüşsün dedi kadın bana
15 km bisiklere rağmen mi59 arkadas hala
Kız o nasıl taş olmak maşallah düşman çatlatır heeeH3RA_ 3 farklı kıyafetle resım attım doyamadım resım atmalara
yattığı yer nur olsun tüm iyi kalplilerinyahaha hasetlenmiş kadın. ne fenalar ya. benim rahmetlide tam tersiydi iyi görünelim bakımlı olalım, kendimizi salmayalım isterdi. en hasta döneminde bile yanına düzgün gittiğimizde kafasıyla onay işareti verir gözleriyle anlatırdı beğendiğini.
ona seviniyorum zatenNe güzel kilo verdim diye sevin bence...