Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

üşenmedim bende kalkıp ölçündüm. bugün :
100,5 olan göğsüm 99,8 cm'e
90 cm olan belim 91 cm'e artmış uyuz.
109 olan göbeğim 107 cm'e
59 cm olan bacak 58 cm'e düşmüş kalan yerlerim aynı. yarın haftalık ölçümde net olur hepsi.
Buldum buldum bak senin bacak 58 mis benimki 60 cikti olctumde 1 bacak için 2 cm iki bacakta 4 bak :KK45:

bir sürü yeme domates çok ödem tuttururmuş spor hocası söylemişti yazmıştım burda
verdiklerin geri gelmesin vücut o kiloya alışsın önce

Thanks kızlar :KK36:
bugün 24 saatlik açlık yapacağım
bu hafta sonunu geçirip başlayayayım bu haliyle
yumurtayı sadece bir gün seçme hakkım varmış bende bir kaç gün sürekli yumurta sanıyordum

benimde takıldı hedefe az kalmışken, menülerimde fena değil
bence şaşırtma falan yapmalıyız zaten çok yemiyoruz
ya hiç yemicez yada bir gün tıka basa yiyip birden kesicez
vücut ne oluyor hayırdır diye afallamışken vurcaz kafasına atcaz kiloları :KK70:

kuzum bizim yaş faktörü var işte
20- 30 lu yaşlardakiler bizim yaptıklarımızı yapsa şakır şakır dökülür kiloları

bu bir anlamda ketojenik beslenme tarzı oluyor dimi canım
haftaya salı diyetisyenden farklı tariflerde isteyeyim
buraya katıldığımdan bu yana izne bile ayrılmadım kilo verme motivasyonum devam etsin diye
artık mezun kiloma gelip biraz izin yapmak istiyorum

ya ben çok gıcığım bu yeme işinde
kendimi bildiğimden bu yana ilk haşlanmış yumurtayı oğlumun hamileleliğinde yedim
doktor yemelisin dedi diye
kendime güvenemiyorum ama deneyeceğim
melemen şekliyle kabul görseydi keşke detoksta :KK70:

aceleden falan değil ben
takılma yaşıyorum o sinir ediyor beni
senin söylediğin şok diyetler yapanlarla ilgili daha çok
1 gün kahvaltıda omlet şeklinde yiyebiliyorsun. Bence çok az yağ ile pişirirsen bir farkı olmaz. Maksat yumurta yemek. Hatta ben sabah ki omletimi biberli ve soğanlı yapmıştım yani 😅

Kızz masallah bana gel dedysek gec demedık🤣 benım artık gtmıyor yaa🧐

Karpuzu bıraktım bıkac gundur. Ve evt bence odül tırmalıyor benım kıçı baska acıklaması yok. Yemeseydım olmezdım ama yedım 😂

Benden sonra bırının alması lazımdı o lakabı bana cok yapısmıstı😂😂
Evet sende de görüyordum yarım simit 🤭
Namımız yürüyün yhaaa , öyle yiip de yatmıyoruz yani 😁😁

027EB0AE-28A5-495A-8787-BFFFDFFEF5C6.jpeg

Bugün sadece kayfe içtim:KK53: hiç cıs yok

o bile benden ince benimki 99 boyumda 168 cm.
hasedimden 48 kiloya düşeceğim. böyle bütün kemiklerim çıkacak afrikalı gibi. neden derlerse aysun yüzünden diyeceğim.

Eki Görüntüle 2872363
haha resmi görünce aklıma geldi
dün akşam kv oğluna kilo vermişsin dedi
bana hiç bir şey demedi
kızımda annemde 12 kg verdi bak nasıl inceldi, kemikleri çıktı dedi köprücüklerimi göstererek
he evet çökmüşsün dedi kadın bana :KK70:

Selam kızlar bugün hastane işleriyle meşkuldum myom sadece 1 cm küçülmüş temmuzda ameliyat olcam inşallah

Ee siz napıyorsunuz bakim.Yarın tartı günü bugün artılarımın hepsini vermiştim yarın da 200 gramda olsa verirsem amenna:KK51:
hayırlısıyla olda kurtul bir an önce.
-200 den fazlasını görmek istiyorum. bol su iç olur mu?

haha resmi görünce aklıma geldi
dün akşam kv oğluna kilo vermişsin dedi
bana hiç bir şey demedi
kızımda annemde 12 kg verdi bak nasıl inceldi, kemikleri çıktı dedi köprücüklerimi göstererek
he evet çökmüşsün dedi kadın bana :KK70:
yahaha hasetlenmiş kadın. ne fenalar ya. benim rahmetlide tam tersiydi iyi görünelim bakımlı olalım, kendimizi salmayalım isterdi. en hasta döneminde bile yanına düzgün gittiğimizde kafasıyla onay işareti verir gözleriyle anlatırdı beğendiğini.

yahaha hasetlenmiş kadın. ne fenalar ya. benim rahmetlide tam tersiydi iyi görünelim bakımlı olalım, kendimizi salmayalım isterdi. en hasta döneminde bile yanına düzgün gittiğimizde kafasıyla onay işareti verir gözleriyle anlatırdı beğendiğini.
yattığı yer nur olsun tüm iyi kalplilerin :dua:

X