Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kronik migren var bende bu halime şükrediyorum sürekli hastanelik olup 5. kattan atlasam da bitse diye ağladığımı biliyorum meme küçültmeden sonra inanılmaz azaldı ama regli tetikliyor bazı aylar birde hafta sonu saf gibi tek öğün öğlen yiyip ertesi gün öğlene kadar aç gezdim neyime güveniyosam tuttu orda canım inşallah sabaha geçmiş olur diyorum çok teşekkür ederim
İnsülin yüzünden olabilir aç kalmak çok tetikliyor canim

büyük ihtimal ondandır diye dşünüyorum bir daha yapmam öyle zayıflıycam diye iş ettim güya 2 gündür yürüyüşe bile çıkamadım saçma bişey oldu yani
Olsun tecrübe etmiş oldun canım boyle böyle vücudumuzun tepkilerini öğrenmiş oluyoruz.
Bende iki gündür keto yapıyorum dün akşam midemde değişik bı şişlik yaptı ama sabah daha bı hafif kalktım ama karbonhidrat ne zaman dank etcek bakalım kafama şimdilik iyi gidiyor ya bakalim 😂

Bütün annelerin ortak derdi kuşum ya

Ben memnun kaldım valla şimdiden

Hiç kıskanmadık ki😤😏

😁😁😁

Adam ne etsin Ceydoşum can evinden vurmuşsun bu daşla

Doğuruyorda bize niye gelmiyor 😁😁😁😏

Alıyor alıyor 😆😆

🤣🤣 Yeter zaten

:halay: :rolleyes:

😂😂😂 Biz ölek o zman

🤣🤣🤣Erkek dediğin işlevsel olacak tabii😜😜

Sanırım hepimizin içi fesat🤣🤣 Kuzu senin için nefes alsın yeter

Bence sen evdekini bahçe işlerine koş 😂😂

😂😂😂 Hiç parasıylan değil mi:KK53:

Tabii tabbii işlev aynı işlevv :ıslık::ıslık:

Seni almalıydı oysaki💋💋

😜😜😜

😜😜

14 senelik evliliğimde büyük başarı kaydettim kendi çayını kendi bardağına koymayı öğrettim😂😂 mentorluk benim işim 😜 😜 @aedenli @neutral

Heytt be spor zaten seksili çamaşırla yapılır penye donla spor yapanda nebiliyim 😁😁

Çaktırma 😜😜

Nokta yazıp dursak olur mu😂😂

🤣🤣🤣

Bendeki dert te aynı😒😒

Hepbereber sisteme karşıysak demek ki

🤣🤣🤣

😒😒😁
Alıntı o kadar uzun olmuş ki sonlarına gelince kimib yazdığını unuttum 😂😂 süpersin Asicim
Selam kızlar 3 gündür hastayım eklemlerim kopuyor resmen birde boğaz ağrısı evet covit oldum sanırım gidip test yaptirmakda istemiyorum eşim 4 kere falan yaptırdı burnum kopuyodu resmen dedi o yüzden gitmek istemedim pazartesi çok kötüydüm bugün biraz daha iyiyim işimi gücümü yapıyorum ama kendimi yormuyorum bol bitki çayı sebze yiyiyorum spor yapmak istiyorum ama güvenemiyorum acaba daha mı kötü olurum diye öf ne zaman diyetisyene başlasam hastalaniyorum ya bu nedir napayim hafif spor yapayimmi bi akıl verin :işsiz:
Geçmiş olsun bence test yaptır bekleme
Aşılanmazsın 6 ay

İnşallah faydasını görürsün cicim dene bakalım😘

Anarşist miyiz neyiz😂

Ayh o da onun ayıbı🤣

Heee iyi nefessiz olmaz çünkü🤣

Yok kız ilk şart o, sonrasında bir takım temel özellikler lazım 🤣

O kadaaaar🤣🤣🤣

En çok mentor sensin 🤣🤣🤣

Aha bi anarşik Daha🤣🤣

Güzel dönüş olmuş 🤣 sen kendi rızanla yapma dukanı sonra mecbur kal oh olmuş 🤣🤣

Çok geçmiş olsun canım havalar bi tuhaf inşallah basit bi üşütmedir dikkat et takviye al
İnşallah canım evet havalar çok degisik birden kaç derece düştü c vitamin takviyesi alıyorum
Alıntı o kadar uzun olmuş ki sonlarına gelince kimib yazdığını unuttum 😂😂 süpersin Asicim

Geçmiş olsun bence test yaptır bekleme
Aşılanmazsın 6 ay
Sağol canım yaptiricam bakalım

Valla ben sondaki hareketi o kadar komik yaptim ki, gucu karindan alman lazim ama hic yok ki bende o kaslar 🤣 ayaklarimi ceke ceke yaptim bir iki 🤣

Senin herife goster, ondaki etkisi de oneml9 😜
Benim herifin umru olmaz böyle şahıslar 😀😀 o da spor yapıyor benimle birlikte ama şimdi bir kaç gün ara verecek aşı oldu bugün. Bir de iğne fobisi var onda kötü etkilemiş tansiyon düşmüş elleri karıncalanmış falan bir yandan da onu takipte olucam 48 saat

kizlaaarr napıyonuz 2 gündür fenayım geçmeyen migren yapmışlar kızı anneme yolladım kalkacak halim bile kalmadı az sonra gece uykuma geçmeyi düşünüyorum

bir de bugün ben doyamadım yaa regliden mi anlamadım sürekli açlık çektim en son leblebi yiyince söndü krizim

sabah 6 da kalkıp yürüme koşma ip hepiciğini yapıcam bugün hiiiçç bişicik yapamıyorum
Geçmiş olsun. Sağlık her şeyden önemli onceligin sağlığın olsun. Kilo elbet verilir. Ac birakma kendini migrende en önemli nokta. Bende de migren atakları çok oluyordu ama doğumdan sonra epey toparladım kalmadı. Bol su tuket karanlık yere al kendini

🧟‍♀️ 731. ETAP ZOMBİ KLANI MENÜ VE SPOR ÇİZELGESİ 🧟‍♀️
CumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembeSpor toplamları
@aedenli 🆗🆗🆗🆗🆗4146 P
matilda34 matilda34 🆗Ödül🆗🥗🆗 :spor:🆗1130 P
O okuyan_e 🆗Ödül🆗🆗🆗🆗1010 P
@Karpuzuncekirdegi🆗🆗 💧Ödül🆗🥗 :spor:🆗860 P
istanbulin istanbulin 🆗Ödül🆗🆗🍞💧4411 P

🆗 : Menü ve spor sıkıntısız

💧 : Su az

:spor: : Egzersiz eksik

🍞 : Karbonhidrat fazla

🥗 : Akşam menüsünde yeşillik eksik

Klanda genel anlamda egzersiz düşüklüğü var. Kızlar sağlığınızı korumak için günde 10 bin adım, Kilo vermek için en az 16 bin adım atmanız gerekiyor.
Canım ben anca çok zorlayınca 10 bin adım oluyor.
Evde de inan hiç oturmuyorum 3 çocukla
Yapanlara nazar değmesin 😊 maşallah

X