Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işte benim kızım. beğendim aldım, aynı yöntemle. ah anılar ne günlerdi be.Valla ben beğendiğim erkeklere teklifi yapıştırıyodum sıkılınca hopppp başkasına beni en çok kim mutlu ettiyse onu nikah masasına oturttum
Cok moktan konular dolanıyor bence ondan ziyaretçi akını24 ziyaretcimiz var. Uye olun katilin takima yaw. Gelin beraber zayifliyak/yarisak
Aynen katiliyorum. Esprili ve parali olsunyenisin işte. kasıntı nesil. bizim zamanımızda kadınlar daha çapkındı. istedik mi alırdık. siz ayağınıza bekliyorsunuz. gelenede armudun sapı üzümün çöpü diyerek itiyorsunuz. büyük kızıma verdiğim tavsiyeyi size de vereyim tipine bakmadan al seni güldürsün ve azıcık parası olsun. sen onu allayıp pullayıp güzel yaparsın.
Kaptanim sonucta zayiflamanin icinde oda varCok moktan konular dolanıyor bence ondan ziyaretçi akını
Beni ilk essekle nikah masasina oturdum. Al simdi bak nerdeyimValla ben beğendiğim erkeklere teklifi yapıştırıyodum sıkılınca hopppp başkasına beni en çok kim mutlu ettiyse onu nikah masasına oturttum
aedenli duydun mu bak termosu bekleme sen hoşlandığın kimsede mi yok yahu beni bile bıraksalar şimdi aklımda bi kaç kişi var kızişte benim kızım. beğendim aldım, aynı yöntemle. ah anılar ne günlerdi be.
Seni esra erolda gormeyiz insallahaedenli duydun mu bak termosu bekleme sen hoşlandığın kimsede mi yok yahu beni bile bıraksalar şimdi aklımda bi kaç kişi var kız
yahahah başak burcumu ? benimkide gülüyorum diye yandan yandan bakıyor bana. küsemez ama öyle bir hak vermedim. küsme hakkı bende evde.Neden kahkaha attim diye soruyor esim ama anlatsam kuser
İnşallah görümcem falan değildir o kişilerCok moktan konular dolanıyor bence ondan ziyaretçi akını
Esra iyi yine kız Mügede görmeyelim dua edelimSeni esra erolda gormeyiz insallah
Yirim seni nazar etme nolur çalış senin de olurİstemiyoz değil kıskanıyoz
Ama böyle korkutarak bi yere varamayız gel uzlaşalımGelir bi kırbaç görürsün nereye atılıyor bildirim
Sen iki tak1 tane mi sadece
Aman erkeğin güzeli mi olur yaaa nefes alsın yeter ahdjsjjdhshyenisin işte. kasıntı nesil. bizim zamanımızda kadınlar daha çapkındı. istedik mi alırdık. siz ayağınıza bekliyorsunuz. gelenede armudun sapı üzümün çöpü diyerek itiyorsunuz. büyük kızıma verdiğim tavsiyeyi size de vereyim tipine bakmadan al seni güldürsün ve azıcık parası olsun. sen onu allayıp pullayıp güzel yaparsın.
Adana cık aradan@_Vera_ bozmuş seni aranıza girdim.
Oyy olecemmmm
Haydaa kız insan bi onda şunda bundadır yapar nasıl yeşilçamcısın senBeni ilk essekle nikah masasina oturdum. Al simdi bak nerdeyim
Ahxhshjdjdj yok gı erkek sevmiiiiimaedenli duydun mu bak termosu bekleme sen hoşlandığın kimsede mi yok yahu beni bile bıraksalar şimdi aklımda bi kaç kişi var kız
Maynakkkkknefes alsın yeter ahdjsjjdhsh
yahahah başak burcumu ? benimkide gülüyorum diye yandan yandan bakıyor bana. küsemez ama öyle bir hak vermedim. küsme hakkı bende evde.