- 6 Ağustos 2010
- 38.594
- 67.494
Vay memeli vay Suzan Avcı mı olmaya karar verdinAbla ben memeli onlymemeli
Iyi bakalım hayırlı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vay memeli vay Suzan Avcı mı olmaya karar verdinAbla ben memeli onlymemeli
Tadi enfes. Kiymali da sahane olurşimdi baktım haklısın çok fazla var. mta yı çok duydum ama henüz gitmedim. bir gitmek lazım artık.
gece saatlerinde ben daha enerjik oluyorum. gündüz o miskinliği yaşıyorum sabah erken kalkarsam kolum kanadım kalkmıyor o gün.
tadı nasıl asıl onu söyle bana görseli aynı olmuş.
Iradene sahip cikman varyaBende bittim yeni eve geldim. Crossfit yine superdi ter icinde kaldimm aksam yuruyus bisiklet yaparim heralde. Herkese dedik saglikli biseyler getirin yine mantilar vsvs vardi hepsine sövdüm emeklerimi bosami gitsin dedim
Kendi yaptigim salatayi yedim
Bir pazar keyfi yapamadım gitti benim kız erkenden uyanır beni uyandırmak için elinden ne gelirse yapar saat 10 da uyursa tabi erkenden uyanır yok acıktım süt icicem bilmem neben 12.50 saat uyumuşum
derin uykumda 3.53 dk
doğrudur bence o kadar ağrı kesiciden sonra
sabah 7 gibi uyandım zorla geri uyuttum kendimi 9 buçuk 10 a kadar
pazar keyfi yapıcam diye
Bende hep uykuluyum derin uykuya dalamiyorum saatim uykunuz çok hafif diye uyarıyor13 te uyandım bugün pazar az daha uyu dedim ama evdeki gürültüler hat safhadaydı uyuyamadım. son günlerde hep uykuluyum ben.
Benim eşim sagolsun boğazına düşkün gitmiş pastaneden simit poğaça ne bulursa almış içim gitti kokladımBende bittim yeni eve geldim. Crossfit yine superdi ter icinde kaldimm aksam yuruyus bisiklet yaparim heralde. Herkese dedik saglikli biseyler getirin yine mantilar vsvs vardi hepsine sövdüm emeklerimi bosami gitsin dedim
Kendi yaptigim salatayi yedim
bende yapacağım valla yarın son gün isveçte. yeni rotam belli zaten salı günü evde ziyafet olacak. 120 mi? ben 100 oldu diye diyete soktum yav.Tadi enfes. Kiymali da sahane olur
Felaket tok tutuyor.
Böyle 2 parca doyurdu.
120kiloluk esimi bile doyurdu
benimkide kıskançlıktan 80 li rakamlara indibende yapacağım valla yarın son gün isveçte. yeni rotam belli zaten salı günü evde ziyafet olacak. 120 mi? ben 100 oldu diye diyete soktum yav.
ay bilmem mi bizde geçtik o yollardanBir pazar keyfi yapamadım gitti benim kız erkenden uyanır beni uyandırmak için elinden ne gelirse yapar saat 10 da uyursa tabi erkenden uyanır yok acıktım süt icicem bilmem ne
Bu 10kg vermis halibende yapacağım valla yarın son gün isveçte. yeni rotam belli zaten salı günü evde ziyafet olacak. 120 mi? ben 100 oldu diye diyete soktum yav.
Yeni Rota ketojenik dimi :))bende yapacağım valla yarın son gün isveçte. yeni rotam belli zaten salı günü evde ziyafet olacak. 120 mi? ben 100 oldu diye diyete soktum yav.
Bende deneyim biTadi enfes. Kiymali da sahane olur
Felaket tok tutuyor.
Böyle 2 parca doyurdu.
120kiloluk esimi bile doyurdu
Nette yapmislar ya. Pogacayi kokla arkasindan elmayi isirBenim eşim sagolsun boğazına düşkün gitmiş pastaneden simit poğaça ne bulursa almış içim gitti kokladım
Terliklerle dusmezmisin kizzNirdesiniz
Skldim
Insallah dusmem tempolu yuruyus yapiyorum. KosmuyorumTerliklerle dusmezmisin kizz
Hadi cik cik.Gaddar kaptani kiskandim. Bende binecem banda yarin sabahi cok merak ediyorumm
tabiki yeter artık sıkıldım ondan bundan. 1 gün ketojenik beslenip ertesi gün yumurta orucu yapacağım 5 gün. sonra ketoya girerim. ama normal bişeyler yemem lazım öncesinde misal evdekiler lahana spagetti yiyorlar şuan ben ne yiyorum kuru lor.Yeni Rota ketojenik dimi :))
Guzel planmistabiki yeter artık sıkıldım ondan bundan. 1 gün ketojenik beslenip ertesi gün yumurta orucu yapacağım 5 gün. sonra ketoya girerim. ama normal bişeyler yemem lazım öncesinde misal evdekiler lahana spagetti yiyorlar şuan ben ne yiyorum kuru lor.