Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

şimdi baktım haklısın çok fazla var. mta yı çok duydum ama henüz gitmedim. bir gitmek lazım artık.

gece saatlerinde ben daha enerjik oluyorum. gündüz o miskinliği yaşıyorum sabah erken kalkarsam kolum kanadım kalkmıyor o gün.

tadı nasıl asıl onu söyle bana görseli aynı olmuş.
Tadi enfes. Kiymali da sahane olur
Felaket tok tutuyor.
Böyle 2 parca doyurdu.
120kiloluk esimi bile doyurdu 😂

Bende bittim yeni eve geldim. Crossfit yine superdi😍 ter icinde kaldimm😍 aksam yuruyus bisiklet yaparim heralde. Herkese dedik saglikli biseyler getirin yine mantilar vsvs vardi😒 hepsine sövdüm😂 emeklerimi bosami gitsin dedim😆😆
Kendi yaptigim salatayi yedim😎
Iradene sahip cikman varya 😍
Masallah 🧿

ben 12.50 saat uyumuşum😂
derin uykumda 3.53 dk 😂
doğrudur bence o kadar ağrı kesiciden sonra
sabah 7 gibi uyandım zorla geri uyuttum kendimi 9 buçuk 10 a kadar
pazar keyfi yapıcam diye😂
Bir pazar keyfi yapamadım gitti benim kız erkenden uyanır beni uyandırmak için elinden ne gelirse yapar saat 10 da uyursa tabi erkenden uyanır yok acıktım süt icicem bilmem ne :işsiz:

Bende bittim yeni eve geldim. Crossfit yine superdi😍 ter icinde kaldimm😍 aksam yuruyus bisiklet yaparim heralde. Herkese dedik saglikli biseyler getirin yine mantilar vsvs vardi😒 hepsine sövdüm😂 emeklerimi bosami gitsin dedim😆😆
Kendi yaptigim salatayi yedim😎
Benim eşim sagolsun boğazına düşkün gitmiş pastaneden simit poğaça ne bulursa almış içim gitti kokladım :KK70:

Bir pazar keyfi yapamadım gitti benim kız erkenden uyanır beni uyandırmak için elinden ne gelirse yapar saat 10 da uyursa tabi erkenden uyanır yok acıktım süt icicem bilmem ne :işsiz:
ay bilmem mi bizde geçtik o yollardan
ne hafta içi ne hafta sonu keyfi yapardım
benimkiler uyanmayayım diye uğraşırdı tam tersi çizgi film keyfi yapmak için 😀

bende yapacağım valla yarın son gün isveçte. yeni rotam belli zaten salı günü evde ziyafet olacak. 120 mi? ben 100 oldu diye diyete soktum yav.
Bu 10kg vermis hali 😂
Yarin tarti günü diye kandirayim. Boy 186 olunca guveniyordu kendine 🤪 gobus aldi basi gidiyor

Nirdesiniz 🤪
Skldim 😂

Eklentiler

• 16236009070219126357282728693200.jpg
    16236009070219126357282728693200.jpg
    75,8 KB · Görüntüleme: 24
tabiki yeter artık sıkıldım ondan bundan. 1 gün ketojenik beslenip ertesi gün yumurta orucu yapacağım 5 gün. sonra ketoya girerim. ama normal bişeyler yemem lazım öncesinde misal evdekiler lahana spagetti yiyorlar şuan ben ne yiyorum kuru lor.
Guzel planmis
Isvec e 1 gun dayandim 😂😂 cok aciktim bea
Bugun hemen ketojenik e gectim 😂 belki lchf oldu emin degilim 🤔

X