Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tam orası Ankara mı diyecektim🙂 bu arada Ankara da göl kenarı yürüyüş için Mavi Gölü tavsiye ederim. Çevre yürüyüş için düzenlenmiş. Göl kenarında kesintisiz 5-6 km yürünebiliyor. Eskiden sevmezdim orayı, ama şimdi cok guzel olmuş.
Bazi yerleri cok guzel canim..Ama oralarda oturmuyorsan kötü..Kayinvalidem Keçiören de oturuyor mesela onceden cok giderdik 20 gun kalırdık neredeyse simdi hic gidesim yok..1 2 gece kalıp donuyoruz en fazla...her yer beton:işsiz:

Bazi yerleri cok guzel canim..Ama oralarda oturmuyorsan kötü..Kayinvalidem Keçiören de oturuyor mesela onceden cok giderdik 20 gun kalırdık neredeyse simdi hic gidesim yok..1 2 gece kalıp donuyoruz en fazla...her yer beton:işsiz:
8 yıldır Ankaradayım Keçiören e sadece 5-6 kez gittim. O yüzden pek bilmiyorum, ama ben Eryamanı çok sevmiştim, simdi oturduğum yer çok sıkıcı.

8 yıldır Ankaradayım Keçiören e sadece 5-6 kez gittim. O yüzden pek bilmiyorum, ama ben Eryamanı çok sevmiştim, simdi oturduğum yer çok sıkıcı.
Eryaman cok guzel orda yasamak isterdim..
Benim kendi annem de Mamak ta oturuyor orayı da sevmiyorum..yani tamam binaları diktiniz de bu insanlar hic mi nefes almasın 1 cocuk parki için 2 3 km gidiyorsun neredeyse..Ne bileyim biz çocukken cok guzeldi Ankara..
Ha sağlık koşulları hastanelericok guzel sık sık o yuzden gidiyoruz..Bir de awm leri :KK45:

Tünaydın kızlar keyifli pazarlar🤗
Bugün bizde çayırlara atcaz kendimizi 10 bin adım cezam var onu tamamlayacağm :skandal:
Bugün hafif şeyler yicem dün ki karbonhidratlar beni üzdü :63:
Iyi gezmeler canim oh ne guzel🥰
Ya ben de anlamıyorum 2 lokma karbonhidrat yesem şişıyorum ben :KK45: hic mi yemeyelim ablamadim ki

Tam orası Ankara mı diyecektim🙂 bu arada Ankara da göl kenarı yürüyüş için Mavi Gölü tavsiye ederim. Çevre yürüyüş için düzenlenmiş. Göl kenarında kesintisiz 5-6 km yürünebiliyor. Eskiden sevmezdim orayı, ama şimdi cok guzel olmuş.
Mavi göl çok uzak ya ama eskiden ne piknik yapardık yürümek yok yemek vardı ehuhehe güzel zamanlardı :halay:

Dogma büyüme Ankaraliyim ben de..iste çalışmaya başlayınca evlenince ayrildik ordan..Ailem orda sık sık geliyorum :KK45: Ha onceden daha cok seviyordum simdi pek degil..hele yazin çekilmiyor be:KK45:
Eşim Adanalı olduğundan mütevellit Ankara asla yazın çekilmiyor statüsünde olamaz ehuhehe :KK53:

Keşke bacım dibimizde deniz olaydı amanne çok isterdim zalım angara :63:
ben seni izmirde falan sanıyordum.neresi burası ?
21 dk mış bana ya.yürümek için 21 dk gidilmez. üzüldüm.
Dogma büyüme Ankaraliyim ben de..iste çalışmaya başlayınca evlenince ayrildik ordan..Ailem orda sık sık geliyorum :KK45: Ha onceden daha cok seviyordum simdi pek degil..hele yazin çekilmiyor be:KK45:
ben hiç sevemedim hala sevmemeye devam ediyorum. 4 yıl yaşadım kurtuldum artık gelmem dedim ama kader işte düşürdü beni yine buraya. iyi tarafı önceden yenikentte otururken şimdi çankayadayım.

ben seni izmirde falan sanıyordum.neresi burası ?

21 dk mış bana ya.yürümek için 21 dk gidilmez. üzüldüm.

ben hiç sevemedim hala sevmemeye devam ediyorum. 4 yıl yaşadım kurtuldum artık gelmem dedim ama kader işte düşürdü beni yine buraya. iyi tarafı önceden yenikentte otururken şimdi çankayadayım.
Ben de çankayadayım canım. Söğütözü nü biliyor musun ordayım

X