Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Pokemon öyle nalet bi oyun işte :KK53:
Bi ara ciddi ciddi bağımlısıydım. Sabah işe giderken falan servisle sürekli pokemon arardım. Telefonun şarjı dayanmıyordu. Ama güzel adım attırıyor oyunun amacı o :rapci:

Spor yapıcam bugün bol bol yine ortaya karışık kaset gibi Pamela,Chloe falan öyle 1.5 saatlik maraton belirledim kendime.
Bacak kaslarım yerinde sıkıntı yok. Popoyu biraz yukarı kaldırma ve göbek tabiki :sinirli:
Masallah Harikasin
Ben su ara yine anca kardio yapabiliyorum :KK43:
Yarin Mira krese gidecek. Vaktim anca ozaman olur

🧛‍♀️Vampirellalar Klani Menü ve Spor Takibi 🧛‍♀️
VampirellalarCumaCumartesiSpor Puani
@Lusi🦾/ 💧💪/💧131+180
@Suzan Avci💪/💧💪/💧545+830
@KumraL_KrakeR Ödül / 💪/💧🦾/ 💧 / 5bin Adim 💥80 + 354
Dahlia_ Dahlia_ Ödül / 💪/💀177
@_Vera_💪/💧💀460

💪 : Dengeli menü
🦾 : Fazla karbonhidratli / Yetersiz menü
💧 : Yeterli su miktari
⚠ : Yetersiz su miktari

💥: Fazla Karbonhidrat telafisi
💀 : Gec Bildirim

Dahlia_ Dahlia_ @_Vera_ Menüler nerede kizlar??? Lütfen Ertesi güne birakmayin. Gec paylasim oluyor diye sabaha birakiyorum tabloyu. Menülerinizi bekliyorum ,ama tabloya puanlari ve menuyu gecirmiyorum. Mutlaka yorumlayacagim ama menüleri
A Arrietty_ çook özür dilerim. Dün köye gitmiştik açık hava mı çarptı anlamadım akşamın dokuzunda uyumuşum koltukta.
Hemen gidip menümü yazıyorum kaslarım felaket ağrıyordu spor yapamamıştım

Günaydın herkeseeee🥰🥰
Güya erken kalkıp yürüyüşe gidecektim heryerim agrıyor 😕 neyse dinlenmiş oldum 🥰
Kendime hc Li bi kahve yapıp uyanayım bari🤣
Nörürsünüz gı gadasını aldıklarım🤪
Gunaydin kuzum♥️Ben hazirlaniyorum crossfite gidecez kizimla. O grupla sonrasinda pikbik yapacaz. Dogum gunu icin🤣 herkes saglikli bisey getirecek😍
Sonra eve gelip burayi spamlemeyi dusunuyorum😆😆

Günaydın herkeseeee🥰🥰
Güya erken kalkıp yürüyüşe gidecektim heryerim agrıyor 😕 neyse dinlenmiş oldum 🥰
Kendime hc Li bi kahve yapıp uyanayım bari🤣
Nörürsünüz gı gadasını aldıklarım🤪

Bıraksalar uyurum da bırakmıyorlar işte 😂
Saat kaç oldu ayılamadım, oturuyorum şimdi, kalkıp yemek yapmam lazım :işsiz:

Gunaydin kuzum♥️Ben hazirlaniyorum crossfite gidecez kizimla. O grupla sonrasinda pikbik yapacaz. Dogum gunu icin🤣 herkes saglikli bisey getirecek😍
Sonra eve gelip burayi spamlemeyi dusunuyorum😆😆
Şahane plan🥰🥰 sen gelene kadar işimi gücümü bitireyim de burda olayım🤣 sonra yetişemiyorum🤪

Bıraksalar uyurum da bırakmıyorlar işte 😂
Saat kaç oldu ayılamadım, oturuyorum şimdi, kalkıp yemek yapmam lazım :işsiz:
Soguk su ile birdaha yika yuzunu :))
Buzdolabini temizledim, alisverise cikacagim. Dolaplarada giristim o ara 😂 mutfakdan cikamicam bugun boyle giderse
Hashas kavanozuna goz diktim. Siyah pirinc icin lazim. Hashasli kek yapacagim o bahane ile cocuklara 😂

Soguk su ile birdaha yika yuzunu :))
Buzdolabini temizledim, alisverise cikacagim. Dolaplarada giristim o ara 😂 mutfakdan cikamicam bugun boyle giderse
Hashas kavanozuna goz diktim. Siyah pirinc icin lazim. Hashasli kek yapacagim o bahane ile cocuklara 😂
Mmmmhhh haşhaşlı kekkkkkkk
Kaptan bak yazma şöyle şeyler🤪
İçimdeki açı zor tutuyom 🤣 kahvemi içeyim en iyisi yok kek falan dimi🤣

X