Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın kızlar
Zumba/dans günümüz kutlu olsun. :KK76:
Benim bugün yapacağım sabit dans videoları

Hemen bunlari da yapayim

Su ikisini yaptim

Ikinci videoyu dahada sevdim

Sonra Karsima su da cikti

Onuda yapacagim simdi. Oyy Sipir Sipir terliyorum

regl olmuşum çok sancım vardı
spor dersine gidemedim sabah
favorilere kaydettim bunları yapayım akşam
Gecmis olsun, regli agrisiz gecirenleri kiskaniyorum.
3. Videoda cok guzel.
Telefonu sarja taktim.
Sonra sedulu sedulu nun videolari yapacagim. Vucud ates icindeyken bisiklete geciyorum :KK73:

Gunaydınnn. Dün gıremedım doğru duzgun. Misafırımde vardı aksam. Ama benı tebrık edın aferın diyin harıkasın dıyın cunku...
dun oğlanın arkadaşının doğumgunu vardı oraya gttık. Ne pasta yedım ne tatlı ne popaça. Oturdum 2 kasık patates salatası yedım :63:
Yaa bu sabahta guzel bı eksı gordum. Keske klan yarısına katılsaydım yuzdeye daydam olurdu. Az verıyom dıye gırmedım ama oyle olmadı😂😂😂
Sonradan eklenmıyo mu 10. Takım gıbı :rolleyes:

Tam eksi görmüşken niye yaptın kendine bunu asenacım :işsiz:
Bu ara yoksun grupta yoğun musun?ya da ben görmüyorum hiç arada bi hellöö de kız
Selam canim.
Evet cok yogunum bu ara, buradan da kopmamak icin yalnizca menu paylasiyorum sayilir.
Dun de uzun gunlerden biriydi,cok aciktim ve kalorili bir sey yememek icin direnip daha da aciktim.
Ardindan arkadaslar siparis vermis bunu ve gelmis yani yemek durumunda kaldim.bu iki gun dikkat ederim.
Islerim azaldiginda sohbete gelecegim 🌸

Salata seni niye üzdü 😂
Günü geç kapatmışın biraz daha erkene çekmeye çalışsan daha iyi olur sanki arnavut ciğerini yidiğiim :KK53:
Gece 23 te açlıktan kırılan nazik midem ara öğün istemesin diye akşamı geç saate çektim yavaş yavaş indireceğim aşağıya nasipse inşallah :halay:

Kuş kadar yemişsin ama böyle yemen gerektiği için afiyet olsun canım

Arka fondaki burunu ısırırım🧛‍♀️
14 de yediğin geç kahvaltı olmuş aslında bu yüzden menünü beğendim afiyet olsun.Ama suyun az olmuş yatana kadar tamamladın umarım :)

Dengesiz olmuş biraz canım ama hastayım demişsin geçmiş olsun 💐

Menün güzel
Sabah ve akşam ekmek olmadığı için makarnada sorun yok bence

Oyy babacığının ellerinden öperim:) yenmezmi kız o pilav 🥰
ama o nescafe oldu mu şimdi cağnığğğ

Latte yerine seviyorsan filtre ya da türk kahvesi tercih etmelisin canm
Enginarı çok severim hiç aklıma yapmak gelmez afiyet olsun:)

Enee menünün devamı nerde kız😂
Menünden doğallık fışkırıyor yalnız 😎 yoğurdunu peynirini kendin yapıyorsun anladığım kadarıyla maşallah 🧿

Güzel geçmiş günün gitti mi misafir artık😂😂🧛‍♀️

Salata seni niye üzdü 😂
Günü geç kapatmışın biraz daha erkene çekmeye çalışsan daha iyi olur sanki arnavut ciğerini yidiğiim :KK53:
Menüm güzel spor da yaptım ama tartı inmiyor Bi yerde Bi eksik yada fazlam var çözemiyorum ya cidden regli olucam bu hafta yada spor bana yaramıyor 🙄

Eki Görüntüle 2866990
@matilda34 vampirler kanını emsin inşallah. zombiler etlerini parçalasın, periler 100 yıllık uykuya yatırsında masumlar apartmanı izleyeme emi. bu saat oldu menü yok. geçti gitti artık.
E English_teacherrr @aedenli hep iyisiniz zaten bir bozunda fırçalama hakkım olsun.
Huhuki Huhuki dün karboluydu onun üstüne bugün bol sebze olur dedim ama yok olur mu illaki sokuşturacaksın araya. 2 gün kaldı basküle yarın bol salatalı proteinli karbosuz menü bekliyorum. kaptanımdan özendim ceza veriyorum sana 50 jamping jack yapacaksın .
Tamamdır kaptan jamping de yapilcak salata da yenilecek ara öğün de yok arada sadece yesilcay yada kahve akşama bol salata yicem söz kahvaltımi yaptım kahvaltıdan önce sporumuda yaptım bugun zumba günüydü galiba yanlış hatirlamiyosam zumba da yaparım akşam üstü bugün güzel Olcak söz zaten tartı hiç eksi gostermiyo baba yeyim ben hemiiii😢

Eki Görüntüle 2866990
@matilda34 vampirler kanını emsin inşallah. zombiler etlerini parçalasın, periler 100 yıllık uykuya yatırsında masumlar apartmanı izleyeme emi. bu saat oldu menü yok. geçti gitti artık.
E English_teacherrr @aedenli hep iyisiniz zaten bir bozunda fırçalama hakkım olsun.
Huhuki Huhuki dün karboluydu onun üstüne bugün bol sebze olur dedim ama yok olur mu illaki sokuşturacaksın araya. 2 gün kaldı basküle yarın bol salatalı proteinli karbosuz menü bekliyorum. kaptanımdan özendim ceza veriyorum sana 50 jamping jack yapacaksın .
Günaydın ceydos Um teşekkür ederim cumaya supriz sizi bekliyo inşallah hedefe ulaşana kadar ölmek var dönmek yok 🥰

@Ozzybal magickk magickk
kızlar menüleri daha erken alabilir miyim
bu saate kadar yemeye devam ettiğinizi düşünmek istemiyorum 😂

Periler klanı olarak sadece ben değil hepimiz birbirimizin menülerinde ve sporlarından sorumluyuz
Gruptaki herkes birbirinin menü ve sporlarını incelesin ve yorumlasın lütfen
Yok canım ne yemesi 😆 ben uyuyup kalmışım 😄

Kızlar selam pek giremiyorum şu günler kızımın ateşi bir dusuyor bir yükseliyor bebek gibi oldu onunla ilgileniyorum olmadı doktora götüreceğim bugün diyetisyenle kampa başladım menulerim daha güzel ve daha değişik olacak :KK48: Bu hafta hastalıkla geçti sağlık olsun bu durumlarda ben çok pes ediyordum eskiden psikolojik olarak herseyi yiyiyordum bu sefer öyle olmadı yemedim yani belki arada biseyler attım ağzıma olsun eskiye göre çok çok iyi burda takimin etkisi bence neyse kızlar görüşürüz ben kaçar :KK25:

Kızlar selam pek giremiyorum şu günler kızımın ateşi bir dusuyor bir yükseliyor bebek gibi oldu onunla ilgileniyorum olmadı doktora götüreceğim bugün diyetisyenle kampa başladım menulerim daha güzel ve daha değişik olacak :KK48: Bu hafta hastalıkla geçti sağlık olsun bu durumlarda ben çok pes ediyordum eskiden psikolojik olarak herseyi yiyiyordum bu sefer öyle olmadı yemedim yani belki arada biseyler attım ağzıma olsun eskiye göre çok çok iyi burda takimin etkisi bence neyse kızlar görüşürüz ben kaçar :KK25:
Öncelikle kuzucuguna geçmiş olsun.
Diyetisyenin listesi kaç kalorilik olacak canım?
Ben de şu istirahat sürecinde diyetisyenle mi ilerlesem diye düşünmüyor değilim...
Bazen de gerek görmüyorum, bakalım ne olacak...🙄

X