ay öyle deme
gece 2/3 lere kadar oturuyor
öğretmenler habire uyarıyor erken uyusun çocuklar diye
Milletin çocuğu 22/23 dedinmi giriyormuş yatağa
kendimi yetersiz beceriksiz anne gibi hissediyorum toplantılarda
8/8:30 gibi kalkıyor online dersi var 9 daSabah saat kaçta uyanıyor peki?
Hastayım. Yemek bile yapamadım. Eşim yumurta kırdı onu yedik akşam. Yediklerimin miktarı çok az zaten. İyileşince yaparım dansHer ögün karbonhidratli. 0 salata. Neden ama?
Su ve adim sayin guzel
15 dk dans cezasi veriyorum. En gec yarin bildirim isterim, yaptim diye. Spor puanina hesaplanmiyor ceza
Selam canlar.
Kahvaltı
Sahanda 2 yumurta
1 dk tb ekmegi
Domates salatalık
Peynir
1 ince dl salam
Ogle
1 kase ayran aşı
Aksam.
Yogirtlu tavuklu salata.
2 lt su bugun biraz az oldu
2 sade turk kahvesi
4 5 bardak sekersiz cay.
A Arrietty_
10.600 adim 318 puan
1 saat tempolu yürüyüş 150 puan
Toplam 468 puan
Eki Görüntüle 2866988
17 nisanda başlayıp geçen hafta 4. seansını yapmış olduğum dermapen sonucumu bildiriyorum kızlar. yüzümü maske gibi kaplayan lekelerim suratımın %80 i lekeliydi, %10 seviyesine düştü. kırışıklık %5 yanak kenarlarındaki gülme çizgilerim kalmadı, alnımda tam ortada enine bir çizgi var o duruyor. sanırım o hiç gitmez çocukluktan beri orada. iki kaş arası kırışıklık kalmadı. sivilce izleri sıfırlandı. siyah nokta vs kalmadı. şimdi bunu neden buraya yazdın diyebilirsiniz aklınızda bulunsun bir gün ihtiyacınız olabilir. onunla bununla şununla uğraşacağınıza direk bunu yaptırır yada yaparsınız.Asi Matmazel c vitamini serumlarınıda uyguluyorum. onlarında aydınlatıcı parlatıcı bir etkisini gördüm. hala düşünüyorsan. tüm karışımları ve isimlerini özelden mesaj atacağım sana. reklama girmesin. kullandıklarımın çoğu eczaneden zaten.
Hastayım. Yemek bile yapamadım. Eşim yumurta kırdı onu yedik akşam. Yediklerimin miktarı çok az zaten. İyileşince yaparım dans
Evet canim cumadan beri bütün düzenim bozuldu..Arkadasim gitti yarindan itibaren onceki gibi sıkı diyete devamSu az olmuş gerçekten, gerisi iyi..
8/8:30 gibi kalkıyor online dersi var 9 da
Yok cidden kalın benimkiler ceydoş yakalın bacak dediğin ölçüler bunlarsa benimde kalınmış. kız ince bizim bacaklar deme öyle.
Evet canim cumadan beri bütün düzenim bozuldu..Arkadasim gitti yarindan itibaren onceki gibi sıkı diyete devam
Sen de haklısın hepimiz haklıyız inşallahAnaam ne uyumuyor minik. Bu saat de cocuk mu kalirmis ayakda. Sor yarin derdi neymis
Haha. Ay uykum geldi napam. Sabah pc olmuyor. Yapmam icin pc evden ayrilmadan sabah sporumu ekmeliyim
Genelde biz kaldırıyoruz dersi var diyeYine iyi kalkabiliyor..
Gece yatmaz gündüz kalkamaz değil en azından..
o kim ki hemen bakmam lazım.Yok cidden kalın benimkiler ceydoş ya
baldırlar incelmiyor zaten bütün diyet süresinde 2 cm gitmiş sadece
Yüksel Ak bacaklarına hasta olduğumdan mütevellit benimkileri odun gibi görüyorum
Düşünemedibende de vardı o versiyon
gulyabani gibi gezerdi geceleri
14 yaş oldu hala uyumuyor
geçecek diye beklentiye girme diye belirteyim dedim