Yok yaww yeşil alana gırmeden bırakmak yokSon bikaç gündür beni kim görse çok kilo vermişsin bırak artık yüzün küçülmüş iyice diyor ya hedefime var diyorum hasta olursun yeter bu kadar diyorlar hep bir ağızdansanırım bunun rahatlığı geldi yaa nedeceyukkk
Yulafi alma eve. Bugday kepegi al. Sabah 1 kasik koydum yogurdumu. Hala tokumBurası acaıp motıvasyon gercekten hele takımdakı herkes harıkaaa
Yok anam gıtmem elını kana bulama boşunakız ben 12 yıldr kk bagımlısıyım. Kk dan izmirde duzenlı görüştüğüm arkadaslarım var benım
Yaniiiii sonucccc. Hangısı ıyımıs onu de bıze
Okusana! azcik turkcemle ben anlamisim alla allaaaa. Yulaf cholesterol fln da zararli ama bu degil. Bu icindeki pislikleride toplayip atiyomus iste yaBurası acaıp motıvasyon gercekten hele takımdakı herkes harıkaaa
Yok anam gıtmem elını kana bulama boşunakız ben 12 yıldr kk bagımlısıyım. Kk dan izmirde duzenlı görüştüğüm arkadaslarım var benım
Yaniiiii sonucccc. Hangısı ıyımıs onu de bıze
Senin hedefin beyazdi dimi?Yok yaww yeşil alana gırmeden bırakmak yok
Tamm alayım ondanYulafi alma eve. Bugday kepegi al. Sabah 1 kasik koydum yogurdumu. Hala tokum
Okusana! azcik turkcemle ben anlamisim alla allaaaa. Yulaf cholesterol fln da zararli ama bu degil. Bu icindeki pislikleride toplayip atiyomus iste ya
Yok yaa yeşilin en altıSenin hedefin beyazdi dimi?
Bu bir düello daveti miKilo muz neredeyse aynı
Öğünlerin saatlerini değiştirmeyip, yerlerini değiştirebilirsin. Yani oglende yiyeceğini akşam, akşam yiyeceğini öğlen yemek gibi.Valla bende öyle diyorum yemede sıkıntı yok ama detoks yapasım gelmiyor yavücutta bu yemeye alıştı kilo vermiyor spor desen hak getire ne yapabilirsem artık bakalım yine alayına isyan yine kendimle savaş
Niyekii?Bugun hic yapmamam gerekn biseyi yaptim dalginligima geldi dogum kontrol hapini ogln ictim kurt gibiyim cok acimm
Haydi savaşın yaa. Bakalım en cok kıloyu kım verecekBu bir düello daveti mi
Canım hoşgeldinHerkese merhaba, daha önce ismimi yazmıştım takıma yeni girdim ama siteyi bir türlü çözemedim. Forumları nasıl takip ediyoruz, yorumuma cevap gelince nasıl bakıyoruz. En önemlisi grubun yeni üyesi olarak ne yapmam gerekiyor ?
Hoşgeldin canımSelam bende katılmak istiyorum aranıza
Niyekii?
Geçmiş olsun canımCanım bugün zor yaparım ben kızım hasta geceden beri ateşi düşmedi hastaneye gideceğim olmazsa uykuda uyuyamadım sarhoş gibiyim yatasım var sürekli
Manyakmı nene olursa olsun ceylan böyle mesaj yazılmaz ki. başıma geldi adamın biri bana otel faturası yolladı. kibarca benim bununla ilgim olmadığını yanlış yere yolladığını ilgili kişilere tekrar yollaması gerektiğini söyledim. çok çirkin geldi yazdıkları
Canım cuma 94Birde ben böyle bakınca anlamıyorum artı mı? Eksi mi? Cuma kilonu ve aradaki farkı yazarsan daha iyi anlarız canım
Sabah 5 saat online ders yaptım canımbeni boşver kaptanı yine yanlış etiketlenmiş
6 ayda toplam giden 13.3 kgVaryemez 6 ayda toplam kaç kg verdin ve aylik ortalaması ne kadar oluyor canım?