Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Iyi aksamlar

Bu muhabbetten benim kadar takim arkadaslarimin da skldigina eminim.

Su kurallari tekrar birakayim suraya. Kizim Sana diyorum gelinim sen anla lafi olsun

Basit karbonhidrat içeren besinleri (şekerli ve unlu) tüketmemeye gayret gösteriyoruz. Diyet motivasyonunu düşüren, sürekli kacamakli beslenen üyeler takimdan uzaklaştırılır.

Tüm arkadaşlar birbirlerinin menülerine yorum yapmalı, eleştiriler kırıcı ve rencide edici olmamalıdır.

Yapılan kaçamaklara ve egzersiz yapmamis olan uyelere, telafi amaçlı,kaptan veya kaptan yardimcilari tarafindan kucuk egzersiz cezalari verilecektir. Es yarisinda ise es tarafindan bu cezalar verilmelidir

Bana uymuyor diyorsaniz, Cuma yarismasi size uygun degildir demek

Evet bu haftadan önce burada her yaptığım eleştirildi
Bazılarının eleştirilerine kulak astım 2 hafta çöp oldu haberin var mı halbuki yazdım
buradaysan eleştiriye açık olmalısın ama sen zaten menülerini istediğin gibi düzenliyorsun. eleştiri dinlediğini görmedim hiç. hemen karşı savunmaya geçiyorsun. oysa burada olmamızın nedeni zaten eleştirilmek olmalı. herkesin yolu farklıdır bunu kabul ediyorum. bende az beslenip kilo vermeye çalışıyorum. yediğim zaman veremiyorum. ama eleştirildiğimde de acaba deyip bir bakıyorum farklı şeyler deniyorum. ama ne yedimse yazıyorum. bu takımdaysan sizin bu menüde görmek istediklerinizi ben yazmıyorum dersen o zaman ben sorarım neden buradasın ?
zayıflama günlüklerinde olsaydın bu bakış açın kimseyi etkilemezdi ama ben hep diyorum esas listedesin dikkat etmelisin. senin gibi 10 kişiye vicdan borcun kalıyor.
bu sadece senin için değil esas listedeki herkes için geçerli. eğer öğünlerinde taşkınlık yok ise ve artı geldilerse yapacak birşey yok ama karbolu dolu dolu öğünlerle artı geliniyorsa bunun tüm yükümlülüğü kişidedir.

Açıklama için çok teşekkürler kaptancım
Bana uymuyor beni liste dışına atın
Geçirdiğim zaman dilimi için herkese çok teşekkür ederim
Herşey gönlünüzce olsun hoşça ve sağlıkla kalın

Ben isterim. Buraya kaç kg iken geldiğimi hiç hatırlamıyorum. Eylül 18'de 96.1 ile diyete başladım, onu ve diğer kilo takiplerini hep not almıştım.

Ben isterim. Buraya kaç kg iken geldiğimi hiç hatırlamıyorum. Eylül 18'de 96.1 ile diyete başladım, onu ve diğer kilo takiplerini hep not almıştım.
30.10.2020 tarihinde 96,1 kilo bildirimi ile başlamışsın senin tarihin bu olmalı. haziran 2020 sonrası kayıtları eski mesajlarınızdan buldum.220 gün ortalaman 3,93
CanTorun 5316330.10.20207.6.2021-220,00
96,10​
66,00​
67,30​
28,80​
-3,93​
1,30​

Hedefim 55.5 kaptanım:)

Bende öğrenebilir miyim?
27 Nisan başlama tarihim diye hatırlıyorum

Ellerine sağlık kaptanım

Aynn rutin haline getirmek iyi değil tabiki öylede olmicak sporla vücuda etki etmeden göndermek istiyorum inşallah teşekkür ederim

Evet haklısın yaptığım şeyin bahanesi olamaz ama bundan sonra beni takipte kalabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…