Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Anam cuma ki kilomu yanlış yazdım 81.7 du cuma bugün 81.3 🤣
bende doğrusu kayıtlı zaten endişe etme güzel kurdum :anne:

Merhaba kızlar bir pazartesi klasiği
Çünkü ben haftanın 2 günü gönlümce besleniyorum 5 günü dikkat ederek besleniyorum

Yani 5 2 if diyetini

2 5 şeklinde yapıyorum
Hafta sonu listelerimi sansürleyerek yazıyorum
Sizin diyet listesinde görmek istediklerinizi yazıp geçiyorum yediklerimi değil

Yorum yaparken bunu unutmayınız 🙂

Cuma 65.5 kg
Bugün 66.3 kg
Fark +800 gr

Cuma gününe ortalama hefefim herzamanki gibi 300 ya da 500 gr
yavrucum dürüst olmak gerekirse normal günlerdeki menülerinde benim diyette görmek istemediğim kadar kalabalık o yüzden burada bırakıyorum . umarım cumaya eksi görürüz. takım sorumluluğu taşıdığını tekrar hatırlatmak isterim.

sedulu sedulu

Cuma 55.9
Pazartesi 56.4

+500

Hedef 55.5

Arti cikmak sorun degil, hep artiyim pazartesileri zaten, bir de wc bekliyorum halen 😅
IMG_20210607_091503.jpg

Kızlar spor hocasından öğrendiğim bir bilgiyi daha paylaşmak istedim.
Domates deri ve kas arasında ödem tutarmış. Tüm kan gruplarına bu anlamda en zararlı yiyecekmiş.
Bu ara çok ödem tuttuğum için ananasın ortadaki sert kısmının vitamin tableti varmış bana onu önerdi. Kendiside kullanıyormuş çok faydasını gördüm dedi.
Birde crossfit çalışmaya devam edeceğiz. Yağ yakmak ve zayıflamak için en iyi yöntemmiş. Reformerı atıyorum kusursuz fiziğe sahip Çağla Şikel yapmalı, her şey yerine oturduğunda reformer çalışmalı dedi.
Ozzybal Ozzybal magickk magickk tavsannesi tavsannesi Mahi57 Mahi57 kızlar bu hafta ananas tüketin ve orta sert kısmı ile detoks suyu hazırlayıp gün boyu için. Cumaya kadar ne kadar az ödem o kadar güzel sonuç ✌️

aaa eskiden fotoğrafsızdı, tam buraya bildirim yapmaya geldim ki elimde çayımla şu an bunu okuyorum peh 60,9 çıkmıştı, gideyim bakayım kaç arttım :KK43:
Hosumuza gidiyor boyle size surekli ugras cikarmak :KK53:
Gunaydin cok moralim bozuk valla bir diyet bitene kadar misafir gelmesin tum düzenim bozuldu :işsiz: Duysa beni öldürür :KK53:

Cuma 71.7
Bugun 71.6 :63:

Eki Görüntüle 2865647
Simitlere ragmen - 100😁 ødul de yaptigini unutma
Günaydınlar
Cuma:60.8
Pazartesi:61.1 (çay içtim çaysız halime göre 200 gr daha artmış)
Fark: +300 gr
Cuma hedef: 60.5
Ancak 3 -4 gün sonra reglim başlıyor
A Arrietty_ sedulu sedulu CEYDOS CEYDOS
Eki Görüntüle 2865648
Caydan dolayidir dedigin gibi. Su icsek hooop +300

var var temmuz başı plajlarda afrodit gibi yürümem lazım 😂
Adrodıtsın zaten bebeem. Daha ne olacan. Eee ben evde pılates yapıom gereksız mı yanı sımdı bu. Ille crosfıt mı yanı cok zor la o
ahahah :KK70:
seksenlerdeki gibi "icat çıkarmayın benim başıma yauu"
:KK71:
Kaptanlar bızımle eğlenir :KK53:

Adrodıtsın zaten bebeem. Daha ne olacan. Eee ben evde pılates yapıom gereksız mı yanı sımdı bu. Ille crosfıt mı yanı cok zor la o

Kaptanlar bızımle eğlenir :KK53:
Pilatesi incelmek crossfiti yağ yakmak için düşün. Bence haftaya güzel bir programla bu ikisini yaymak süper sonuç verir.

Domates deri ve kas arasında ödem tutarmış. Tüm kan gruplarına bu anlamda en zararlı yiyecekmiş.
Bu ara çok ödem tuttuğum için ananasın ortadaki sert kısmının vitamin tableti varmış bana onu önerdi. Kendiside kullanıyormuş çok faydasını gördüm dedi.
Birde crossfit çalışmaya devam edeceğiz. Yağ yakmak ve zayıflamak için en iyi yöntemmiş. Reformerı atıyorum kusursuz fiziğe sahip Çağla Şikel yapmalı, her şey yerine oturduğunda reformer çalışmalı dedi.
Ozzybal Ozzybal magickk magickk tavsannesi tavsannesi Mahi57 Mahi57 kızlar bu hafta ananas tüketin ve orta sert kısmı ile detoks suyu hazırlayıp gün boyu için. Cumaya kadar ne kadar az ödem o kadar güzel sonuç ✌️
cevremdekilere uzun yıllardır domates yemeyin diyordum ve mantığını anlatıyordum. biri daha beni destekledi çok sevindim . hemen ekleme yapayım. yenilebilecek tek ceri domates ondan da sadece kahvaltıda 2 adet en fazla yenilebiliyor. hemen ek olarak salçada diyette kullanılmamalı diyorum ve bitiriyorum.

Su an cok saskinim ,cunku en cok domates tüketiyorum yikildim diyebilirim😬😬 ananas cok faydali evet haftaici unutmazsam hindistancevizi yagida alicam surekli aklımdan cikiyor yag yakimini hizlandiriyor ,ananasta harika 🥰

Ya ben acıktıkca domatesle bastırırım kendımı. Ama bnde bıkac aydr farklettım mıde oğütmuyor ozellıkle dkmates kabugu mıdenın en zor parcaladıgı sey olduğunu duymuştum. Artık salatalarıma koymuyorum acaıp sıskınlık yapıyor. Ama menemen yıyorum. Bnde tuketmemeye calısıyordum aslında ama ıyıce azaltayım bu bılgıden sonra

X