Seni yiyerimmmmİçime su serptin onlycim eğer ameliyattan sonra rahimlerim içimde uyanırsam sana çikileta göndercem
Ya korkutmuşlarKizzz oyle kolay mi rahim
Almak? Kafanda senaryo yazma deli
Hoşgeldin pisikopat hatunHos bulduksagolsun dukan benim can simidimdir bi turlu korumasini uygulayamadim ama ne zaman dagilsam toparladi beni
Iyi uykular kuzummm. Anaa dogru ya laa bu hafta yogunsunnAy öyle yorgunum ki geçmiş bile yapamadım direk son sayfaya geldim canım yatiyom şimdi de
okut üflet bari kendini üst üste bu kadar sıkıntı normal değil.Kizlar slm bugün kendimi iyi hissediyorum diye akşamüstü babamla yürüyüşe çıkalım dedik dönüşte annemin beslediği kediler vardı onlara yemek vereyim diye yanlarına gittim bitanesinin bebekleride vardı seveyim derken annesi bacağıma bı diş geçirdi kanadı bide. acile gittik kuduz iğnesi yaptılar.Bu aralar başımda bir musibetler dolasiyo ya Allah beterinden saklasın.
Canim direk ayrixa ameliyat olacagin icin yaptir diyemiyorum.
Ama onun disinda konusursam ben cok memnunum. Iyi kim yaptirmisim yani. Bir de ben dogum kontrol konusunda manyak bir insandim, resmen hayatim degisti
Sen nasıl.oldun bu ara hep.keyifsizdin.
O Türkiye de sıkar biraz erkekler gururlarına yediripte olmazlar Vazektomi yi.Kordon bağlamayı duydum kızerkeklerin şeysini duymamıştım abbbow
Analar oyle bebem. Biri dokunsa yavruna sende dalardin onaKizlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.Cok tatlılardi dayanamadım seveyim dedim ama annesi fena cadı çıktıannem hep bakıyor ama beni yabancı gördüler heralde.ilk kuduz adımda olmuş oldum 3 gün sonra bı daha var 3 doz daha olcam bu kötü yanı oldu
Tarla sattirir bu kizPis sapıkbu adamı kandırıyor bu kız he
Emeğine sağlık canımEki Görüntüle 2865479
E English_teacherrraedenli matilda34 Huhuki kızlarım bugün beslenmeleriniz harika.
ayse ve aedenliyzgt sporlarınızda güzel kızlar tebrik ederim. matilda senle ben karpuz misali ilerliyoruz.
Hakkaten kaptancim yaa biseyler yapmam lazimokut üflet bari kendini üst üste bu kadar sıkıntı normal değil.
Simdi kaptanim. Allahina boyle suslu puslu tablo yapiyon ellerine saglik. Amaaa kazanamicaniz kiiEki Görüntüle 2865479
E English_teacherrraedenli matilda34 Huhuki kızlarım bugün beslenmeleriniz harika.
ayse ve aedenliyzgt sporlarınızda güzel kızlar tebrik ederim. matilda senle ben karpuz misali ilerliyoruz.
Bak bunu doğru dedin.Eşime söylicem bakalım duymuş mu:)O Türkiye de sıkar biraz erkekler gururlarına yediripte olmazlar Vazektomi yi.O yüzden çok bilinmez son zamanlarda biraz dillendirilmeye başlandı
ben ilk çıktığında duydum aynı söylediğin gibi oldu canım ya sinir olmuştum. onu bırak kedimizi kısırlaştırmaya götürüyoruz o bile olay oldu erkekliği gidecekmiş çocuğun 2 hafta surat astı ameliyattan sonra.O Türkiye de sıkar biraz erkekler gururlarına yediripte olmazlar Vazektomi yi.O yüzden çok bilinmez son zamanlarda biraz dillendirilmeye başlandı
Öff be tablo yıkılıyor naptın sen kaptanımEki Görüntüle 2865479
Oyy parçalardım Allah korusun yavrularimiziAnalar oyle bebem. Biri dokunsa yavruna sende dalardin ona