Oyy gecmis olsun canimmmKizlar slm bugün kendimi iyi hissediyorum diye akşamüstü babamla yürüyüşe çıkalım dedik dönüşte annemin beslediği kediler vardı onlara yemek vereyim diye yanlarına gittim bitanesinin bebekleride vardı seveyim derken annesi bacağıma bı diş geçirdi kanadı bide. acile gittik kuduz iğnesi yaptılar.Bu aralar başımda bir musibetler dolasiyo ya Allah beterinden saklasın.
Ben izne cikmadan once ketocuydu hep buralar yawYihaaaa baby. Bitane dukanci dahaaa
Amin canım inşallahKuzu korkma merak etme çabucak kurtulursun inşeAllah
Geçmiş olsun canım, bi sadaka falan ver istersenKizlar slm bugün kendimi iyi hissediyorum diye akşamüstü babamla yürüyüşe çıkalım dedik dönüşte annemin beslediği kediler vardı onlara yemek vereyim diye yanlarına gittim bitanesinin bebekleride vardı seveyim derken annesi bacağıma bı diş geçirdi kanadı bide. acile gittik kuduz iğnesi yaptılar.Bu aralar başımda bir musibetler dolasiyo ya Allah beterinden saklasın.
Sen nasıl.oldun bu ara hep.keyifsizdin.Kaynatmışsınız yinee
Ben işlerimi bitirdim sayılır, az biraz kaldı da bunaldım evde.. Oğlum uyuyorken bahçeye çıktım, yürüdüm biraz şimdi de oturdum hava alıyorum..
Kaç gündür canım meyve çekiyor, hele de dut ağacını gördükce.. Yemekten sonra çıktım biraz yiyeyim, Allah koronanın belasını versin, dutun bile tadını alamadım
Ahxhsh aynı benHos bulduksagolsun dukan benim can simidimdir bi turlu korumasini uygulayamadim ama ne zaman dagilsam toparladi beni
Olsun korunYok tabii
Ama olmasin. Cocuk istemiyorum daha
İçime su serptin onlycim eğer ameliyattan sonra rahimlerim içimde uyanırsam sana çikileta göndercemKizzz oyle kolay mi rahim
Almak? Kafanda senaryo yazma deli
Yavrularını korumak istemiştir kıyamamKizlar slm bugün kendimi iyi hissediyorum diye akşamüstü babamla yürüyüşe çıkalım dedik dönüşte annemin beslediği kediler vardı onlara yemek vereyim diye yanlarına gittim bitanesinin bebekleride vardı seveyim derken annesi bacağıma bı diş geçirdi kanadı bide. acile gittik kuduz iğnesi yaptılar.Bu aralar başımda bir musibetler dolasiyo ya Allah beterinden saklasın.
Yoksa 200e dogru gidecektin he?Bende 3. Sezeryani yapinca bide hamilelikte 100 kiloya çıkınca doktor benimkinde bağladı.
Geçmiş olsun canım Allah şifalar versinKizlar slm bugün kendimi iyi hissediyorum diye akşamüstü babamla yürüyüşe çıkalım dedik dönüşte annemin beslediği kediler vardı onlara yemek vereyim diye yanlarına gittim bitanesinin bebekleride vardı seveyim derken annesi bacağıma bı diş geçirdi kanadı bide. acile gittik kuduz iğnesi yaptılar.Bu aralar başımda bir musibetler dolasiyo ya Allah beterinden saklasın.
Evet kuşum sadece myom alındı rahim iyi kolayca aldık demişYaa sadece myomu mu aldılar peki?
Ay ne çok derdimiz var biz kadınların
evet evet sen orada işe yaramazsın burada kalCanim eger gitmezsem devam ederim. Aslında gitmek te istemiyorum kızımın 3 gün canlı 2 gün yüz yüze 4 gün dershanesi var .
Memlekettekiler baksınlar ben 3 çocukla hiçbir iş yapamamki zaten .
Bende geçen yıl öyleydim troidlerim a z çalışıyormuş tesadüfen doktora gittim ilaca başladım sadece regli dönemi asabım bozuk oluyor.
Bebeğim gğzel olacak inşallah, hayatta kafamızda yazdığımız kadar kötü senaryolarla karşılaşmayız genelde. Sen şu an felaket senaryoları yazıyorsun ama bitince inşallah bu muymuş korktugum diyeceksin. Güzel olacak inşallahAmin canım inşallah
Çok geçmiş olsunKizlar slm bugün kendimi iyi hissediyorum diye akşamüstü babamla yürüyüşe çıkalım dedik dönüşte annemin beslediği kediler vardı onlara yemek vereyim diye yanlarına gittim bitanesinin bebekleride vardı seveyim derken annesi bacağıma bı diş geçirdi kanadı bide. acile gittik kuduz iğnesi yaptılar.Bu aralar başımda bir musibetler dolasiyo ya Allah beterinden saklasın.
Ay öyle yorgunum ki geçmiş bile yapamadım direk son sayfaya geldim canım yatiyom şimdi deSeni dusunerek cagirdim
Yoksa sabaha 189 sayfa okuyacaktin askimm