- 22 Ekim 2020
- 7.680
- 25.160
Iyi geceler bebisimmmHerkese iyi geceler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi geceler bebisimmmHerkese iyi geceler
Nereye kız karpuz kestin mi?Herkese iyi geceler
Belkide kokten kesecek sandilar kiz. Ondan istemiyolardirben ilk çıktığında duydum aynı söylediğin gibi oldu canım ya sinir olmuştum. onu bırak kedimizi kısırlaştırmaya götürüyoruz o bile olay oldu erkekliği gidecekmiş çocuğun 2 hafta surat astı ameliyattan sonra.
Yogun belli kuzum. Yoksa yollarmiydimmmNereye kız karpuz kestin mi?
ben geçen haftada duydum bu lafları hadi dillendirmeyeyim dedim ama sonuç ne oldu? senle benim yarışımız ne oldu? hu hu evimizde kimse benimle iddiaya girmez . mevzu kendimsem hele kazanan benimdir.Simdi kaptanim. Allahina boyle suslu puslu tablo yapiyon ellerine saglik. Amaaa kazanamicaniz kii
Öğretmenim boğün canlı ders yok mu artıkYarın okula gidiyorum yuppiiiii yüzyüze derslerim başlıyor
Pehh biz olmayaydik 2. Olurmuyduk hele bi deeben geçen haftada duydum bu lafları hadi dillendirmeyeyim dedim ama sonuç ne oldu? senle benim yarışımız ne oldu? hu hu evimizde kimse benimle iddiaya girmez . mevzu kendimsem hele kazanan benimdir.
dişi kurtlarım. vahşi bebelerim bana meydan okundu. bu hafta ne olursa olsun yine kurtlar uluyacak bu takımda. hadi yüzümü kara çıkarmayın. benden size 1 dilim pasta cuma lider takım olursak.
E English_teacherrr aedenli matilda34 Huhuki
Eki Görüntüle 2865479
E English_teacherrr aedenli matilda34 Huhuki kızlarım bugün beslenmeleriniz harika.
ayse ve aedenliyzgt sporlarınızda güzel kızlar tebrik ederim. matilda senle ben karpuz misali ilerliyoruz.
Aynen kuzu 3 sezeryan dan sonra doktor bana da bağlayalım dedi ben istemedim adrenalin yaşamaya niyetliyim sanırımSezeryanla aynı anda yapılıyor anladığım kadarıyla değil mi? Sonrasında da tek değişiklik çocuk olmaması öyle mi??
Bir hiçbirşeyden haberi olmayan daha geldi
İyiyim canım ya, toparlandım çok şükür, iyi gidiyorum şimdilik
Cuma günkü hedefi yakalamak mı nerdeeeHanımlar, yarın saat 15:00 'a kadar kontrol tartısı için fotoğraflı bildirim yapmayı unutmayınız. cuma günü belirttiğiniz hedefleri yakaladıysanız yeni hedef belirtmeyi de unutmayın lütfen.
aedenli @AKovser @Alys @AppLesma @asena87 Asi Matmazel E English_teacherrr @aysunayy @bnnu @caroline84 CEYDOS @emell_ @esmeriiim @istanbulin @Karpuzuncekirdegi @klbk33 KumraL_KrakeR @Lusi magickk @Mahi57 matilda34 @neutral @Onlymemeself Varyemez @Ozzybal @Tavsannesi Huhuki
Şekerim bugün pazar 8. Sınıfların lgs sınavı yapıldıÖğretmenim boğün canlı ders yok mu artık
Harikasin krakerim. Ama bunu biliyodun zatennAy benim de sınavlarım bitti artık mezun oluyorum 8 sene sonra
Okul öncesi örtmeni oldum sayılır ama hayırlısı bakalım kime ne faydam olcak
yahaha doğrudurÖff be tablo yıkılıyor naptın sen kaptanım
Yüksek motivasyon kokusu alıyorum çikolata çikolata kokuyorben geçen haftada duydum bu lafları hadi dillendirmeyeyim dedim ama sonuç ne oldu? senle benim yarışımız ne oldu? hu hu evimizde kimse benimle iddiaya girmez . mevzu kendimsem hele kazanan benimdir.
dişi kurtlarım. vahşi bebelerim bana meydan okundu. bu hafta ne olursa olsun yine kurtlar uluyacak bu takımda. hadi yüzümü kara çıkarmayın. benden size 1 dilim pasta cuma lider takım olursak.
Onu bildim ben ablayarın yüzyüze eğitim başlıyor dedin ya onun için şettimŞekerim bugün pazar 8. Sınıfların lgs sınavı yapıldı
Orada görevliyim
Bizim lider bize ne verecek? Benim bir fikrim var:ben geçen haftada duydum bu lafları hadi dillendirmeyeyim dedim ama sonuç ne oldu? senle benim yarışımız ne oldu? hu hu evimizde kimse benimle iddiaya girmez . mevzu kendimsem hele kazanan benimdir.
herşey kurtlarım içinÖff be tablo yıkılıyor naptın sen kaptanım