Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Simdi kaptanim. Allahina boyle suslu puslu tablo yapiyon ellerine saglik. Amaaa kazanamicaniz kii🙄
ben geçen haftada duydum bu lafları hadi dillendirmeyeyim dedim ama sonuç ne oldu? senle benim yarışımız ne oldu? hu hu evimizde kimse benimle iddiaya girmez . mevzu kendimsem hele kazanan benimdir.

dişi kurtlarım. vahşi bebelerim bana meydan okundu. bu hafta ne olursa olsun yine kurtlar uluyacak bu takımda. hadi yüzümü kara çıkarmayın. benden size 1 dilim pasta cuma lider takım olursak.
E English_teacherrr aedenli aedenli matilda34 matilda34 Huhuki Huhuki

ben geçen haftada duydum bu lafları hadi dillendirmeyeyim dedim ama sonuç ne oldu? senle benim yarışımız ne oldu? hu hu evimizde kimse benimle iddiaya girmez . mevzu kendimsem hele kazanan benimdir.

dişi kurtlarım. vahşi bebelerim bana meydan okundu. bu hafta ne olursa olsun yine kurtlar uluyacak bu takımda. hadi yüzümü kara çıkarmayın. benden size 1 dilim pasta cuma lider takım olursak.
Pehh biz olmayaydik 2. Olurmuyduk hele bi dee

Sezeryanla aynı anda yapılıyor anladığım kadarıyla değil mi? Sonrasında da tek değişiklik çocuk olmaması öyle mi??
Bir hiçbirşeyden haberi olmayan daha geldi😂😂

İyiyim canım ya, toparlandım çok şükür, iyi gidiyorum şimdilik
Aynen kuzu 3 sezeryan dan sonra doktor bana da bağlayalım dedi ben istemedim adrenalin yaşamaya niyetliyim sanırım 😂😂

Hanımlar, yarın saat 15:00 'a kadar kontrol tartısı için fotoğraflı bildirim yapmayı unutmayınız. cuma günü belirttiğiniz hedefleri yakaladıysanız yeni hedef belirtmeyi de unutmayın lütfen.

aedenli aedenli @AKovser @Alys @AppLesma @asena87 Asi Matmazel Asi Matmazel E English_teacherrr @aysunayy @bnnu @caroline84 CEYDOS CEYDOS @emell_ @esmeriiim @istanbulin @Karpuzuncekirdegi @klbk33 KumraL_KrakeR KumraL_KrakeR @Lusi magickk magickk @Mahi57 matilda34 matilda34 @neutral @Onlymemeself Varyemez Varyemez @Ozzybal @Tavsannesi Huhuki Huhuki
Cuma günkü hedefi yakalamak mı nerdeee :confused:

Yüksek motivasyon kokusu alıyorum çikolata çikolata kokuyor😄

Bizim lider bize ne verecek? Benim bir fikrim var:
1 hafta boyu temizlik ve bahce isleri puani verecek :ıslık:

X