- 3 Mart 2021
- 1.883
- 8.945
- 37
Benim anam 20 sene önce kordonları bağlattıHayir.
Tup bebek secenegi var.
Olmaz mi kiz. Sen ne yedin ne ictin bugun
Kac yil once oldum ben ameliyati, o zaman da secenek olarak vardı aklimda.
Vazektomi erkeklerin penislerinde yapilan bir operasyon, ameliyattan daha basit ve daha uygun fiyatli. Sperm gecisini tamamen kapatiyor.
Canim eger gitmezsem devam ederim. Aslında gitmek te istemiyorum kızımın 3 gün canlı 2 gün yüz yüze 4 gün dershanesi var .ne sınavı ben gene ne kaçırdım?
of çok kötü. geçen yıl ikimizde ayrıldık sonra biliyorsun yine tontiş döndük. emin misin orada yapamayacak mısın?
Bende geçen yıl öyleydim troidlerim a z çalışıyormuş tesadüfen doktora gittim ilaca başladım sadece regli dönemi asabım bozuk oluyor.Ben hep öyleyim
Yaa sadece myomu mu aldılar peki?Krakerim benim görümcem oldu myom ameliyatı 9 cm di bebek başı kadar olmuştu. Bekardı birdehiç korkma yap kurtul. Geçen resmini gösteriyor doktoru paylaşmış bak bebeğim 4 aylık olmuş diyo delii
Yihaaaa baby. Bitane dukanci dahaaaSagolun kizlargelicem insallah. Dolaptan biraz protein cikarayim yarina
Beni ancak dukan 2 paklar
Aha bi dukancı dahaSagolun kizlargelicem insallah. Dolaptan biraz protein cikarayim yarina
Beni ancak dukan 2 paklar
Surekli benim de kafamda bu konuHayir.
Tup bebek secenegi var.
Olmaz mi kiz. Sen ne yedin ne ictin bugun
Kac yil once oldum ben ameliyati, o zaman da secenek olarak vardı aklimda.
Vazektomi erkeklerin penislerinde yapilan bir operasyon, ameliyattan daha basit ve daha uygun fiyatli. Sperm gecisini tamamen kapatiyor.
Kuzu korkma merak etme çabucak kurtulursun inşeAllahBana kilosunu söylemedi bebek kafası kadar olmuş dedi sadece.Tek olunca rahime yapışıyormuş benimki de tekmişbi arkadaş bulaydı kendine belki rahmimi rahat bırakırdı
Neyse hayırlısı olsun dedik artık iki oğlum var Allah onlara ömürler versin üçüncüyü doğurmayıveririm
Kizzz oyle kolay mi rahimYaa sadece myomu mu aldılar peki?
Ay ne çok derdimiz var biz kadınların
Benim anam 20 sene önce kordonları bağlattıKumraL_KrakeR kuşum düşün 20 sene önce 5.çocuğu doğurunca doktor yeter da demiş bağlamış kordonları
Yok tabii
Kordon bağlamayı duydum kızBenim anam 20 sene önce kordonları bağlattıKumraL_KrakeR kuşum düşün 20 sene önce 5.çocuğu doğurunca doktor yeter da demiş bağlamış kordonları
Geçmiş olsunKizlar slm bugün kendimi iyi hissediyorum diye akşamüstü babamla yürüyüşe çıkalım dedik dönüşte annemin beslediği kediler vardı onlara yemek vereyim diye yanlarına gittim bitanesinin bebekleride vardı seveyim derken annesi bacağıma bı diş geçirdi kanadı bide. acile gittik kuduz iğnesi yaptılar.Bu aralar başımda bir musibetler dolasiyo ya Allah beterinden saklasın.
Hos buldukAha bi dukancı dahahoşgeldin canım
Seni dusunerek cagirdim
Cok gecmis olsun.Kizlar slm bugün kendimi iyi hissediyorum diye akşamüstü babamla yürüyüşe çıkalım dedik dönüşte annemin beslediği kediler vardı onlara yemek vereyim diye yanlarına gittim bitanesinin bebekleride vardı seveyim derken annesi bacağıma bı diş geçirdi kanadı bide. acile gittik kuduz iğnesi yaptılar.Bu aralar başımda bir musibetler dolasiyo ya Allah beterinden saklasın.
Içimden bir ses çok cikacagimi söylüyorHanımlar, yarın saat 15:00 'a kadar kontrol tartısı için fotoğraflı bildirim yapmayı unutmayınız. cuma günü belirttiğiniz hedefleri yakaladıysanız yeni hedef belirtmeyi de unutmayın lütfen.
aedenli @AKovser Alys AppLesma @asena87 Asi Matmazel E English_teacherrr @aysunayy @bnnu @caroline84 @Ceydos @emell_ @esmeriiim istanbulin @Karpuzuncekirdegi @klbk33 KumraL_KrakeR @Lusi @magickk @Mahi57 matilda34 @neutral @Onlymemeself @ozrengin @Ozzybal @Tavsannesi @Yzgt66