- 22 Ekim 2020
- 7.680
- 25.160
Valla ozaman yandin kuzum. Oklavayida yersin kirbacida yersin obur 2 kaptan off offf dusunmek istemiyorummm15 gün gecikmemem var benim vallahi 70i görücem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla ozaman yandin kuzum. Oklavayida yersin kirbacida yersin obur 2 kaptan off offf dusunmek istemiyorummm15 gün gecikmemem var benim vallahi 70i görücem
Erkeklerin koruma seysi dir kizzVazektomi nedir bunu da yeni duyuyorum.Türkiye de yok belki de
Ne diyon nenGülme komşuna gelir başına
Sen beni öldürdün şimdidenValla ozaman yandin kuzum. Oklavayida yersin kirbacida yersin obur 2 kaptan off offf dusunmek istemiyorummm
Ne yok ki
Bana kilosunu söylemedi bebek kafası kadar olmuş dedi sadece.Tek olunca rahime yapışıyormuş benimki de tekmişbi arkadaş bulaydı kendine belki rahmimi rahat bırakırdıKiz kuzuuu korkmaaaa benimki 3 kilo diyom ama 3 kilodan fazlaydi. Kac dr gezdim cesaret edemedi ameliyata. Sonra buldum o bile dedi. Elimden gelirse rahimi ellemem ama bi actiki rahim myomun seklini almis kurtarilamaz. Aldi. Ben alsin istiyorsum. 7 cm iyi bebis korkma. Stress yapma. Aldir kurtul o myomu
Oluyormus kuzu
Esim Turkiye den gelme. Ne sicak bakcak ya senin esin gibi olurTupleri kes bagla yak islemi. Dogum kontrol seysi.
He ilk ben dedigimde de esim benzer tepki vermisti. Turkiyede esin imzasi sart bir de. Dedim sacma sapan konusma gelip imzani at sonra nabiyosan yap ona vazektomi desem depresyona girerdi herhalde. Ama avrupada cok yaygin vazektomi, o yüzden belki sicak bakar dediydim.
Peki geri dönüsü varmi?
Vazektomi nedir bunu da yeni duyuyorum.Türkiye de yok belki de
Kandirmayi sevmim. Neyse oSen beni öldürdün şimdiden
Krakerim benim görümcem oldu myom ameliyatı 9 cm di bebek başı kadar olmuştu. Bekardı birde hiç korkma yap kurtul. Geçen resmini gösteriyor doktoru paylaşmış bak bebeğim 4 aylık olmuş diyo deliiMyom var bebişim 7cm di iğne oldum küçültme aşamasındayız bekliyorum işte Hatta myom iğnemi olduğum gün buraya başladım ameliyat olursam doktor göbeğimle löp löp uğraşmasn dedim
BuyruuuuunSizi çenesi düşesicelerrrr
O baglatmanin geri dönüsü varmi kaptanim?Esim Turkiye den gelme. Ne sicak bakcak ya senin esin gibi olur
Baglaticam tupleri
Regl agrimada faydasi olsa keske
Muratgilin diyom damından diyom atlayamadım diyoooomNe diyon nen
Biraz limon suyu damlat suya :)
Vıyyy vııyyy ne sohbetler edilmiş nasılsınız kızlar? Sohbetin tam ortasına balıklama atlıyım bari
Hosbuldum kuzum. Yikardim ben evi. Ya bende yiyecem yada kimse yemeyecek
Yarin tartida kim arti cikacak el kaldirsin?
BEN
Yarın artı çıkmamak için yine aç uyucam iyimi Vampirlerim naptınız ne yediniz ne içtiniz bakim az menüleri kurcalayım
Esim Turkiye den gelme. Ne sicak bakcak ya senin esin gibi olur
Baglaticam tupleri
Regl agrimada faydasi olsa keske
Sandal olsa yine iyi,tahta parçasıDertler Derya olmuş sen de bi Sandal mı
Vay başıma gelenler yeni duydum inan kiHayir.
Tup bebek secenegi var.
Olmaz mi kiz. Sen ne yedin ne ictin bugun
Kac yil once oldum ben ameliyati, o zaman da secenek olarak vardı aklimda.
Vazektomi erkeklerin penislerinde yapilan bir operasyon, ameliyattan daha basit ve daha uygun fiyatli. Sperm gecisini tamamen kapatiyor.
mutlaka bekliyoruz canım. hedefine ulaştığını görmek istiyoruz.
Giden geri geliyor kurtulus yok buradan.
Umarim aliriz haber senden
Hosgeldinn Diyete baslamasanda burda ol. Positief seni etkileyecek goreceksin
Hoşgeldin, hadi hayırlısı.