Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kiz kuzuuu korkmaaaa benimki 3 kilo diyom ama 3 kilodan fazlaydi. Kac dr gezdim cesaret edemedi ameliyata. Sonra buldum o bile dedi. Elimden gelirse rahimi ellemem ama bi actiki rahim myomun seklini almis kurtarilamaz. Aldi. Ben alsin istiyorsum. 7 cm iyi bebis korkma. Stress yapma. Aldir kurtul o myomu😍

Oluyormus kuzu
Bana kilosunu söylemedi bebek kafası kadar olmuş dedi sadece.Tek olunca rahime yapışıyormuş benimki de tekmiş🙄bi arkadaş bulaydı kendine belki rahmimi rahat bırakırdı😒
Neyse hayırlısı olsun dedik artık iki oğlum var Allah onlara ömürler versin üçüncüyü doğurmayıveririm 🤓

Tupleri kes bagla yak islemi. Dogum kontrol seysi.

He ilk ben dedigimde de esim benzer tepki vermisti. Turkiyede esin imzasi sart bir de. Dedim sacma sapan konusma gelip imzani at sonra nabiyosan yap 🤣 ona vazektomi desem depresyona girerdi herhalde. Ama avrupada cok yaygin vazektomi, o yüzden belki sicak bakar dediydim.
Esim Turkiye den gelme. Ne sicak bakcak ya 😂😂 senin esin gibi olur

Baglaticam tupleri
Regl agrimada faydasi olsa keske

Myom var bebişim 7cm di iğne oldum küçültme aşamasındayız bekliyorum işte :KK51: Hatta myom iğnemi olduğum gün buraya başladım ameliyat olursam doktor göbeğimle löp löp uğraşmasn dedim😂
Krakerim benim görümcem oldu myom ameliyatı 9 cm di bebek başı kadar olmuştu. Bekardı birde 😊hiç korkma yap kurtul. Geçen resmini gösteriyor doktoru paylaşmış bak bebeğim 4 aylık olmuş diyo delii😂😂

Biraz limon suyu damlat suya :)

Olmadı onu denerim :)

Vıyyy vııyyy ne sohbetler edilmiş nasılsınız kızlar? Sohbetin tam ortasına balıklama atlıyım bari

İyilik canım, sen napıyorsun??

Hosbuldum kuzum. Yikardim ben evi. Ya bende yiyecem yada kimse yemeyecek😂

Kıyamam ya yavrularımaa 😂

Yarin tartida kim arti cikacak el kaldirsin?
BEN👋

Hiiiiççç öyle bir niyetim yokkk 🤪

Yarın artı çıkmamak için yine aç uyucam iyimi :KK17: Vampirlerim naptınız ne yediniz ne içtiniz bakim az menüleri kurcalayım:kahve:

Ben de sendenim bu gece, açımmm..
Şimdi yazacağım daha menümü..

Esim Turkiye den gelme. Ne sicak bakcak ya 😂😂 senin esin gibi olur

Baglaticam tupleri
Regl agrimada faydasi olsa keske

Canim direk ayrixa ameliyat olacagin icin yaptir diyemiyorum.

Ama onun disinda konusursam ben cok memnunum. Iyi kim yaptirmisim yani. Bir de ben dogum kontrol konusunda manyak bir insandim, resmen hayatim degisti 😂🤣

Hayir.
Tup bebek secenegi var.

Olmaz mi kiz. Sen ne yedin ne ictin bugun 😜
Kac yil once oldum ben ameliyati, o zaman da secenek olarak vardı aklimda.

Vazektomi erkeklerin penislerinde yapilan bir operasyon, ameliyattan daha basit ve daha uygun fiyatli. Sperm gecisini tamamen kapatiyor.
Vay başıma gelenler yeni duydum inan ki:skandal:

mutlaka bekliyoruz canım. hedefine ulaştığını görmek istiyoruz.

Giden geri geliyor 😂 kurtulus yok buradan.
Umarim aliriz haber senden

Hosgeldinn☺️🌸 Diyete baslamasanda burda ol. Positief seni etkileyecek goreceksin 😬

Hoşgeldin, hadi hayırlısı.😎

Sagolun kizlar :KK68: gelicem insallah. Dolaptan biraz protein cikarayim yarina :KK53:
Beni ancak dukan 2 paklar :KK48:

X