- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 36
Myom var bebişim 7cm di iğne oldum küçültme aşamasındayız bekliyorum işteOyy askimmmm. Niye kiz? Ne var rahminde?
Boya yapmıyorum zaten kınanın rengini seversem sürekli kına yakarımZor.
Kinanin tamamen cikmasi da uzun surer.
Stresss sebep ola bilir mi ?Öyle olması için bi sebep var mı ki
Pozitif olalım please
Tup cope gondermek ne demek kiz anlamiyor benGecmis olsun, iyimis ama
Ben sade tupleri gonderdim cope
Bilmiyorum vallahi niye olmadim.Kiz niye baglatmadin 2. Dogumda. Mis gibi super.
Simdi birak esin vazektomi olsun, ne ameliyat olcan bos yere.
3 kilomuUzgunum atma kizzAlys imm. Cocuk baska istemiyordum zaten. Rahimde 3 kiloluk miyom vardi. 365 gun sidik yapar gibi akiyodum tum gun. Hayatim kurtuldu onu aldirarak. Simdi miss gibii ohhhh
Bi menümü yazayım dedim üç sayfa yapmışsınız
42 yaşından beri menopoz sürecindeyim artık bitti bitecek yılda 2 oluyor.Sende mi derken Ceydos
Tupleri kes bagla yak islemi. Dogum kontrol seysi.Tup cope gondermek ne demek kiz anlamiyor ben
He ilk ben dedigimde de esim benzer tepki vermisti. Turkiyede esin imzasi sart bir de. Dedim sacma sapan konusma gelip imzani at sonra nabiyosan yapBilmiyorum vallahi niye olmadim.
Olmaz ki
Gecen sene tupleri baglatayim dedim de ne gerek var diyor. Kendisine oyle islem yaptir desem ayni seyi der
Kiz kuzuuu korkmaaaa benimki 3 kilo diyom ama 3 kilodan fazlaydi. Kac dr gezdim cesaret edemedi ameliyata. Sonra buldum o bile dedi. Elimden gelirse rahimi ellemem ama bi actiki rahim myomun seklini almis kurtarilamaz. Aldi. Ben alsin istiyorsum. 7 cm iyi bebis korkma. Stress yapma. Aldir kurtul o myomuMyom var bebişim 7cm di iğne oldum küçültme aşamasındayız bekliyorum işteHatta myom iğnemi olduğum gün buraya başladım ameliyat olursam doktor göbeğimle löp löp uğraşmasn dedim
Oluyormus kuzuAdetin olup olmaması tartıya yansır mı ki?
Peki geri dönüsü varmi?Tupleri kes bagla yak islemi. Dogum kontrol seysi.
He ilk ben dedigimde de esim benzer tepki vermisti. Turkiyede esin imzasi sart bir de. Dedim sacma sapan konusma gelip imzani at sonra nabiyosan yapona vazektomi desem depresyona girerdi herhalde. Ama avrupada cok yaygin vazektomi, o yüzden belki sicak bakar dediydim.
15 gün gecikmemem var benimKiz kuzuuu korkmaaaa benimki 3 kilo diyom ama 3 kilodan fazlaydi. Kac dr gezdim cesaret edemedi ameliyata. Sonra buldum o bile dedi. Elimden gelirse rahimi ellemem ama bi actiki rahim myomun seklini almis kurtarilamaz. Aldi. Ben alsin istiyorsum. 7 cm iyi bebis korkma. Stress yapma. Aldir kurtul o myomu
Oluyormus kuzu
Yansıyor maslesef ödem oluşuyor vücutta mslumAdetin olup olmaması tartıya yansır mı ki?
Vazektomi nedirTupleri kes bagla yak islemi. Dogum kontrol seysi.
He ilk ben dedigimde de esim benzer tepki vermisti. Turkiyede esin imzasi sart bir de. Dedim sacma sapan konusma gelip imzani at sonra nabiyosan yapona vazektomi desem depresyona girerdi herhalde. Ama avrupada cok yaygin vazektomi, o yüzden belki sicak bakar dediydim.
Nen var kuzumStresss sebep ola bilir mi ?
Gülme komşuna gelir başınaTup cope gondermek ne demek kiz anlamiyor ben
Ne yok kiNen var kuzum
Boya yapmıyorum zaten kınanın rengini seversem sürekli kına yakarım