Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kiz niye baglatmadin 2. Dogumda. Mis gibi super.

Simdi birak esin vazektomi olsun, ne ameliyat olcan bos yere.
Bilmiyorum vallahi niye olmadim.
Olmaz ki
Gecen sene tupleri baglatayim dedim de ne gerek var diyor. Kendisine oyle islem yaptir desem ayni seyi der

Tup cope gondermek ne demek kiz anlamiyor ben
Tupleri kes bagla yak islemi. Dogum kontrol seysi.
Bilmiyorum vallahi niye olmadim.
Olmaz ki
Gecen sene tupleri baglatayim dedim de ne gerek var diyor. Kendisine oyle islem yaptir desem ayni seyi der
He ilk ben dedigimde de esim benzer tepki vermisti. Turkiyede esin imzasi sart bir de. Dedim sacma sapan konusma gelip imzani at sonra nabiyosan yap ona vazektomi desem depresyona girerdi herhalde. Ama avrupada cok yaygin vazektomi, o yüzden belki sicak bakar dediydim.

Myom var bebişim 7cm di iğne oldum küçültme aşamasındayız bekliyorum işte Hatta myom iğnemi olduğum gün buraya başladım ameliyat olursam doktor göbeğimle löp löp uğraşmasn dedim
Kiz kuzuuu korkmaaaa benimki 3 kilo diyom ama 3 kilodan fazlaydi. Kac dr gezdim cesaret edemedi ameliyata. Sonra buldum o bile dedi. Elimden gelirse rahimi ellemem ama bi actiki rahim myomun seklini almis kurtarilamaz. Aldi. Ben alsin istiyorsum. 7 cm iyi bebis korkma. Stress yapma. Aldir kurtul o myomu
Adetin olup olmaması tartıya yansır mı ki?
Oluyormus kuzu

Peki geri dönüsü varmi?

15 gün gecikmemem var benim vallahi 70i görücem

Vazektomi nedir bunu da yeni duyuyorum.Türkiye de yok belki de

Boya yapmıyorum zaten kınanın rengini seversem sürekli kına yakarım

Ya boya da ayni aslinda surekli dip boyatmak gerekiyor.

Kina en azindan hem bakim yapiyor saca, hem de evde kebdin yap, rengi tuttu tutmadi derdi yok, zaten cok dogal duruyor her yeri ayni tonda olmayinca da.

Bir de kina icerikli boyalar var, onlarin tonu daha tutarli oluyor, o da denebebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…