- 3 Mart 2021
- 1.883
- 8.945
- 37
İlettim kuzu selamınızıBen 500 yapsam şükrediyorum
Şansımı denedim kız
Bu arada ceylanım nasıl daha iyi miöpüyorum o bal yanaklarından iletirsin hatta mıncırabilirim de
Kolay gelsin kuzucum , ben burdayım ve hastayım o yüzden çok mümkün bişey istemedin
Hiçç sıranızı bekleyinLen 23 yaşında ne evliliği zaten dur bi sıranı bekle32 yaş ablan var burda
Tevafuk 4 gün önce eşim aldı kullanmaya başladı bende 2 gündür içiyorum bakalım ne gibi faydaları olacakSoğuk sıkım çörek otu yağı hakkında ne düşünürsünüz hanımlar ?
Çok faydalıymış bağışıklık için ve ayrıca bin türlü şey sayıyorlar. Dün aldım sabah aç karnına bir tatlı kaşığı tükettim bakalım faydalarını gördükçe yazarım
Bence dikkat et..
Eşim taraftakiler neredeyse ses tellerini yakıyordu sabah aç karnına kaşıkla içince
Ayy ablam sendeki menü bizim gözümüzü gönlümüzü açıyor Karatay hocam beğenmezse beğenmesinMerhaba canım
Ben herşeyden yiyiyorum 6 ay önce başladım kilo vermeye bu sürede 400 gr lik yulaf ezmesi paketini daha bitiremedim
Benim yulaf ezmesi yememi böyle düşün
Karatay hocam benim yediğim başka şeyleri görse sanırım sen yulaf ezmesi ye der sanırım
Oluyormuymuş öyleHosbuldum kuzum. Yikardim ben evi. Ya bende yiyecem yada kimse yemeyecek
Ayy Kim bilir ne coşuyordunuzRTÜK engeller diye söylemedim ahaha valla bakkal abiden 3 liraya paket alıyordum malum öğrenciyim para yok. Evin içinde müslüm baba sigara kaçak çay 4 kız proje çiziyorduk 50 küsür saat uykusuzuz tabi o arada hemen bir halay ile kendimize geliyorduk. Üst kat komşumuz bizim aşiretten koca bulmak için kaçan kızlar olduğumuzu sanıyordu vıy vıy
Uzgunum atma kizzHe rahim getti
Sende mi derken Ceydossende mi menopozlusun yoksa?
Yumurtaliklari ellemediler menopoza girmedimsende mi menopozlusun yoksa?
Yine anladıysamOlayım
Yerim seni benAyy ablam sendeki menü bizim gözümüzü gönlümüzü açıyor Karatay hocam beğenmezse beğenmesin
PuhahahahahahaYine anladıysamOlayım
Ben de temmuzda ameliyat olcam rahmimi almasınlar diye dua ediyorum.Çok ağlarım ki ben ühüüUzgunum atma kizzAlys imm. Cocuk baska istemiyordum zaten. Rahimde 3 kiloluk miyom vardi. 365 gun sidik yapar gibi akiyodum tum gun. Hayatim kurtuldu onu aldirarak. Simdi miss gibii ohhhh
Bende baglatmak istiyorum tupleri.Gecmis olsun, iyimis ama
Ben sade tupleri gonderdim cope
Tutmuyor diye biliyorum boya varsada kına çok tutmuyorKinadan sonra boya tutmuyor demi kiz
Uzgunum atma kizzAlys imm. Cocuk baska istemiyordum zaten. Rahimde 3 kiloluk miyom vardi. 365 gun sidik yapar gibi akiyodum tum gun. Hayatim kurtuldu onu aldirarak. Simdi miss gibii ohhhh
Fransız kalmışım ben düşünüyorum da bir kaç yıl evvel nerdeydim acabaKiz bilmiyon mu,
Yilin olay videosuydu, bir kac yil evvelsi,
Su ses yarismalarindan birinde gecmisti olay.
Ben saksi degilim
Diye arat
Oyy askimmmm. Niye kiz? Ne var rahminde?Ben de temmuzda ameliyat olcam rahmimi almasınlar diye dua ediyorum.Çok ağlarım ki ben ühüü
Bende baglatmak istiyorum tupleri.
Daha cocuk dusunmuyoruz. Sirf korunup da hamile kalirim korkusuna takip ediyorum bende. Sastigi an hamileyim demek
Omad diyeti yaparak kilo alan biriyimYeni başladın sen ödem gidecek daha dur ne 70 görmesi ayol
He Erol Büyükburç desenize yaw
Fransız kalmışım ben düşünüyorum da bir kaç yıl evvel nerdeydim acaba
Hava degisikligi olabilir. Vitamin aliyormusun? Bide zayifladin baya oda etki olabilir. Bakalim doktor ne diyecekTutmuyor diye biliyorum boya varsada kına çok tutmuyorbende boya çok yok sadece uçlarda kaldı beyazlarım çoğaldı genç yaşta birde saçlarım çok dökülmeue başladı belki faydası olur yarın tahlil yatırıcam kontrol amaçlı