Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bu hafta beni çok hareketli bir hafta bekliyo kızlar kv mi tatile yolladık eltimin çocuklara bakıyordu biri 1 diğeri 8 yasinda kızları var bana gelecekler mecburen ben bakcam bide benim oğlan düşünemiyorum sanırım çıldırmaya ramak kalacak bide üstüne kayinbaba da bizde kalacak anladınız siz mevzuyu 🤪 dua edin bana kolay gecsin su 1 hafta 10 gün
Allah yardımcın olsun canım 🥰
Bende de üç çocuk var herşeyi kıskanıyorlar yemek yerken bile ben birim sen üçsün diye.
Bu hafta okul açılıyor ben daha hareketli olacagim.

Bence de denenebilir 👍

Ben severim ama omlet şeklinde seviyorum, ondan sordum 😅

Bana uyar yapalım. ✌️ ama etleri nasıl tüketicez mesela köfte olarak yiyebiliyor muyuz gibi sorularım var 😅

Tamam tamam yüksek tutuyorum moralimi 👍 bugün her yerim ağrıyor,üstüne zor oturuyorum bi taraflarımın 😅

Tamam kaptanım 👍

Evet sonrası daha verimli oldu uyumayan bebeyi ayakta sallamayla bacakları, çarşafta sallama ile kolları, omzumda uyutma ile omuz ve boyun kaslarımı çalıştırdım 😂 gece 1 buçuğa kadar spor yapmış oldum. Bunlar sayılıyor mu kaptanım 😂

Bunu sen yazınca fark etmiş olmam 😂😂

Merhaba hoş geldin 💕
Canım Sen geçen hafta salımı başladı?
O gün temizlik yaptım kaçırdım herhalde.
Hoşgeldin

Kaptanlarım bi sualim var, ben ailemle kalıyorum haftaiçi kendi evimdeyim cuma geliyorum ailemin yanına.
bir süre yoğunluk olacagı için kendi evimde kalacağım. Evimdeki tartı ile annelerin tartı arasında fark var. Şimdi ben nasıl çıkacam bu işin içinden🤣
Ben yanımda götürdüm canım annemgilinki eski

Kaynatmışsınız yinee 😄
Ben işlerimi bitirdim sayılır, az biraz kaldı da bunaldım evde.. Oğlum uyuyorken bahçeye çıktım, yürüdüm biraz şimdi de oturdum hava alıyorum..
Kaç gündür canım meyve çekiyor, hele de dut ağacını gördükce.. Yemekten sonra çıktım biraz yiyeyim, Allah koronanın belasını versin, dutun bile tadını alamadım :63:

Soğuk sıkım çörek otu yağı hakkında ne düşünürsünüz hanımlar ?
Çok faydalıymış bağışıklık için ve ayrıca bin türlü şey sayıyorlar. Dün aldım sabah aç karnına bir tatlı kaşığı tükettim bakalım faydalarını gördükçe yazarım :halay:

Bence dikkat et..
Eşim taraftakiler neredeyse ses tellerini yakıyordu sabah aç karnına kaşıkla içince 🤦‍♀️

🧛‍♀️ Vampirella Klani Takip Listesi 🧛‍♀️
VampirellalarCumaCumartesi Spor Puanlari
@Onlymemeself💪 / Su ⚠💪 / Su ⚠156 +❌
@KumraL_KrakeRÖdül / 💪 / 💧💪/ Su 💧 ❌ + 507
caroline84 caroline84 Ödül / 💪 / 💧💪/ Su ⚠250 + 129
@Lusi💪/ Su 💧💪/ Su ⚠310 + 517
aysunayy aysunayy Ödül / 💪 / Su 💧💪/ Su 💧 883 + 522
Dahlia_ Dahlia_ 💪/ Su ⚠💪/ Su ⚠ 171 + 499

💪 : Dengeli menü
🦾 : Fazla karbonhidratli menü :)))

Dahlia_ Dahlia_ Su miktarin yine az canim. Tek ogün yapmissin.Salata da olsaymis harika menü olurmus
caroline84 caroline84 Seninde menünü begendim,Ama su miktari az.Birde bahcedeymissin,sicak degil mi havalar orda?
@Lusi Sporlar sahane :KK59: 2 + litre su nedir :)) Ona göre su az diyecegim. Gece gec yemissin ama sebebi 15 de olmasi belki sonögünün. 12 saatlik aclik var aslinda. Kavrulmus nohut sen kendin mi firina atiyorsun?
aysunayy aysunayy Misafire ragmen güzel menü. Su miktarin ve adimlarinda sahane :KK66:
@KumraL_KrakeR begendim herseyi. Ekleyecek birsey yok :)
@Onlymemeself Iste görmek istedigim menü :) Sahane olmus günün. Su ve sporu göremedim ? Bildirdiginde düzenlerim

Genel olarak su miktariniz az kizlar
Kaptanım çocukların yazlıklarını çıkardım.
Donacaktık.

Kaynatmışsınız yinee 😄
Ben işlerimi bitirdim sayılır, az biraz kaldı da bunaldım evde.. Oğlum uyuyorken bahçeye çıktım, yürüdüm biraz şimdi de oturdum hava alıyorum..
Kaç gündür canım meyve çekiyor, hele de dut ağacını gördükce.. Yemekten sonra çıktım biraz yiyeyim, Allah koronanın belasını versin, dutun bile tadını alamadım :63:

Kac ay oldu atlatali canim 😪 gecmis olsun ins.kisa zamanda geri gelir tat kaybi belirli gidalarda mi devam ediyor

X