Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kopya cekeceeem ben senden

benim kizlar paylasin hadiiii

@Onlymemeself Lusi aysunayy Dahlia_

Sağol kaptanım dikkat ederim

Bi sure Plastik cerrahi de çalıştım her gün en az üç tane meme küçültme gördüm çok ağrılı ve izi kalan bir operasyon ya emin misin

ben yaptırmış ve yaraları çok pis ve geç iyileşen biri olarak karın germe olmayabilirmişim dedim çünkü izi gerçekten korkunç çaki gibi geliyorum bazen kendime
ama meme olayı çok başka migren ataklarım abartmıyorum 10 da 1 ine düştü ki hep hastanelik olurdum

şimdi sütyen bile kullanmıyorum tşörtle filan dışarı çıkmayacaksam okadar büyük bir nimetmişki küçük memeli olmak

dünya kadar kilo aldım insanlar şaşırıyor hiç göstermiyosun diye boyum uzun ama küçülttürmeden önce zayıfladığımda bile iri duruyordum izleri de çok kolay sönüp belli olmuyor zaten altta kalıyor

ayyy ayy iyiki oldum vallahi

Ayni ben,
Gizli seker olabilir bizde diye de tirsiyorum arada

Benim sipalarin arasi 3 yas, o 2. Hamileligimde neler cektim, 4. Aydan itibaren yurumekte zorlanmaya basladim, aciyordu dikis yerim
Evet genelde diyabet hastalarinda olur bu durum
Benim baba tarafinda diyabetli cok
Babaannemde tip 1 vardi .Insulin kullanilan
Dedemde diabet en normal hali (yaslilik sekeri denilen) hap kullanilan
Babamda da yaslilik sekeri var, 2 amcamda da

Ben senede 1 kontrol ettiriyorum
Suan yok.Ama ilerde cikar diye tirsiyorum. Boyle tum hastaliklari ben alirim ailede. Astim,alerji bende.
Benim Agri olmadi ,hatta cabuk ayaklandim 2.sezeryan sonrasi. ama iste iyilesme sureci cok uzun. Solucan gibiydi o dikis yeri
Daha yeni indi o hali.

Ayy demi o karın germedekı ızler meme ucundakı ızler gectımı pekı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…