Kopya cekeceeem ben sendenKızlar menülerinizi erken paylaştığınız için teşekkür ederim.
matilda hem sabah hemde öğlen menünde karbonhidrat fazla olmuş. sabahları simit yerine 1 dilim tam buğday ekmek yersen daha güzel olacak. sebze peynir onları arttırabilirsin yine kahvaltıda. yürüyüş iyi olmuştur senin için ama çok zorlamadan yapmalısın. bekle sırtın iyice düzelsin sonra geç spora. bu dönemde de beslenmen az olsun hareketin az çünkü.
yzgt ödülünü yaptın bitti. poğaçasız menüler bekliyorum. spora devam
aysecik ve aedenli menüleriniz çok güzel tebrik ederim.
Daha karpuz kesecedikHaydin iyi geceler cümleten kızlar sabaha 100 sayfa gormezsem iyidir
Buyucek dedigim sifirdan meme olacak iste
Valla bn bıle düşünürüm onuYer cekimlik bir durum yok
Ahah bana kase kapattılar aha boyle koca ve sarkık memelı oldumBazısı cesur davranıp kase kapatırdı
Bazısı cesur davranıp kase kapatırdı
İkisi çok farklı oluyo yalnız kaptanım bizim yaptıracağımiz daha zorBenimde filistinli arkadas yaptirdi,turkiye de hemde
Cok memnun
ama o silikon yáptirip buyuttu :))
Ay dur 19unde gorecegim onu. Sorayim tekrar
uzun zaman oldu o yuzden detaylari unuttum
savaşlara okey demiş miydin kuzum sen ben kaçırdım mı?Kaptanım beni tek başımamı klan yaptın
Ay nasi gözlerim kapanıyor varya sabahın 7 si olmadan kalkıp yürüyüşe gidiyom ya sizi bırakamadım yatmamak için direndim de anca bu kadarDaha karpuz kesecedik
Bosver yaw oyunla zirtpirt islerle 1. Olacagimza hic olmiyakzayifliyoruz sen ona bak
Dün burçlardan bahsediyordunuz yaNotu ben anlamadi ben cahel
Sağol kaptanım dikkat ederimKızlar menülerinizi erken paylaştığınız için teşekkür ederim.
matilda hem sabah hemde öğlen menünde karbonhidrat fazla olmuş. sabahları simit yerine 1 dilim tam buğday ekmek yersen daha güzel olacak. sebze peynir onları arttırabilirsin yine kahvaltıda. yürüyüş iyi olmuştur senin için ama çok zorlamadan yapmalısın. bekle sırtın iyice düzelsin sonra geç spora. bu dönemde de beslenmen az olsun hareketin az çünkü.
yzgt ödülünü yaptın bitti. poğaçasız menüler bekliyorum. spora devam
aysecik ve aedenli menüleriniz çok güzel tebrik ederim.
Kiz.ben pizza konusunda şaka yapiyon sandiydim ciddi miysinBen kaliyorum karpuza
Bi sure Plastik cerrahi de çalıştım her gün en az üç tane meme küçültme gördüm çok ağrılı ve izi kalan bir operasyon ya emin misin
amaniin ozaman sarkik meme ile yasarim daha iyi
Benim yara izlerim cok yavas iyilesiyor
Yani dusun 6sene oldu sezeryan olali
Hala tam iyilesmedi
Deri rengide cok kotu
Doktor estetik cerrahiye yönlendirmisti. Istersen duzenlerim dedi. Ama yine ayni olabilir dedi. Ki kesin dogru. Derim cok yavas iyilesiyor
Karın germeyı bende ıstıyordum takiii gerdırenlerın dıkıslerını alırken yardım edene kadar. Sezeryandan daha buyuk kesıyolar. Tabı bıkını ıcınde kalıyor ız ama gobek delıgının yerını falan kaydıryolar içim kaldrmadı benım
Bosver yaa. O memenın sıyah kısmını cıkarıyor gerıp fazla derıyı alıp tekrar yapıstırıyo doktor sıyah kısmın cevresı dıkıs izi kalıyor
Bosvwr koca meme daha guzel kocan şanslı
sen menünü yaz ben yakalarım etiket olmasa da endişe yok.CEYDOS beklediğim an geldi etiketi unutuyorum hep alışmam lazim
Yettim başgan
Evet genelde diyabet hastalarinda olur bu durumAyni ben,
Gizli seker olabilir bizde diye de tirsiyorum arada
Benim sipalarin arasi 3 yas, o 2. Hamileligimde neler cektim, 4. Aydan itibaren yurumekte zorlanmaya basladim, aciyordu dikis yerim
KaptanimKiz.ben pizza konusunda şaka yapiyon sandiydim ciddi miysin
Hiç şüphem yoksen menünü yaz ben yakalarım etiket olmasa da endişe yok.
Ayy demi o karın germedekı ızlerben yaptırmış ve yaraları çok pis ve geç iyileşen biri olarak karın germe olmayabilirmişim dedim çünkü izi gerçekten korkunç çaki gibi geliyorum bazen kendime
ama meme olayı çok başka migren ataklarım abartmıyorum 10 da 1 ine düştü ki hep hastanelik olurdum
şimdi sütyen bile kullanmıyorum tşörtle filan dışarı çıkmayacaksamokadar büyük bir nimetmişki küçük memeli olmak
dünya kadar kilo aldım insanlar şaşırıyor hiç göstermiyosun diye boyum uzun ama küçülttürmeden önce zayıfladığımda bile iri duruyordum izleri de çok kolay sönüp belli olmuyor zaten altta kalıyor
ayyy ayy iyiki oldum vallahi
Anladim
Dün burçlardan bahsediyordunuz ya
Ben yükseleni aslan olan bir koçum demek istedim canım