Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben wc ye gidem. Siz dinlenin o 2 dk. Aysemde yetisir ozmaana kadar muhahahaha

hayır gitmedin hala diye düşünüyorum ki hala son 3 sayfadayım geçmişte

Bu gerçekten çok net ve istekli olmuş

aynen 1 hafta aralıklı oruç yaptım 1.1 çok kesmedi bir de dukan deneyeyim dedim

hoş geldiiiinn :)

Ya estetik olcam ben seneye kiz kardesim ile
Deri fazlaligi yuzunden buyukler

Valla giycem ben,hic kusura bakmasin
Laf eder ama banane 2 gun trip atar gecer

ben oldum kaptanım ozaman böyle 90 değildim tabii çok zayıflamıştım karın germe bir de meme küçültme oldum özellikle meme küçültmeyi iyiki oldum iyiyiki

Karın için Liposakşın germe vs ameliyatları da gördün mü
Karın germeyı bende ıstıyordum takiii gerdırenlerın dıkıslerını alırken yardım edene kadar. Sezeryandan daha buyuk kesıyolar. Tabı bıkını ıcınde kalıyor ız ama gobek delıgının yerını falan kaydıryolar içim kaldrmadı benım
Bosver yaa. O memenın sıyah kısmını cıkarıyor gerıp fazla derıyı alıp tekrar yapıstırıyo doktor sıyah kısmın cevresı dıkıs izi kalıyor
Bosvwr koca meme daha guzel kocan şanslı

Hoşbulduk

Kızlar menülerinizi erken paylaştığınız için teşekkür ederim.

matilda hem sabah hemde öğlen menünde karbonhidrat fazla olmuş. sabahları simit yerine 1 dilim tam buğday ekmek yersen daha güzel olacak. sebze peynir onları arttırabilirsin yine kahvaltıda. yürüyüş iyi olmuştur senin için ama çok zorlamadan yapmalısın. bekle sırtın iyice düzelsin sonra geç spora. bu dönemde de beslenmen az olsun hareketin az çünkü.
yzgt ödülünü yaptın bitti. poğaçasız menüler bekliyorum. spora devam
aysecik ve aedenli menüleriniz çok güzel tebrik ederim.

Kurt Kadın Klanı
Cum Menü
Cum Spor
* *
540
* *
307
* *
ödül + karbo *
Ödül
470

Ayni ben,
Gizli seker olabilir bizde diye de tirsiyorum arada

Benim sipalarin arasi 3 yas, o 2. Hamileligimde neler cektim, 4. Aydan itibaren yurumekte zorlanmaya basladim, aciyordu dikis yerim

Bende yaptırcam kaptanım kiloları vereyim Dr u bile buldum arkadaşım yaptırdı bı sıkıntı olmadı Dr da önemli bence bu iste
Benimde filistinli arkadas yaptirdi,turkiye de hemde
Cok memnun
ama o silikon yáptirip buyuttu :))
Ay dur 19unde gorecegim onu. Sorayim tekrar
uzun zaman oldu o yuzden detaylari unuttum

Herkese iyi geceler kızlar

Not :bir koç yükseleni aslan
Notu ben anlamadi ben cahel
Ohooo gittim
Geldim yeri doldu bile

Aha beklediğim tablo geldi iyiki senin klanin dayım ceydos

İyi yaptın canım denemesi bedeva
Yaa bende bıktım bu meme olayından şimdi kilo verince de sarkacak göbek meme hepsini hallettircem tek seferde

Kaptanım beni tek başımamı klan yaptın

750 ml falan icmisimdir. Güneş mi çarptı, elma sirkeli su içiyorum sabah ve yatmadan o mu yaptı bilmiyorum midem bi tuhaftı bütün gün biraz uzandım daha iyiyim biraz daha suiçerim uyumadan

Cok deri varya
O memnun yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…