Kız ne yapacak büyütüp sen yere de yakınsın şimdi yer çekimi mağduru olma para verip
Ben wc ye gidem. Siz dinlenin o 2 dk. Aysemde yetisir ozmaana kadar muhahahaha
Bu gerçekten çok net ve istekli olmuş
Kullanıcı adım Aytac Uğur
İsmim Aytac
Bilgisayar mühendisiyim (ama çalışmıyorum)
23 yaşındayım
Evliyim
Bir oğlum var 15 aylık
Azerbaycan Bakü'de yaşıyorum
Boyum 158
Kilom 69
Hedef kilom 55-54
Aşırı derece stressden kendimi tatlıya verdim ve sonuç olarak kilo aldım.
Kilo vermeyi neden istiyorumÇünkü olduğum kiloda kendimi mutlu hiss etmiyorum aynaya bakmak dahi istemiyorum hiç güzel olmadığımı düşünüyorum.
Daha önce hiç bir zayıflama grubunda olmadım.
Ya estetik olcam ben seneye kiz kardesim ile
Deri fazlaligi yuzunden buyukler
Valla giycem ben,hic kusura bakmasin
Laf eder ama banane2 gun trip atar gecer
Karın germeyı bende ıstıyordum takiii gerdırenlerın dıkıslerını alırken yardım edene kadar. Sezeryandan daha buyuk kesıyolar. Tabı bıkını ıcınde kalıyor ız ama gobek delıgının yerını falan kaydıryolar içim kaldrmadı benımKarın için Liposakşın germe vs ameliyatları da gördün mü
Bosver yaa. O memenın sıyah kısmını cıkarıyor gerıp fazla derıyı alıp tekrar yapıstırıyo doktor sıyah kısmın cevresı dıkıs izi kalıyoramaniin ozaman sarkik meme ile yasarim daha iyi
Benim yara izlerim cok yavas iyilesiyor
Yani dusun 6sene oldu sezeryan olali
Hala tam iyilesmedi
Deri rengide cok kotu
Doktor estetik cerrahiye yönlendirmisti. Istersen duzenlerim dedi. Ama yine ayni olabilir dedi. Ki kesin dogru. Derim cok yavas iyilesiyor
Ne güzel detokmuş o bacım niden daha evvel böyle şeylerden bahsetmiyorsunuz anca kelek kabak yiyoruz
Hoşbuldukhayır gitmedin hala diye düşünüyorum ki hala son 3 sayfadayım geçmişte
aynen 1 hafta aralıklı oruç yaptım 1.1 çok kesmedi bir de dukan deneyeyim dedim
hoş geldiiiinn :)
ben oldum kaptanım ozaman böyle 90 değildim tabii çok zayıflamıştım karın germe bir de meme küçültme oldum özellikle meme küçültmeyi iyiki oldum iyiyiki
amaniin ozaman sarkik meme ile yasarim daha iyi
Benim yara izlerim cok yavas iyilesiyor
Yani dusun 6sene oldu sezeryan olali
Hala tam iyilesmedi
Deri rengide cok kotu
Doktor estetik cerrahiye yönlendirmisti. Istersen duzenlerim dedi. Ama yine ayni olabilir dedi. Ki kesin dogru. Derim cok yavas iyilesiyor
Benimde filistinli arkadas yaptirdi,turkiye de hemdeBende yaptırcam kaptanım kiloları vereyim Dr u bile buldum arkadaşım yaptırdı bı sıkıntı olmadı Dr da önemli bence bu iste
Notu ben anlamadi ben cahelHerkese iyi geceler kızlar
Not :bir koç yükseleni aslan
Ohooo gittimhayır gitmedin hala diye düşünüyorum ki hala son 3 sayfadayım geçmişte
ben oldum kaptanım ozaman böyle 90 değildim tabii çok zayıflamıştım karın germe bir de meme küçültme oldum özellikle meme küçültmeyi iyiki oldum iyiyiki
Aha beklediğim tablo geldi iyiki senin klanin dayım ceydosKızlar menülerinizi erken paylaştığınız için teşekkür ederim.
matilda hem sabah hemde öğlen menünde karbonhidrat fazla olmuş. sabahları simit yerine 1 dilim tam buğday ekmek yersen daha güzel olacak. sebze peynir onları arttırabilirsin yine kahvaltıda. yürüyüş iyi olmuştur senin için ama çok zorlamadan yapmalısın. bekle sırtın iyice düzelsin sonra geç spora. bu dönemde de beslenmen az olsun hareketin az çünkü.
yzgt ödülünü yaptın bitti. poğaçasız menüler bekliyorum. spora devam
aysecik ve aedenli menüleriniz çok güzel tebrik ederim.
İyi yaptın canım denemesi bedevahayır gitmedin hala diye düşünüyorum ki hala son 3 sayfadayım geçmişte
Buyucek dedigim sifirdan meme olacak iste
Yer cekimlik bir durum yok
Kaptanım beni tek başımamı klan yaptın2. KLAN SAVAŞLARI LİSTELERİVampir Klanı (Lider A Arrietty_ )
@Onlymemeself
@AKovser
@aysunayy
Lusi
@KumraL_KrakeR
Kurt Kadın Klanı (LiderCEYDOS )
E English_teacherrr
aedenli
CEYDOS
matilda34
Huhuki
Zombi Klanı (Lider @sedulu
O okuyan_e
Alys
istanbulin
@Asi Matmazel
@Karpuzuncekirdegi
Peri Klanı (Lider @neutral )
@neutral
@magickk
@Mahi57
@Tavsannesi
@Ozzybal
Kızlar artık menü ve spor listelerinde sadece klan liderlerinizi etiketlemeniz yeterli. hepimize gerek yok.
savaşlara katılmayan arkadaşlarım sizler için hepimizi etiketleme devam etmekte.
750 ml falan icmisimdir. Güneş mi çarptı, elma sirkeli su içiyorum sabah ve yatmadan o mu yaptı bilmiyorum midem bi tuhaftı bütün gün biraz uzandım daha iyiyim biraz daha suiçerim uyumadanÖdül erken saatte yapmışsın beğendim ama su miktarın nedir bir iki bardak falan mi ? Su tüketmeden vücut zaten halsizlesir.
Menün güzel neden üzüldün ki ? Su yatmadan bir iki bardak daha içersen toparlar. Egzersizin de iyi hiit güzel nabız yükseltir. Sikma canını gayet verimli gün olmuş
Bugün seksili bacak yok mugüzel gün
Cok deri varyaKarın germeyı bende ıstıyordum takiii gerdırenlerın dıkıslerını alırken yardım edene kadar. Sezeryandan daha buyuk kesıyolar. Tabı bıkını ıcınde kalıyor ız ama gobek delıgının yerını falan kaydıryolar içim kaldrmadı benım
Bosver yaa. O memenın sıyah kısmını cıkarıyor gerıp fazla derıyı alıp tekrar yapıstırıyo doktor sıyah kısmın cevresı dıkıs izi kalıyor
Bosvwr koca meme daha guzel kocan şanslı
Qy hatırladım bana da yaptılarErgenken bize bardak kapattırırlardı
Bazısı cesur davranıp kase kapatırdıQy hatırladım bana da yaptılar