Evet kaptqnim çok güzel bir hafta olsun hepimize, spor konusunda çok güzel planlarım var, umarım hepsini yapabilirim@magickk
@Mahi57
@Tavsannesi
Ozzybal
Perilerimm...
Harika bir hafta olsun hepimiz için.
Yağlarımız, ödemlerimiz takır takır dökülsün
Dosta güven düşmana korku salalım
Diğer klanların yedikleri löp löp yağ olsun
Lafı dolaştırmama gerek yok
Sonuçta bir usulsüzlük olmuş belli
Tam olarak ne olmuş canım?
Benim nudistligime engel var: dinim ve vucudumSenin tersin benim o zaman ben bir nudistim
Bende yok engel mengel açarım benBenim nudistligime engel var: dinim ve vucudum
Umarım haftaya hepsi de + 2 kg çıkarlar10. Takim once bizden dusuk yuzde paylasiyor.
Sonra biz paylasiyoruz.
Sonra 10. Takim 1 kişiyi daha ekliyor listeye ve guncelliyor.
Bu eklenen kisinin yuzdesi maasallah yuksek, ama kendisi cok aktof olmayan duzgun paylasim bile yapmayan biri, bormal listeye o durumda giremezsin biliyorsun. Ama her takimin kendi kurali varmis, alabiliyormus.
Ben boyle anladim
Kocaya sut cektim ergen bi kizim var. Ama niye sordun biliyorum zilli zarife@Onlymemeself sende cocuk varmı yada kocaben gecmıse pek hakım degılımde
Kullanıcı adım Aytac Uğur
İsmim Aytac
Bilgisayar mühendisiyim (ama çalışmıyorum)
23 yaşındayım
Evliyim
Bir oğlum var 15 aylık
Azerbaycan Bakü'de yaşıyorum
Boyum 158
Kilom 69
Hedef kilom 55-54
Aşırı derece stressden kendimi tatlıya verdim ve sonuç olarak kilo aldım.
Kilo vermeyi neden istiyorumÇünkü olduğum kiloda kendimi mutlu hiss etmiyorum aynaya bakmak dahi istemiyorum hiç güzel olmadığımı düşünüyorum.
Daha önce hiç bir zayıflama grubunda olmadım.
Ödülün geç bir saat değil güzel. Adımların cidden dusuk ve su miktarın ne kadar ?selamlar,
kahvaltı öncesi 1 taze kayısı
sabah => 2 hş yumurta + çeri domates 5 tane + maydonoz+roka+ 4 zeytin + peynir
ara => sade türk kahvesi + sade maden suyu + 10 çiğ badem
akşam 16:00 => ödül 1 por. Döner 6-7 parmak patates kızartması + yarım lavaş
sedulu
bugün yürüyüşe çıkamadım ama yarın telafi edicem 2 kez çıkıcam ilki 6 da
eliptik 20d 100p
Adım 1.000 30p
total 130
Eki Görüntüle 2864550
PuhahahahahahaUmarım haftaya hepsi de + 2 kg çıkarlar
Dukana gell dukana gelllHerkes farkli şeyler deniyor, aslında ben de karbonhidrati minimumda tutacağım biseyler yapmak istiyorum, emzirdigim için çok zorlamadim kendimi ama kızım 11 aylik oldu. Karbonhidrat ve gluten bana pek iyi gelmiyor, biraz uzak kalsam belki enerjim yükselir.
Siz ne dersiniz? Ben bu hafta böyle takılayım, yarin ailemin yanına gideceğim, 3 hafta kalicam. Kendimi böyle disipline edersem annemin yaptıklarından uzak kalırım.
Bılmıyosunn hayır. Üstte mesajını gördüm aşık olsa dıye dua edıyordum dıye. Ondan sordumKocaya sut cektim ergen bi kizim var. Ama niye sordun biliyorum zilli zarife
Ya estetik olcam ben seneye kiz kardesim ileBnde almak ıstıyorum dumbbel kac kılo almalıyım
Sana bısey dıyeyımmı. 10 yıldr gymıyorum bıkını okadar ozledımkı. Dogumdan sonra elıme almadım. Memelwr sarkık kılo var dıye. Ama bu sene gymek ıstyorum. Memeler bırzcık sonuk ama onun ıcın uygun bı model bulurum umarım
Haklısın ogunlerimi çok kısmadigim halde emzirdigim için kilo verebiliyorum, ama dediğin gibi bu hafta sabah dışında herhangi bir karbonhidrat tuketmeyecegim.Aslinda emzirdigin icin sanslisin.
Bir onceki mesajini da okudum.
Sabah ogununde tb ekmegi 1 dilim de olsa kalsin bence.
Gunun geri kalaninda da yesillik bol olsun, folik asit ve potasyum icerdigi icin sutunun kalitesi artar.
Hem bol sut demek, bol kalori de demek
Senin yerinde olsam bolca yuruyuslu spor ekleyip, sabah ogunu dışında ekmek makarna turevi tuketmem.
Bende sandim git onlarla ilgilen diyeceksinBılmıyosunn hayır. Üstte mesajını gördüm aşık olsa dıye dua edıyordum dıye. Ondan sordum
Ne kadaaaannnn de hümanistik bir yaklaşımSike demeyelim de fair play ruhuna uygun degil diyelim
Hoş geldinnnn canımKullanıcı adım Aytac Uğur
İsmim Aytac
Bilgisayar mühendisiyim (ama çalışmıyorum)
23 yaşındayım
Evliyim
Bir oğlum var 15 aylık
Azerbaycan Bakü'de yaşıyorum
Boyum 158
Kilom 69
Hedef kilom 55-54
Aşırı derece stressden kendimi tatlıya verdim ve sonuç olarak kilo aldım.
Kilo vermeyi neden istiyorumÇünkü olduğum kiloda kendimi mutlu hiss etmiyorum aynaya bakmak dahi istemiyorum hiç güzel olmadığımı düşünüyorum.
Daha önce hiç bir zayıflama grubunda olmadım.