HosgeldinMerhaba ben yeni geldim
Giy kizz. Bikini gece gunduz giy ben olsam ciplak gezerdim o vucutla.Hahaha deli
Yaw bikini aldim bugun
Birde sportif tarz aldim
Once bikiniyi giydim
Bakti bakti.Ee nasil diyorum. Eh iste diyor. Tahmin ettim ust kismi begenmedigini
Kilo verdik ama memeler buyuk napim
sportifi giydim
Ayni surat
Bununda alt kismi begenmedi.Tanga giyeymisim
2 Senedir mayo giyiyordum
Aa ben burda kaynarken orayı unuttum yaa görmez miyim hem seni kaptanım aşkolsun ben gittim yazmayamatilda34 kuzum mesajlarımı neden görmüyorsun bakayım ? tüm gün yiyeceklerin bitmiştir hadi bakalım menünü yaz bizim klanda bir tek sen kaldın yazmayan .
Cok sağol, motivasyonum arttı son haftalarda, yoksa bir ara neredeyse kopuyordum.Hadi fair play kazansin diyelim
Bu haftalarda cok iyisin, aynen devam
Bu hafta şike mi olmuş ?
Lafı dolaştırmama gerek yokSike demeyelim de fair play ruhuna uygun degil diyelim
HosgeldinnnnnMerhaba kızlar atlaya zıplaya bu sayfaya geldim
Hosgeldin canım en çenesi düşük takımaKullanıcı adım Aytac Uğur
İsmim Aytac
Bilgisayar mühendisiyim (ama çalışmıyorum)
23 yaşındayım
Evliyim
Bir oğlum var 15 aylık
Azerbaycan Bakü'de yaşıyorum
Boyum 158
Kilom 69
Hedef kilom 55-54
Aşırı derece stressden kendimi tatlıya verdim ve sonuç olarak kilo aldım.
Kilo vermeyi neden istiyorumÇünkü olduğum kiloda kendimi mutlu hiss etmiyorum aynaya bakmak dahi istemiyorum hiç güzel olmadığımı düşünüyorum.
Daha önce hiç bir zayıflama grubunda olmadım.
Cok sağol, motivasyonum arttı son haftalarda, yoksa bir ara neredeyse kopuyordum.
Canım son okuduklarımı hiç hoş bulmadım yaHosgeldinnnnn
Puhahahahaha yatmicam
Ula
Bnde almak ıstıyorum dumbbel kac kılo almalıyımSalonda agirlikla calisiyorum.
Sana bısey dıyeyımmı. 10 yıldr gymıyorum bıkını okadar ozledımkı. Dogumdan sonra elıme almadım. Memelwr sarkık kılo var dıye. Ama bu sene gymek ıstyorum. Memeler bırzcık sonuk ama onun ıcın uygun bı model bulurum umarımHahaha deli
Yaw bikini aldim bugun
Birde sportif tarz aldim
Once bikiniyi giydim
Bakti bakti.Ee nasil diyorum. Eh iste diyor. Tahmin ettim ust kismi begenmedigini
Kilo verdik ama memeler buyuk napim
sportifi giydim
Ayni surat
Bununda alt kismi begenmedi.Tanga giyeymisim
2 Senedir mayo giyiyordum
Senin tersin benim o zaman ben bir nudistimHosgeldin
Giy kizz. Bikini gece gunduz giy ben olsam ciplak gezerdim o vucutla.
bosuna demiyom Allahim bosuna beni sisko ve musluman yapmamis. Yoksa nudist olurdum
Sen de koçsun dimiiBende hiç gelemem haksızlığa lafımı hiç esirgemem kimsenin kalbini kırmadan şakaya vurarak söylerim.
Aslen Trabzon luyum
Bosver yaw oyunla zirtpirt islerle 1. Olacagimza hic olmiyakCanım son okuduklarımı hiç hoş bulmadım ya
Ben uyursam kim kime saldircak kizKemal Sunal’ın anası geldi aklımakurul baş köşeye acıktım de kız