Ben varimKızlaaaar
Salı çarşamba perşembe herkes dukan atak yapsın bakın bakalım grup yüzdemiz arşa çıkıyor mu çıkmıyor mu
Benim kibarla alakam yok. K harfini bile kullanmiyorumteraziler iyidir yaa kendimim diye demiyorum yani etliye sütlüye dokunmayan naif kibar insanlarız bence
misal tarkan
Mesela benteraziler iyidir yaa kendimim diye demiyorum yani etliye sütlüye dokunmayan naif kibar insanlarız bence
misal tarkan
Hah seyir dönemi evetŞekil şükül isimler kullanma kız seyir dönemıydı ıste
Yok mu arttiraaan
Sasirdikmi? HayirrrBen varim
He o isteŞekil şükül isimler kullanma kız seyir dönemıydı ıste
Bu dukan atak zengin işiymiş etler tavuklarY
Yyav çok basit
Her gün 1.5 yk yulaf kepeği
Süt ve süt ürünlerini minimumda tut
Et balık tavuk yumurta hindi füme vs canın ne kadar istiyorsa ye
Günde 20 dk minimum yürü
Üç gün sonra gel burda sevinç mesajı paylaş
İdeal kilona gelene kadar dediğin gibi canım, bazı sebzeler hariç sebze de ekliyorsun. 1/3 sebze 2/3 protein oluyor menüde. İstediğin kiloya indiğinde de kaç kilo verdiysen 6 diyelim 60 gün koruma yapıyorsun. Bir kaç meyve dışında meyve ekliyorsun falanAtak donemi sonraki , ne geliyor?
Onu yapmayacakmisin ? Ismini unuttum. Senelerdir ilgilenmiyorum dukan ile
1 gun saf protein ,1 gun sebze protein oluyordu.
Çok geçmiş olsun canım zor hastalikAnemi hastasıyım.
Kansızlık sorunum var.
Atak donemı yapamda 3 gun gerısı allah kerımHah seyir dönemi evet
Yani sadece atak dönemi mi yapacaksiniz? Yoksa esas dukancimi olacaksiniz :)
Hocam atakla baslayak. O sira akilla ak dukan konusunda sonra haftaya bakarizHah seyir dönemi evet
Yani sadece atak dönemi mi yapacaksiniz? Yoksa esas dukancimi olacaksiniz :)
Ya mesela tavugu veya herhangi eti, aksam tuketip 120 gr i gecmesen. Fena degil aslinda?Bu dukan atak zengin işiymiş etler tavuklarkahvaltıda yulaf mı yemek zorundayız? Domates salatalık vs oluyor mu
Oww yulaf kahvaltı demı. Tamam ben varım ama pazartesı den ıtıbaren cunküsüü haftasonları dıyet falan dıyınce kızıyor benım herıf. Bı haftasonu varmışmış nıye onla yıyıp içmiyormuşum falan
Süt ve ürünlerini minimumda tutun yulafı ihmal etmeyinDeme aman sensız olmaz. Özelden ıstedıgını dıyebılırsın
Ee gıdıp gelıp tavık yıcez desene
Ayy hıc aevmıom bnde yulaf ya. Peynır yıyebılırız bence sadece sabahBu dukan atak zengin işiymiş etler tavuklarkahvaltıda yulaf mı yemek zorundayız? Domates salatalık vs oluyor mu
Teşekkür ederim halsizlik ve göz kararmalarim çok oluyor.Çok geçmiş olsun canım zor hastalik
Gecmis olsun canimAnemi hastasıyım.
Kansızlık sorunum var.