Bende çok bayilmam ama yerim iyi vermişsin bı deneyim bakalimEvet canim 1.3 verdim kolay yaparsin kabagi seviyorsan..Ben gibi sevmiyorsan biraz zor amayap bence ben de bugünden sonra yeni bir detoxtayim ama adini bilmiyorum henuz
Şu an yapıyorum balbademimmNasil belli bugun cuma ve islerim bitti. Susmuyorumaedenli kuzucugum busuru gecmis yapacak. Tek tek te okuyacak biliyorum yoksa catlar
vallahi uyuyan güzel. acık protein al beyin yanmış. klan liderleri kaptanlarımız.hani kıskanılan tablo artık her klan için yapılacakBen lider olursam vururum kirbacihoşuma gitti bu fikir.. 1 haftalik detox yaptiririm
Cok gezdim de disaridaydim gecmis yapamadim be ceydosvallahi uyuyan güzel. acık protein al beyin yanmış. klan liderleri kaptanlarımız.
vampir klanı : arriety
zombi klanı : sedulu İzinde
peri klanı : neutral
kurt kadın : ben
mesajda düzeltme yaptım dönüp bakmalısın benceCok gezdim de disaridaydim gecmis yapamadim be ceydos
Evet evet evetttBidaha desen nolacak
Ben yapmadim. Yaparsin kizz. Benim gibi gazla calis. Yapacam uleyn deDayanabilir miyim ki sen yaptın mı hic
GunaydinWayyy gizli savaş ha
Bu arada sürpriz açıklandı mı.. öteki gune gececez de
Gett deliYüzdelerimizi kapıştırmak ister misin bebişko
Yapa yapa uzman oldu artık başkalarının detoksuna ihtiyac duymuyor, şirinlerden gargamel gibi kendi karışımlarını yapıyoBende çok bayilmam ama yerim iyi vermişsin bı deneyim bakalimsen mi buldun yeni detoksu sen listeyi yaz biz buluruz isim
1. Mi olduk????Vuu az daha birinciliği 10.takıma kaptırıyorduk
Dolunayda kurt olan hatunlara nispet olsun dolunaysız havada kurt olcam ben
1. KLAN SAVAŞLARI DEĞERLENDİRME RAPORU
1 . KLAN
KLANLAR 1. si YARIŞMACI
Huhuki
KLAN İÇİ BİRİNCİLİKLER
PERİ KLANI 1.aedenli
VAMPİR KLANI 1. @Ayse_M
ZOMBİ KLANI 1.asena87
KURT KADIN KLANI 1. @yzgt
KLAN İÇİ SONUNCULAR
PERİ KLANI SONUNCUSU : @sedulu
VAMPİR KLANI SONUNCUSU :matilda34
ZOMBİ KLANI SONUNCUSU : @AppLesma
KURT KADIN KLANI SONUNCUSU : @Nalyeccc
KLAN SIRALAMASI
2. OLAN KLAN : VAMPİR KLANI
3. OLAN KLAN : PERİ KLANI
4. OLAN KLAN : ZOMBİ KLANI
1. OLAN ARKADAŞLARIMIZ 2. KLAN SAVAŞLARINA KATILIM KARARI ALDIYSANIZ ÇEKİLİŞLE BELİRLENECEK KLAN ÜYELİĞİNDEN MUAFSINIZ. DİLEDİĞİNİZ KLANI SEÇME HAKKINIZ MEVCUT. BİLDİRİMİNİZİ EN GEÇ 22:00 A KADAR YAPMIŞ OLUN LÜTFEN.
Diyen de pek akıllıGett deli
Tsk ablacimm@Onlymemeself kuzum yeni kilon hayırlı olsun geçen hafta sana demiştim değil mi 113 ü kıyısından görürürsün diye
Haftaya da gelsin 112 ler
Kendin yapsana kiz. Saglikli cips yaz cikiyor. Kendini kandirirsin en azindan
Gell gelll. Birakin gelsinnDiyen de pek akıllıbu yüzdeyle seni döverim kızzzııııımmm
Cok istiyeceksin netCikk kandiramam cipste cok buyuk kriterlerim vardirtatsiz tutsuz asla yiyemem mesela ama ay sojuna kadar yemiycem o zaman cok istersem tarifi deniycem önce ogluma denettirim
Beni kimse tutamaaaaaz sen bile tutamazsın yıldızlar tutamaaaaazGell gelll. Birakin gelsinn