Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet canim 1.3 verdim kolay yaparsin kabagi seviyorsan..Ben gibi sevmiyorsan biraz zor ama yap bence ben de bugünden sonra yeni bir detoxtayim ama adini bilmiyorum henuz
Bende çok bayilmam ama yerim iyi vermişsin bı deneyim bakalim sen mi buldun yeni detoksu sen listeyi yaz biz buluruz isim

Ben lider olursam vururum kirbaci hoşuma gitti bu fikir.. 1 haftalik detox yaptiririm
vallahi uyuyan güzel. acık protein al beyin yanmış. klan liderleri kaptanlarımız.hani kıskanılan tablo artık her klan için yapılacak
vampir klanı : arriety
zombi klanı : sedulu İzinde
peri klanı : neutral
kurt kadın : ben

Bende çok bayilmam ama yerim iyi vermişsin bı deneyim bakalim sen mi buldun yeni detoksu sen listeyi yaz biz buluruz isim
Yapa yapa uzman oldu artık başkalarının detoksuna ihtiyac duymuyor, şirinlerden gargamel gibi kendi karışımlarını yapıyo bi gün minnoş topiğimizi patlatacak korkarım

Dolunayda kurt olan hatunlara nispet olsun dolunaysız havada kurt olcam ben
Sectim sectim kurt olcaaaam
Ama yanıma bütün delileri isterim çok amin inşallah öyle olur
Diyen de pek akıllı bu yüzdeyle seni döverim kızzzııııımmm

Kendin yapsana kiz. Saglikli cips yaz cikiyor. Kendini kandirirsin en azindan

Cikk kandiramam cipste cok buyuk kriterlerim vardir tatsiz tutsuz asla yiyemem meselaama ay sojuna kadar yemiycem o zaman cok istersem tarifi deniycem önce ogluma denettirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…