Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet canim 1.3 verdim kolay yaparsin kabagi seviyorsan..Ben gibi sevmiyorsan biraz zor ama :KK45: yap bence ben de bugünden sonra yeni bir detoxtayim ama adini bilmiyorum henuz:KK45:
Bende çok bayilmam ama yerim iyi vermişsin bı deneyim bakalim 😊 sen mi buldun yeni detoksu sen listeyi yaz biz buluruz isim 😅

Ben lider olursam vururum kirbaci :KK53: hoşuma gitti bu fikir..:KK45: 1 haftalik detox yaptiririm :KK70: :KK70:
vallahi uyuyan güzel. acık protein al beyin yanmış. klan liderleri kaptanlarımız.hani kıskanılan tablo artık her klan için yapılacak
vampir klanı : arriety
zombi klanı : sedulu İzinde
peri klanı : neutral
kurt kadın : ben

Bende çok bayilmam ama yerim iyi vermişsin bı deneyim bakalim 😊 sen mi buldun yeni detoksu sen listeyi yaz biz buluruz isim 😅
Yapa yapa uzman oldu artık başkalarının detoksuna ihtiyac duymuyor, şirinlerden gargamel gibi kendi karışımlarını yapıyo🤣 bi gün minnoş topiğimizi patlatacak korkarım😝

1. KLAN SAVAŞLARI DEĞERLENDİRME RAPORU

1 . KLAN :KK9: :nazar:

KLANLAR 1. si YARIŞMACI

KLAN İÇİ BİRİNCİLİKLER

PERİ KLANI 1. aedenli aedenli :nazar:

VAMPİR KLANI 1. @Ayse_M :nazar:

ZOMBİ KLANI 1. asena87 asena87 :nazar:

KURT KADIN KLANI 1. @yzgt :nazar:

KLAN İÇİ SONUNCULAR

PERİ KLANI SONUNCUSU : @sedulu

VAMPİR KLANI SONUNCUSU : matilda34 matilda34

ZOMBİ KLANI SONUNCUSU : @AppLesma

KURT KADIN KLANI SONUNCUSU : @Nalyeccc

KLAN SIRALAMASI

2. OLAN KLAN : VAMPİR KLANI

3. OLAN KLAN : PERİ KLANI

4. OLAN KLAN : ZOMBİ KLANI

1. OLAN ARKADAŞLARIMIZ 2. KLAN SAVAŞLARINA KATILIM KARARI ALDIYSANIZ ÇEKİLİŞLE BELİRLENECEK KLAN ÜYELİĞİNDEN MUAFSINIZ. DİLEDİĞİNİZ KLANI SEÇME HAKKINIZ MEVCUT. BİLDİRİMİNİZİ EN GEÇ 22:00 A KADAR YAPMIŞ OLUN LÜTFEN.

Dolunayda kurt olan hatunlara nispet olsun dolunaysız havada kurt olcam ben
Sectim sectim kurt olcaaaam
Ama yanıma bütün delileri isterim çok amin inşallah öyle olur😛
Diyen de pek akıllı🤣🤣 bu yüzdeyle seni döverim kızzzııııımmm😈😈

Kendin yapsana kiz. Saglikli cips yaz cikiyor. Kendini kandirirsin en azindan

Cikk kandiramam cipste cok buyuk kriterlerim vardir 🤣🤣🤣 tatsiz tutsuz asla yiyemem mesela😆🤦‍♀️ama ay sojuna kadar yemiycem o zaman cok istersem tarifi deniycem önce ogluma denettirim😆🤭

X