Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa demek o yuzden cok sevıyormuşum senı zeynebımO yuzden beni cok seviyorsun dimiii
En yüksek chloe puan getiriyor840 puanim kalmis 3500e. Geceye kadar napabilirim hemencik bisiklete oturam
Yazması kolay yapması zor yabrum chloe yi 60 dkEn yüksek chloe puan getiriyor
30 dk chloe yapsan 300 puan iki set yapsan 600
240 da adım falan vardır çiçeeğim ya
Biliyorum bilmem mi ama puanı eksik kalıyor diye didiiiimmmYazması kolay yapması zor yabrum chloe yi 60 dk
Ben sadece formülü söyledim bebişimmm
Ben dusunurken nefessiz kaliyomBen sadece formülü söyledim bebişimmm
Kendisine 15 dk anca dayanabiliyorum yoksa
Sabah yumurta yemeyince öğlen acıktım. Akşam da eşim sıcacık ekmek bulmuş nerden bulduysa dayanamadım vallahi.Sadece ekmek arti gibi geldi banada , hem kuru hem taze meyve ayni anda karisik olmus ama normalde cok sıkı ilerliyorsungordugum kadarıyla nazari olsun
Bende de işe yarıyorlar. Sabah kahvaltıda ekmek yemezsem kabız oluyorum.noram ekmeklerin bir ihtimal faydasini bile görebilirsin, bende wc icin iyi ise yariyorlar.
Ooo sutun bacak
Jj yap kız bolbol
115 kiloyum kiz. Ne jj bilekler kirilir vallaOoo sutun bacak
Jj yap kız bolbol
Taze ekmege hic dayanamam afiyet olsun 1gunden tartinin etkileneceğini dusunmuyorum❤Sabah yumurta yemeyince öğlen acıktım. Akşam da eşim sıcacık ekmek bulmuş nerden bulduysa dayanamadım vallahi.
Bende de işe yarıyorlar. Sabah kahvaltıda ekmek yemezsem kabız oluyorum.
kuzum 85 olana kadar sana yürüyüşten başka bir spor yok.115 kiloyum kiz. Ne jj bilekler kirilir valla
Cok sukur sen nasilsin?Iyi akşamlar kızlar nasılsınız ?
Çok şükür ablam sen nasılsınIyi akşamlar kızlar nasılsınız ?
Evet bencede pazar crossfit diger gunler bol bol adimkuzum 85 olana kadar sana yürüyüşten başka bir spor yok.
1/2 ekmek mi yedin gerçekten?selamlar,
kahvaltı öncesi 1 taze kayısı
sabah => mantar sote + 1 tb ekmek
ara => sade türk kahvesi + sade maden suyu
ara=> 1 dlim ananas+ 10 çiğ badem
akşam 16:00 =>mantar sote + kabak omlet + yoğurt+ 1/2 tb ekmek
ara => yeşil çay
su 3 litre
A Arrietty_ sedulu @neutral CEYDOS
Tempolu Yürüyüş 50d 125p
Adım 6.000 180p
bisiklet 20d 809
total 385
Eki Görüntüle 2863641
Yarım dilim kız o1/2 ekmek mi yedin gerçekten?