Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ataydin 250 adimcik daha beya :KK45:
bazen ben sirf hesap yapmasi kolay olsun diye tamamliyorum :KK70:

dukan atak yaptigin icin menune yorumum yok, eger olsaydi sebze eksik derdim, ama demiyorum :KK47:
He ya aslında sonra atacaktım adımı da neyse yapmışken hepsini yazayım dedim 🤣 yoksa sen onu 15000 olarak anla ahaha akşam güncelleme yaparım belkim . Yarın bitiyor bakalım dukan bey bende ne kadar işe yaradı 🤪 ama özlemedim desem yalan olur domates salatalık yemeyi sabahları yada sebze yemeği yemeyi

Hersey skci gelir inan. Eliptik vardi Bende. Skciydi 😂 sattim

Bisiklet aldim, o fena degil. Taksiti bitmedi, elden cikaramam 😂
Yurume bandi. Skci 😂 ama kisin cok soguk buralar. Kisin cok isime yaradi. Elden cikaramam 😁 kullanmam lazim
Aynen öyle aslında kışın inanılmaz kurtarıcı

Nasıl direniyorum kaptanım anlatamammm..
Komşudayım önümden neler geçti bir bilsem, kahvaltı yaptım sadece, yemek değil ama tatlı çekiyor canımm :skandal:
Yarın eksi görmezsem çok üzülürümmmm:KK51:
kötü komşu onlar uzak dur. iyi olanlar sen açken sana su ikram edenler. regl kısmına varana kadar çok iyiydin. tahmin ediyorum ödemler gitmiştir yarın eksi ile geleceksin. bende kontrol amaçlı test aldım. kuyu kurudu ama ne olur ne olmaz dedim.

Durumu anlayip ona göre yorum yapmak gerek demekki.sonucta böyle bir yorumda dururumu bildiğinizi farzettim bu sebeple anlayışlı olmak gerek dedim sonuçta burda herkes iyi niyetle birbirine yardım etmek için burda buna şüphe yok.Ayrica annemde dediklerinizi yapıyor iki gündür ama feci usutmusum anlaşılan tavsiyeler için teşekkürler
Geçmiş olsun öncelikle,
haklısın biz kaptanlar üyelerin günlük ağrıları, fiziksel halleri ve duygu durumları ilede ilgili tablolar yapmalı istatistikler tutmalıyız. Bunları asla unutmamalı ona göre yorumlar yapmalıyız.

Durumu gözden kaçırma, okusa bile unutma gibi insancıl hallerde bile üyelere ikinci kez açıklama yaptırmamalıyız. En empatili bizler olmalıyız.

Sonra mazallah “durumu anlayıp ona göre yorum yapmalı demek ki” diye azarlar tarzda uyarılabiliriz.

kötü komşu onlar uzak dur. iyi olanlar sen açken sana su ikram edenler. regl kısmına varana kadar çok iyiydin. tahmin ediyorum ödemler gitmiştir yarın eksi ile geleceksin. bende kontrol amaçlı test aldım. kuyu kurudu ama ne olur ne olmaz dedim.

Ağzıma hiç birşey koymadım, çay, su dahi içmeden çıktım.. Evdeyim şimdi, erkenden uyumak istiyorum 🤭
İnşaAllah gitmiştir ya, 4cü gün yarın artık..

Bende kocum canim 😅 2koc +1 boga babamizda terazi 🤣🤣🤯🤣ondan dertli
Ben teraziyim, eşim koç. Zıt kutuplar birbirini çekiyor🙂
Kizim koc ben terazi esim yay olunca bizim evi kiz yonetiyor :KK45: canim sorma gecer gecer diye diye 7 yaşına geldi...sanirim kalıcı bu huylar:KK45:
Caaanım terazi, maalesef kalıcı...
tarcindan bir sey olmaz da,

cay kahveden selulit olabilir,
ben de cok iciyorum maalesef :KK43:
Kahve diyeti daha çekilir hale getiriyor, canim çekti, yine içeyim bari.

Selam kızlar

Kahvaltı öncesi 400 ml su ve 2 gün kurus

10.00
2 dilim ekmek
Çeçil peynir 2-3 salkım
30 gr peynir
7-8 zeytin
2 çeri
Roka
Kırmızı biber
1 kupa tek şekerli çay

14.30
1 kase çilek
2 tam ceviz
2 kuru incir

18.00
3-4 kaşık kavrulmuş kıyma
2-3 salkım çeçil
Roka
1 kupa kefir
2 dilim ekmek 😔😔

Su şu an 2 ama 3-3.5 olur yatana kadar. 2 adet maden suyu.

Spor
30 dk tempolu yürüyüş 75 p
7600 adım 228p

Toplam: 303 p
sedulu sedulu A Arrietty_ H3RA_ H3RA_ CEYDOS CEYDOS @aysunayy
Eki Görüntüle 2863564
ekmek biraz fazla olmuş. çokta korkulacak gibi değilmiş. mesajı görünce eyvah dedim. yine de cuma arifesinde olmasaymış daha güzel olurmuş.

yandın sen kuzu ezip geçeceğiz 30 kişi birden seni bir sıkımlık canın var zati. fazla ne yedinse hepsi dışarı çıkacak. :KK70:
Ya kaçamak yok ama akşam 2 dilim ekmek yedim ceydosum. Valla vicdanım sızladı ya. A Arrietty_ bir kere uyarmıştı akşam ekmek yemeyelim diye, yemiyordum o günden beri ama bugün yiyince vicdan yaptım. 🤓

Selam kızlar

Kahvaltı öncesi 400 ml su ve 2 gün kurus

10.00
2 dilim ekmek
Çeçil peynir 2-3 salkım
30 gr peynir
7-8 zeytin
2 çeri
Roka
Kırmızı biber
1 kupa tek şekerli çay

14.30
1 kase çilek
2 tam ceviz
2 kuru incir

18.00
3-4 kaşık kavrulmuş kıyma
2-3 salkım çeçil
Roka
1 kupa kefir
2 dilim ekmek 😔😔

Su şu an 2 ama 3-3.5 olur yatana kadar. 2 adet maden suyu.

Spor
30 dk tempolu yürüyüş 75 p
7600 adım 228p

Toplam: 303 p
sedulu sedulu A Arrietty_ H3RA_ H3RA_ CEYDOS CEYDOS @aysunayy
Eki Görüntüle 2863564

Sadece ekmek arti gibi geldi banada , hem kuru hem taze meyve ayni anda karisik olmus ama normalde cok sıkı ilerliyorsungordugum kadarıyla nazari olsun 😊

X