Ben yarismayacagim bu hafta.3. Grup yok mu yarışacak kimse @Asi Matmazel yanlız mı yarışacak?
@AppLesma @Ressamgibi @ozrengin @Sevdagunleriasena87 haydi kızlar yarışa
Birünci sen olamazsın annem, ben varkensıraya geçin bakim şöyle sosyal mesafeyi koruyalım
c
Yaa o haftanın bu hafta olması ıcın elımden gelenın fazlasını yapıciiimmsen bazi haftalar seytanin bacagini kiriyorsun ya hani, iste o hafta bu hafta
Yani 4x4 lük olan grupevet grubunu karıştırma 4. takımdan aklına gelsin 4. grup olduğunuz
Nereye giderkensen giderken biz 3. ye mezun oluyorduk sekerim,
seni alalim siranin sonlarina dogru, hadi canim benim
Bu kım daha cok kılo verecek yarısıBen yarismayacagim bu hafta.
Gecmisi tam okuyamadim ama esmerim ile eslesmistim o takim ici yarisma herhalde.
Senin sordugun diger takimlarla yarisma ise katilmayayim.
Mutfakta okadar ugrasamam valla
Ben ne zaman pes etmisim kizz. Olurumde pes etmemYürüyüş yaptım geldim çay içeyim sonrasına bakacuuukk, eşim sensin asılmam lazım bu hafta
Tüm kaptanların dikkatine!! Tüm kaptanların dikkatine!!
İhaleye fesat karıştırılıyor
Üçüncü günü devirdim kız, sende soğan neyse bende tavuk obilmem anlatabildim mi
Kraaaalll, sonra ağlama ama havlu atak diye xjsbcjjxbabamı bile tanımam bu sefer
Heyttt haydinnn yarisaksen kacinci olcan?
1, ben, 2. esmerimse.
bu kadar erken havlu atmasaydin be cicim
her takım karşı takımlara karşı yarışıyor ama kendi içinizde de lider çıkaracağız bu hafta.Tamam. Hedef fazla kılo vermek demi. Takımlar yarısmıyor. Her takım kendı ıcınde mı yarışıyor
bu yarışma 4. takım çerisinde 4 grup oluşturduk onlar arasında. her grup diğer gruplarla yarışacak yine kendi içimizde. kilo verme yüzdesine göre sıralama yapılacak. hem takımca zayıflayacağız hem de bireysel olarak hırslanıp daha fazla kilo vereceğiz. bence katılmalısın.Ben yarismayacagim bu hafta.
Gecmisi tam okuyamadim ama esmerim ile eslesmistim o takim ici yarisma herhalde.
Senin sordugun diger takimlarla yarisma ise katilmayayim.
GörceeeezzzzBen ne zaman pes etmisim kizz. Olurumde pes etmem
karşıdan 4x4 lük görünen her şeyde mutlaka bir kusur vardır.Yani 4x4 lük olan grup
mısırda patlattın mı kız?Ortam fena kızışıyorduuuuu
Ahhh keşkeler nasi da acıktım sus susmısırda patlattın mı kız?