Ya özellikle pameladan sonra sırılsıklam her yerimevet evet,
mineralli su ic cok terliyorsan, veya biraz tuz kat icme suyuna arada.
bende terleme diye bir olay zaten olmadigi icin cok su icince fazla geliyor demek ki
He valla ev yapımı olsa bari hih
Yürüyüş yaptım geldim çay içeyim sonrasına bakacuuukk, eşim sensin asılmam lazım bu haftaVvaaayyy o zaman harekete geç beybisi
Tüm kaptanların dikkatine!! Tüm kaptanların dikkatine!!Eki Görüntüle 2859721
Aysem bu senin evine dogru geliyor. Sana hediyemIcimden geldi E English_teacherrr
Üçüncü günü devirdim kız, sende soğan neyse bende tavuk oE English_teacherrr emin misin, cok sikici ya surekli protein yemek.
hollywood yap, daha eglenceli (ya da ceydos emojilerle diyeti suslu gosteriyor bize)
Kraaaalll, sonra ağlama ama havlu atak diye xjsbcjjxAyipsin!
Ölü ozanlar derneği gibi3. Grup yok mu yarışacak kimseAsi Matmazel yanlız mı yarışacak?
AppLesma Ressamgibi Varyemez Twinkle006 asena87 haydi kızlar yarışa
Dur bakayım o nasıl bısey. Ama eger yapabılırsem oruc dusunuyorum.Dukan atak yapsana yavrum iki gün
Anaaa takıma bak. 1.cıyı sımdıden tebrık eder çaktırmadan sıvışırmışımE English_teacherrr
CEYDOS
@Mahi57
@matilda34
esmeriiim
Sizi yarisa hazirladim.aedenli benim kucuk versiyonum zaten. O da yarista
Huuu huuu millettttkorktunuzmu benden?
cok kolay yapiyosunuz ha bana
Bız sımdı 4. Cu takımmıyız4. Takım emir ve görüşlerinize hazırdır komtanımmmm
Puhahahha göreceeeezzzzzne diyebilirm insanlar hayalleri ile yaşar. cuma günü teselli için ben burada olacağım canım üzülme
Ölü ozanlar derneği gibikızlar hakikaten neden ses yok ?
Anaaa takıma bak. 1.cıyı sımdıden tebrık eder çaktırmadan sıvışırmışım
Teşekkür ederim canım üzülme sen de ikinci olursun
Ahahahaha dua edeyımde sonuncu olmıyayımTeşekkür ederim canım üzülme sen de ikinci olursun
Dur bakayım o nasıl bısey. Ama eger yapabılırsem oruc dusunuyorum.
Bız sımdı 4. Cu takımmıyız
evet grubunu karıştırmaDur bakayım o nasıl bısey. Ama eger yapabılırsem oruc dusunuyorum.
Bız sımdı 4. Cu takımmıyız
Anaaamm rakıplerıme bak 100 le çarpıp 10 a bölecekler benı. Sınırlensemmı bılemedımsen kacinci olcan?
1, ben, 2. esmerimse.
bu kadar erken havlu atmasaydin be cicim
Canım listede degilim diye hesaplamadım.Bugün değil yarın ip atlama canım
Bildirimden eksikler var yüzdeni hesaplamam gerekiyor ve haftaya hedef eklemelisin.
csen kacinci olcan?
1, ben, 2. esmerimse.
bu kadar erken havlu atmasaydin be cicim
Anaaamm rakıplerıme bak 100 le çarpıp 10 a bölecekler benı. Sınırlensemmı bılemedım
Tamam. Hedef fazla kılo vermek demi. Takımlar yarısmıyor. Her takım kendı ıcınde mı yarışıyor