- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.166
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ponçik yüreği dayanmıyorTmm ama kendine cok sertsin kizz. Kiyamiyom sana sen kiyiyonn
Yavrum buralar sıcak oldu artık bu havaya ve harekete günde 2 lt az kalır. Sizin ülke daha serin tabi. Su orucuna mi girsem acaba
oldu evet haklısın ama ben devam edecek biliyorum o yüzden hala listelerde çağrı yapmaktayım.@nurdeva mezun oldu sanki?
Vermen gereken kiloya göre değişiyor bebiş senin 10 gün atak yapacak fazlan yok beş gün yap sonra seyire geçersinCanım ben bu dukan atağı araştırdım da 10 gün diyo yaw
Pazartesi yarışıyos muHeyt yavrum bee
Vermen gereken kiloya göre değişiyor bebiş senin 10 gün atak yapacak fazlan yok beş gün yap sonra seyire geçersin
Ayipsin!Pazartesi yarışıyos mu
Yaa tamam kuzu öyle yapayım o zamanVermen gereken kiloya göre değişiyor bebiş senin 10 gün atak yapacak fazlan yok beş gün yap sonra seyire geçersin
Pazartesi bende varımPazartesi yarışıyos mu
Eki Görüntüle 2859721
Aysem bu senin evine dogru geliyor. Sana hediyem Icimden geldi E English_teacherrr
Yol kızaedenli o gruptan 1. cik Valla billa sacini basini yolarim
Ay ben de o hollywood dan korkuyorum desemE English_teacherrr emin misin, cok sikici ya surekli pretein yemek.
hollywood yap, daha eglenceli (ya da ceydos emojilerle diyeti suslu gosteriyor bize )
Bekleme salonuna alalım tüm rakipleriPazartesi bende varım
Cok guzel görünüyor ama cik kandıramazsın beniEki Görüntüle 2859721
Aysem bu senin evine dogru geliyor. Sana hediyem Icimden geldi E English_teacherrr
Ahaha aynen bak nası taniyo beniayseye ne pastalar gonderdiler de donup bakmadi, buna mi bakacak
kiz eltisini sepetledi, kayinvalidesini diyete soktu,
boyle seyler viz gelir tiris gider E English_teacherrr icin
hayata renkli bakmaya çalışıyorum ki yediklerimin karanlığı belli olmasın. ama meyve suyu detoks kısmını hergün yapabilirim o kısmı gerçekten harika.E English_teacherrr emin misin, cok sikici ya surekli pretein yemek.
hollywood yap, daha eglenceli (ya da ceydos emojilerle diyeti suslu gosteriyor bize )
Ahaha aynen bak nası taniyo beni
ne diyebilirm insanlar hayalleri ile yaşar. cuma günü teselli için ben burada olacağım canım üzülmeSessiz atım çiftesi pek olur derler kaptanım sessizden kork